canım bende remzi beyde tedavi oluyorum bence çok başarılı bir doktor kendisi
canım bende remzi beyde tedavi oluyorum bence çok başarılı bir doktor kendisi
canım sana yardımcı olmak isterdim fakat bilmiyorum.. ben herkese şiddetle Hulusi Bülent Zeyneloğlu nu tavsiye ediyorum.. sana da ederim ... Ankara başkent üniversitesi hastanesinde.. Allah izin verirse bizde ocak ayında ona gidicez..Kizlar kimse yok mu?
Canim orasi bana baya ters kaliyor.istanbul daha kolay.bursadan geliyorum zaten.gunubirlik gidip gelebiliyorum boylecanım sana yardımcı olmak isterdim fakat bilmiyorum.. ben herkese şiddetle Hulusi Bülent Zeyneloğlu nu tavsiye ediyorum.. sana da ederim ... Ankara başkent üniversitesi hastanesinde.. Allah izin verirse bizde ocak ayında ona gidicez..
bende bursadayım.. bu işi çok araştırdım.. maddi manevi defalarca yorulmamak için Hulusi beyi seçtim.. biraz araştır derim Hulusi beyi.. yada istanbuldan sonuş alamassan Hulusi beye gidersin..Canim orasi bana baya ters kaliyor.istanbul daha kolay.bursadan geliyorum zaten.gunubirlik gidip gelebiliyorum boyle
Budo cazip geliyor.bir de bu kdr insan bahcecide yaniliyo olamaz kafasindayim.insallah yeni bi tedaviye gerek kalmaz da bebegimi kucagima alirim artikbende bursadayım.. bu işi çok araştırdım.. maddi manevi defalarca yorulmamak için Hulusi beyi seçtim.. biraz araştır derim Hulusi beyi.. yada istanbuldan sonuş alamassan Hulusi beye gidersin..
amin canın inşallah..Budo cazip geliyor.bir de bu kdr insan bahcecide yaniliyo olamaz kafasindayim.insallah yeni bi tedaviye gerek kalmaz da bebegimi kucagima alirim artik
Hadi ya tmm cnm sag ol,o sayfalara bakayim bicanım bahçeci fulya falan diye sayfalar var insanlar oralarda konuşuyor remzi bey kurumda yeni değil baya hastası var ben tedavideyim görüyorum klinikte bahçecide baya prof ve doçent doktor var bu arada
Bende yeni başlıcam Remzi beyde bursadan gidicemCanim orasi bana baya ters kaliyor.istanbul daha kolay.bursadan geliyorum zaten.gunubirlik gidip gelebiliyorum boyle
Ben de bursadan gittim.soyledigi saatte orda olmak icin 5te yola cikip 7 budoyla gittim ama berbatti.1 aylik raporla evde dinleniyorum.embriyolarimin hepsi öldü(onceden blast a giden 3 embriyom vardi baska hastanede) gordugum en kotu doktordu.bence hic gitmeyinBende yeni başlıcam Remzi beyde bursadan gidicemsizin nasıl durumlar başladınız mı?
merhaba hangi yönden kötüydü dediniz .bede kendisinde tedaviye başlayacağım paylaşırsanız sevinirimBen de bursadan gittim.soyledigi saatte orda olmak icin 5te yola cikip 7 budoyla gittim ama berbatti.1 aylik raporla evde dinleniyorum.embriyolarimin hepsi öldü(onceden blast a giden 3 embriyom vardi baska hastanede) gordugum en kotu doktordu.bence hic gitmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?