Bahçeci Tüp Bebek Merkezine gidenlere sorum var

Chills

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2024
947
509
23
29
Biz Bahçeciye tüp bebek için başvurduk 6 aylık muayene ücretini VS yatırdık. Eğer tüp bebek olmadan çocuk olursa ilgilenirler mi? Böyle bir şey yaşayan var mı? Aynı doktora kontrole gidebilir miyim?

Biz Bahçeciye tüp bebek için başvurduk 6 aylık muayene ücretini VS yatırdık. Eğer tüp bebek olmadan çocuk olursa ilgilenirler mi? Böyle bir şey yaşayan var mı? Aynı doktora kontrole gidebilir miyim?
Siz tüp bebek tedavisi için ücret yatırmışsınız doğal yollarla gebelik elde ettiğiniz de sizinle ilgilenmezler. Eğer gebelik takibi içinde oraya gitmek isterseniz ilk gebelik muaynesi ve 2.kontrol ücreti de 4,250 tl

Siz tüp bebek tedavisi için ücret yatırmışsınız doğal yollarla gebelik elde ettiğiniz de sizinle ilgilenmezler. Eğer gebelik takibi içinde oraya gitmek isterseniz ilk gebelik muaynesi ve 2.kontrol ücreti de 4,250 tl
Ya ben arayıp sordum. İlgilenmiyoruz dediler :( vermiştim zaten muayene ücretini. O değil doktoru çok sevmiştim. Yoksa muayene ücreti mühim değil.

Bahçecide tüp bebek fiyatı nedir acaba yakın zmanda yaptıran varmı bilgi verebilirmisiniz
Muayene 4250
Gebelok olsana kadar 6 ay boyunca muayene ücreti alınmıyor
Gebelok oluşursa gebelik muayenesi alınıyor
İlk muayenede adet var mı yok mu bakılmıyor
Aşılama 28bin
Tüp bebek 79bin
İlaç 15-20 bin

Muayene 4250
Gebelok olsana kadar 6 ay boyunca muayene ücreti alınmıyor
Gebelok oluşursa gebelik muayenesi alınıyor
İlk muayenede adet var mı yok mu bakılmıyor
Aşılama 28bin
Tüp bebek 79bin
İlaç 15-20 bin
Merhaba ben aşılama için gitmeyi düşünüyorum. Aşılama için ücret veriliyor sonrasında muayne ücreti mi olmuyor tam olarak anlayamadım. Muayene ücretinin nereden alınmadığını

Merhaba ben aşılama için gitmeyi düşünüyorum. Aşılama için ücret veriliyor sonrasında muayne ücreti mi olmuyor tam olarak anlayamadım. Muayene ücretinin nereden alınmadığını
Tam bilmiyorum ama gidip Aşılama istiyorum demenizle Aşılama yapmazlar önce bir sürü tetkik yapıp neye ihtiyacınız olduğuna bakıyorlar. O yüzden 6 aylık muayene ücreti alıp aslında sizin işinizi kolaylastirmis oluyorlar

Ben fulya tüp bebek merkezine gidiyorum pko var doktorum aşılama %10 tüp bebek tutma olasılığı %45 gençlerde daha yüksek oluyor siz hangisini isterseniz dedi biz tüp bebeğe karar verdik
Ön görüşme olarak gittik eski tetkikleri götürdük doktorla konuşunca normal muayeneye cevirdik
4.250 tl ödedik
Tüp bebek ücreti 79.500 ilk deneme
Ilk ödemesini 23. 850 tl olarak reglinin 2. Veya 3. Günü gittiğinde alıyorlar kalan tutarida yumurta toplama zamanı alıyorlar. Rahimdinlendirme olacaksa 14.400 tl isteniyor yumurta toplama günü.embriyo dondurma ve saklama için ise 18.000 tl transfer günü talep ediliyor

Ben fulya tüp bebek merkezine gidiyorum pko var doktorum aşılama %10 tüp bebek tutma olasılığı %45 gençlerde daha yüksek oluyor siz hangisini isterseniz dedi biz tüp bebeğe karar verdik
Ön görüşme olarak gittik eski tetkikleri götürdük doktorla konuşunca normal muayeneye cevirdik
4.250 tl ödedik
Tüp bebek ücreti 79.500 ilk deneme
Ilk ödemesini 23. 850 tl olarak reglinin 2. Veya 3. Günü gittiğinde alıyorlar kalan tutarida yumurta toplama zamanı alıyorlar. Rahimdinlendirme olacaksa 14.400 tl isteniyor yumurta toplama günü.embriyo dondurma ve saklama için ise 18.000 tl transfer günü talep ediliyor
Yumurta toplama yapılmaz ise kalan tutarı almıyorlar mı peki

Yumurta toplama yapılmaz ise kalan tutarı almıyorlar mı peki
Almıyorlar ama başta alınan ücreti iade etmiyor. tüm ücreti ödediniz diyelim embriyo transferi işlemi yapılamadi o zamanda transfer isleminin ücretinin %20 si iade ediliyor

Back
X