• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçeci tüp bebek merkezi

Gizeemlii0

Mucizem geldii🐣
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
387
Puanlar
43
Sakarya’dan İstanbula tüp bebek için gidicem. Bahçeciden memnun olan varmı? Veya memnun olmayan varmı ?

Ön görüşme ücretsiz dediler gidip bi görüşmek istiyorum.

Fiyat içinde muaneler ve ilaçlar hariç 161bin dediler.

İlaçlar ne kadar tutuyor ortalama bilgisi olanlardan yorum bekliyorum 🫶🌸🤲

Merhaba yakın za
Sakarya’dan İstanbula tüp bebek için gidicem. Bahçeciden memnun olan varmı? Veya memnun olmayan varmı ?

Merhaba, yakın zamanda Fulya bahçeci Özkan Özdamar ile sürecimiz başlamıştı yaklaşık 7 ay sürdü ilkinde embiryo genetikten iyi gelmedi ikincide geldi onu transfer edelim dedi ama bu sırada yumurtalar kendiliğinden gelişmişti bir tur daha toplanacaktı zmaansız çattladılar sonra 1 embiryom vardı transfer oldu oda tutmadı... Özkan bey iyi bir doktor ben sorun yaşamadım ama belli ki tedavisine cevap vermedi vücudum iğnelerle baskılandı yumurtalarım geç gelişti çok iğne verdiği için bende işe yaramamıştır tedavisi belki bilemiyorum gitmeyin diyemem çok nazik ve ilgili bir doktor belki size uygun olur... maliyete gelirsek evet biraz pahalı benim sürecimde uzun oldu havuz işlemleri de olduğundan yaklaşık 600 bin civari ödemişizdir ilaçlar iğneler dahil havuz işlemi de en az paket fiyatı kadar bizim ilk paket fiyatımız haziranda başlamıştık 116 bin idi ama ocak da zam geldi 130 bin oldu özelden yazarsan tam fiyatları atarım böyleydi... Allah herkese kolaylık versin ama Özkan hoca çok iyi bir doktor dediğim gibi belki iğneler bana yaramamıştır herkesin farklı işte kurum için bişey diyemem her şey para...

Size kurum bu fiyatı verdiyse yine zam gelmiş demek ki en son bu değildi ilk görüşme ücretsiz ama doktorun muayene ücretini ödüyorsunuz yılbaşından önce sanırım 7000 di tam hatırlayamadım 6 ay doluncada tekrar muayene ücreti alıyorlar oda 8 bin olması lazım bunu her türlü ödüyosunuz bu civardaydı muayene ücreti tek sefer veriyosunuz 6 ay geçerli oluyor

Size kurum bu fiyatı verdiyse yine zam gelmiş demek ki en son bu değildi ilk görüşme ücretsiz ama doktorun muayene ücretini ödüyorsunuz yılbaşından önce sanırım 7000 di tam hatırlayamadım 6 ay doluncada tekrar muayene ücreti alıyorlar oda 8 bin olması lazım bunu her türlü ödüyosunuz bu civardaydı muayene ücreti tek sefer veriyosunuz 6 ay geçerli oluyor
Gerçekten herkesin süreci farklıdır. Biz de bi problem yok çok şükür ama beklemek istemiyoruz. Deli paralar dönüyor ortalıkta gerçekten anlamadım neden bu kadar pahalı gerçekten 😒

Ya işte olmuyosa ne yazık ki beklemek zarar veriyo ben 41 yaşımdayım başladığımda 36 yaşımdaydım o zaman 8 9 yumurta toplanıyordu şimdi 4 en fazla 5 oda boş dolu embiryo oldu olmadı saha zor oluyor süreç yani şimdiki bilinçte olsaydım ilk başta devlette vakit kaybetmez iyi doktorlarla başlardım zaman kaybı oldu o süreçte bilmeden bilinçsiz haraket ettim dış gebeliklerim oldu tüpümü kaybettim ameliyatla ilaçlarla sürecimi gerilerttim vs vs yani evet çok paralar ama iyi doktorlarda en pahalı kurumlarda çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun

Bizde de görünen bir problem yok ama genetikten iyi gelmiyor embiryo gelsede tutmuyor demek ki var bişey bizde heralde ya Bülent Traşa yada Aret Kamara gidicez onlarda az uz paralar değil

Ben çok memnun kaldım bahçeciden Dr Güvenç karlıkaya benim doktorum. İki transferim oldu birinden 2 yaşında oğlum oldu şükürler olsun, ikincisi de pozitifti geçen ay transferim olmuştu, ama maalesef bir kaç gün önce kalbi durdu bebeğimin düşük yaptım

Bizde de görünen bir problem yok ama genetikten iyi gelmiyor embiryo gelsede tutmuyor demek ki var bişey bizde heralde ya Bülent Traşa yada Aret Kamara gidicez onlarda az uz paralar değil
Sizin yaş kaçtı acaba

