Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım hsg çektirdi , film sırasında kanaması oldu bu sizce normal mi ayrıca çok teşekkür ederimBen de orda tedavi göruyorum henuz transferim yapılmadi rahim dinlendrme yapiyoruz kesinlikle gitsin ben cok memnunum merkezden çalişanlardan son derece memnunum herkese tavsiye ederim
Eğer tüplerde bi tikaniklik varsa film sırasinda cekilirken açıldigi icin kanama olabiliyormus birde film sonrasi lekelenme olabilir diyolar ben daha cekilmedim 1 hafta sonra bende cekilicem anestezili cektirmis agrisi oldumu ben anestezili dusunuyorm daArkadaşım hsg çektirdi , film sırasında kanaması oldu bu sizce normal mi ayrıca çok teşekkür ederim
Anestezisi oldu 3,4 dk sürmüş fazla ağrısı olmadığını söyledi, kanamasına da rahimde biraz kan vardı o yüzden kanadı biraz demişler ne alaka anlamadım ama anestezisiz çekiliyor çoğu yerdeEğer tüplerde bi tikaniklik varsa film sırasinda cekilirken açıldigi icin kanama olabiliyormus birde film sonrasi lekelenme olabilir diyolar ben daha cekilmedim 1 hafta sonra bende cekilicem anestezili cektirmis agrisi oldumu ben anestezili dusunuyorm da
Selam. Bende oraya gidiyorum. Senin transferin ne zaman?Ben de orda tedavi göruyorum henuz transferim yapılmadi rahim dinlendrme yapiyoruz kesinlikle gitsin ben cok memnunum merkezden çalişanlardan son derece memnunum herkese tavsiye ederim
Önumuzdeki adet in 2. Gunu gidicem cem bey oyle dedi temmuzun 3 ünde adet olucam iste temmuzun ortasinda olur buyuk ihtimalle.Selam. Bende oraya gidiyorum. Senin transferin ne zaman?
Benim de doktorum Cem bey. Yumurta toplama işlemim geçen Cumartesi günüydü. Perşembe günü adet oldum. İlaca başladık estrofem. 14 gün kullanacakmışım.Temmuz başı transfer olacak sanırım.Önumuzdeki adet in 2. Gunu gidicem cem bey oyle dedi temmuzun 3 ünde adet olucam iste temmuzun ortasinda olur buyuk ihtimalle.
Size rahim dinlendrme yapmadan mi ilac baslatti ben mayis 23 te opu oldum 10 gun sonra filan da adet oldm doktorum adetin 2. Gunu gel dedi ama sonraki adetin 2. Gunu opudan sonraki ilk adet degl yani temmuzun 4 unde gidicem gecikme filan olmazsaBenim de doktorum Cem bey. Yumurta toplama işlemim geçen Cumartesi günüydü. Perşembe günü adet oldum. İlaca başladık estrofem. 14 gün kullanacakmışım.Temmuz başı transfer olacak sanırım.
Hatta opudan sonraki adet bitnce rahim filmi cekil ona da baklm oyle gel dedi onuda cekildm smdi adet olmayi bekliyorm gtmek icin.Benim de doktorum Cem bey. Yumurta toplama işlemim geçen Cumartesi günüydü. Perşembe günü adet oldum. İlaca başladık estrofem. 14 gün kullanacakmışım.Temmuz başı transfer olacak sanırım.
Canım valla hepsi iyi ama takdir edersin ki benim doktorum mustafa bey olduğu için bende yeri ayri:)Butun doktorları donmuş transfer mi yapıyor. Ben cem beyin adını da duydum ama mustafa bahceci bu işin ustası tabi. Tup tıkanıklığı ile hangi doktor daha etkili acaba