Bahçeci tüp bebek dr remzi abali hastalari

Remzi hocayla tedavide hamile kaldiniz mi?

• Evet

OY: 2 50,0%
  • Hayir

OY: 2 50,0%

• Ankete Katılan
    4

Masal2020

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2019
589
200
18
36
Merhaba kizlar, daha once bi kez baska bi merkezde tüp denedik ve negatif.onumuzdeki hafta remzi hocayla baslicaz tedaviye.remzi hocanin hastalari..deneyimlerinizi anlatir misiniz? Lutfen pozitif aldik deyin cunku daha tedaviye başlamadan psikolojim bitik..moral bulmaya,umutlanmaya ihtiyacim var.. :KK16:

canım bende remzi beyde tedavi oluyorum bence çok başarılı bir doktor kendisi

Kizlar koca forumda sdece 2 kisi mi var remzi hocanin hastasi??

Kizlar kimse yok mu?
canım sana yardımcı olmak isterdim fakat bilmiyorum.. ben herkese şiddetle Hulusi Bülent Zeyneloğlu nu tavsiye ediyorum.. sana da ederim ... Ankara başkent üniversitesi hastanesinde.. Allah izin verirse bizde ocak ayında ona gidicez..

canım sana yardımcı olmak isterdim fakat bilmiyorum.. ben herkese şiddetle Hulusi Bülent Zeyneloğlu nu tavsiye ediyorum.. sana da ederim ... Ankara başkent üniversitesi hastanesinde.. Allah izin verirse bizde ocak ayında ona gidicez..
Canim orasi bana baya ters kaliyor.istanbul daha kolay.bursadan geliyorum zaten.gunubirlik gidip gelebiliyorum boyle

Canim orasi bana baya ters kaliyor.istanbul daha kolay.bursadan geliyorum zaten.gunubirlik gidip gelebiliyorum boyle
bende bursadayım.. bu işi çok araştırdım.. maddi manevi defalarca yorulmamak için Hulusi beyi seçtim.. biraz araştır derim Hulusi beyi.. yada istanbuldan sonuş alamassan Hulusi beye gidersin..

bende bursadayım.. bu işi çok araştırdım.. maddi manevi defalarca yorulmamak için Hulusi beyi seçtim.. biraz araştır derim Hulusi beyi.. yada istanbuldan sonuş alamassan Hulusi beye gidersin..
Budo cazip geliyor.bir de bu kdr insan bahcecide yaniliyo olamaz kafasindayim.insallah yeni bi tedaviye gerek kalmaz da bebegimi kucagima alirim artik 🤱

canım herkes başka başka sayfalarda yazışıyorlar görmüyor olabilirler remzi bey doğru karar için rahat olsun bahçecide gerçekten iyi merkez bence sen seçimini güzel yapmışsın hiç aklın karışmasın

Ya cnm anlamadigim sey şu.orasi cok bilinen bi yer.doktor da ordaki nadir doç lardan biri.ama ne hikmetse sn ve bnm disinda hasta yok.sonucta tup bebegi 60 yas ustu yapmiyor.genc grup.illa ki sosyal medya,internetten arastirma yapiyolar.nerde bu insanlar..🙄 o kdr stres yaptim ki adet agrim var ama bi turlu regl olamadım

canım bahçeci fulya falan diye sayfalar var insanlar oralarda konuşuyor remzi bey kurumda yeni değil baya hastası var ben tedavideyim görüyorum klinikte bahçecide baya prof ve doçent doktor var bu arada

canım bahçeci fulya falan diye sayfalar var insanlar oralarda konuşuyor remzi bey kurumda yeni değil baya hastası var ben tedavideyim görüyorum klinikte bahçecide baya prof ve doçent doktor var bu arada
Hadi ya tmm cnm sag ol,o sayfalara bakayim bi

Bende yeni başlıcam Remzi beyde bursadan gidicem 😊 sizin nasıl durumlar başladınız mı?
Ben de bursadan gittim.soyledigi saatte orda olmak icin 5te yola cikip 7 budoyla gittim ama berbatti.1 aylik raporla evde dinleniyorum.embriyolarimin hepsi öldü(onceden blast a giden 3 embriyom vardi baska hastanede) gordugum en kotu doktordu.bence hic gitmeyin

merh
Ben de bursadan gittim.soyledigi saatte orda olmak icin 5te yola cikip 7 budoyla gittim ama berbatti.1 aylik raporla evde dinleniyorum.embriyolarimin hepsi öldü(onceden blast a giden 3 embriyom vardi baska hastanede) gordugum en kotu doktordu.bence hic gitmeyin
merhaba hangi yönden kötüydü dediniz .bede kendisinde tedaviye başlayacağım paylaşırsanız sevinirim

Back
X