Ya işte olmuyosa ne yazık ki beklemek zarar veriyo ben 41 yaşımdayım başladığımda 36 yaşımdaydım o zaman 8 9 yumurta toplanıyordu şimdi 4 en fazla 5 oda boş dolu embiryo oldu olmadı saha zor oluyor süreç yani şimdiki bilinçte olsaydım ilk başta devlette vakit kaybetmez iyi doktorlarla başlardım zaman kaybı oldu o süreçte bilmeden bilinçsiz haraket ettim dış gebeliklerim oldu tüpümü kaybettim ameliyatla ilaçlarla sürecimi gerilerttim vs vs yani evet çok paralar ama iyi doktorlarda en pahalı kurumlarda çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun
Ben haziran da 26 olucam 25im daha. Rabbim nasip eder inşallah size de en yakın zamanda

Ben çok memnun kaldım bahçeciden Dr Güvenç karlıkaya benim doktorum. İki transferim oldu birinden 2 yaşında oğlum oldu şükürler olsun, ikincisi de pozitifti geçen ay transferim olmuştu, ama maalesef bir kaç gün önce kalbi durdu bebeğimin düşük yaptım
Yaaa inşallah olur bidaha sağlıkla kolaylıkla

Güvenç hoca sanırım genetiğe çok sıcak bakmıyor sağlıksız olursa düşer mantığıyla genelde tedavi ediyormuş doğrumu bir iki yerden duymuştum böyle sizin nasıldı süreç

evet hatta bugün telefonda bana bunu söyledi, tekrarlayan düşüklerde veya ileri yaşta olanlarda yapıyormuş, çünkü genetik taramaların da artıları eksileri varmış vs.

Buraya gittiğimde maalesef sadece isim yapmış ticaret yapılan para odaklı bir merkez olarak gördüm muayene parasını vermiştim geçen sene 4500 Kübra hoca için muayene oldum daha sonra gittiğim de sana ne yapacaktık ne olmuştu diye korkunç sorular sordu arkamıza bakmadan uzaklaştık oradan sürekli aradılar niye gelmediniz diye sevmedim orayı çok kalabalık takip ilgi anlamında sıkıntılı geldi bana

Buraya gittiğimde maalesef sadece isim yapmış ticaret yapılan para odaklı bir merkez olarak gördüm muayene parasını vermiştim geçen sene 4500 Kübra hoca için muayene oldum daha sonra gittiğim de sana ne yapacaktık ne olmuştu diye korkunç sorular sordu arkamıza bakmadan uzaklaştık oradan sürekli aradılar niye gelmediniz diye sevmedim orayı çok kalabalık takip ilgi anlamında sıkıntılı geldi bana
Sonra nereye gittiniz peki? Memnun kaldınız mı gittiğiniz yerden?

Ben Sakarya ‘ dan gidiceğim için İstanbul’da bi yer arıyorum. Aret kamar ve Bülent tıraş bunlarda çok iyiymiş ama sanırm Avrupa yakasında kalıyor. Git gel 5-6 saati geçer diye Anadolu yakası bakıyorum ama bilmiyorum

Sonra nereye gittiniz peki? Memnun kaldınız mı gittiğiniz yerden?

Ben Sakarya ‘ dan gidiceğim için İstanbul’da bi yer arıyorum. Aret kamar ve Bülent tıraş bunlarda çok iyiymiş ama sanırm Avrupa yakasında kalıyor. Git gel 5-6 saati geçer diye Anadolu yakası bakıyorum ama bilmiyorum
Sonrasında volkan turana gittim çok sıcakkanlı pozitif biri iki deneme yaptım ilki ikiz oldu düştü ikinci tutmadı bu da onun savsaklığı iş bilmemezliği yüzünden oldu sonrasında zaten eşim ameliyat oldu şuan devlete yöneldim çünkü iyice sıkıldım artık aret kamer evet duydum o reklamcı Bülent tıraş desen onu asla göremiyorsın işlemlerde bunlar isim yapmış ama işinde iyi olmayan doktorlar Semra karamanı düşünün oranın lab iyi en azından

Sonrasında volkan turana gittim çok sıcakkanlı pozitif biri iki deneme yaptım ilki ikiz oldu düştü ikinci tutmadı bu da onun savsaklığı iş bilmemezliği yüzünden oldu sonrasında zaten eşim ameliyat oldu şuan devlete yöneldim çünkü iyice sıkıldım artık aret kamer evet duydum o reklamcı Bülent tıraş desen onu asla göremiyorsın işlemlerde bunlar isim yapmış ama işinde iyi olmayan doktorlar Semra karamanı düşünün oranın lab iyi en azından
Zaten önemli olan lab diye biliyorum. Bakalım araştırmaya devam ediyorum teşekkür ederim

Merhaba bende Sakarya’da yaşıyorum neye karar verdiniz acaba

Back
X