• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek için raporu medipol megada çıkartıp Şişli memorialde o raporla tedaviye başlayabilir miyim ? Bilenler yardımcı olabilir mi çok önemli ?

Turuncukelebekk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2020
1.210
1.758
133
33
Hanımlar geçen ay tüp bebek tedavisi oldum negatif sonuçlandı.Doktorum çapada amh baktırmamı istedi değerim düşük çıktı 0.63.Bu değerle medipol megada rapor çıkartmayı düşünüyorum.Ama merkezi değiştirsem diyordum 2.denemede.Bilenler var mı Medipol megada rapor çıkarıp Şişli memorialde ya da başka bir merkezde bu rapordan yararlanabilir miyim ?

Hanımlar geçen ay tüp bebek tedavisi oldum negatif sonuçlandı.Doktorum çapada amh baktırmamı istedi değerim düşük çıktı 0.63.Bu değerle medipol megada rapor çıkartmayı düşünüyorum.Ama merkezi değiştirsem diyordum 2.denemede.Bilenler var mı Medipol megada rapor çıkarıp Şişli memorialde ya da başka bir merkezde bu rapordan yararlanabilir miyim ?

Merhaba,
Bu sitede biri paylaşmıştı. Şişli Memorial’da heyet raporu olan hastaya indirim yapılıyor. Aratırsanız konuyu bulabilirsiniz.

Acıbadem Atakent Üniversite Hastanesi’nde de rapor çıkartılabiliyor. Orada başlamayı düşünürseniz hiç Medipol’de çıkartmaya uğraşmazsınız. Bu da fikir olsun size

Merhaba,
Bu sitede biri paylaşmıştı. Şişli Memorial’da heyet raporu olan hastaya indirim yapılıyor. Aratırsanız konuyu bulabilirsiniz.

Acıbadem Atakent Üniversite Hastanesi’nde de rapor çıkartılabiliyor. Orada başlamayı düşünürseniz hiç Medipol’de çıkartmaya uğraşmazsınız. Bu da fikir olsun size
Çok teşekkür ederim yorumunuz için 🌸
Ben özel hastaneden rapor çıkarıp Şişli memorialde tedavi olmak istiyordum.Çünkü devlet hastanesinde rapor çıkarsam süreç uzun olacak diye düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için 🌸
Ben özel hastaneden rapor çıkarıp Şişli memorialde tedavi olmak istiyordum.Çünkü devlet hastanesinde rapor çıkarsam süreç uzun olacak diye düşünüyorum.

Evet, devlette 2 aşılama yapıcaklar muhtemelen. O da uzatıyor işi.

Ben tam tersini yaptım size göre. Devlette çıkartıp özelde kullanmıştım.

Merhaba. Ben 2023 Ekim'de tüp Bebek tedavisi gördüm. Bana Şişli Memorial de rapor geçmediğini söylediler. Telefon ile bilgi veriyorlardı sanırım. İsterseniz bir danışın 🌸

Rapor geçerli geçmişe yönelik varsa elinizde ,kabul ediliyor

Ben de memorialde raporun geçtiğini okumuştum.Raporlu ve raporsuz iki ayrı fiyat seçeneği vardı çünkü.Bir arkadaş atmıştı fiyat bilgisi kağıdını.Ama benim merak ettiğim şu ben raporu Medipol megada çıkarırsam sadece orada mı rapor hakkından yararlanabiliyorum.Yani başka özel hastanede alınan rapor başka bir özel hastane için kullanılabiliyor mu ?

Ben de memorialde raporun geçtiğini okumuştum.Raporlu ve raporsuz iki ayrı fiyat seçeneği vardı çünkü.Bir arkadaş atmıştı fiyat bilgisi kağıdını.Ama benim merak ettiğim şu ben raporu Medipol megada çıkarırsam sadece orada mı rapor hakkından yararlanabiliyorum.Yani başka özel hastanede alınan rapor başka bir özel hastane için kullanılabiliyor mu ?
Memorialde rapor geçiyor ama medipol raporu kendiainde tedavi görecekseniz veriyor. Çapadan o yüzden rapor alıp memoraile verebilirsiniz. Çapada rapor 1.5 ay sürüyor

şuan ben şişli memorialde tedavi görüyorum daha önce tüp bebek tedavisi gördüyseniz elinizde ilaç kullanım raporunuz dahi varsa yada heyet raporu 5 yılı geçmediyse indirimden yararlanabiliyorsunuz, ben araştırma hastanesinde heyet raporu çıkartmıstım ama tedaviye başlamadık o heyet raporunu verdim onlada indirimden yararlandım

Back
X