Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz tüp bebek tedavisi için ücret yatırmışsınız doğal yollarla gebelik elde ettiğiniz de sizinle ilgilenmezler. Eğer gebelik takibi içinde oraya gitmek isterseniz ilk gebelik muaynesi ve 2.kontrol ücreti de 4,250 tlBiz Bahçeciye tüp bebek için başvurduk 6 aylık muayene ücretini VS yatırdık. Eğer tüp bebek olmadan çocuk olursa ilgilenirler mi? Böyle bir şey yaşayan var mı? Aynı doktora kontrole gidebilir miyim?
Ya ben arayıp sordum. İlgilenmiyoruz dedilerSiz tüp bebek tedavisi için ücret yatırmışsınız doğal yollarla gebelik elde ettiğiniz de sizinle ilgilenmezler. Eğer gebelik takibi içinde oraya gitmek isterseniz ilk gebelik muaynesi ve 2.kontrol ücreti de 4,250 tl
80bin olması gerek dondurma ve doktor ücreti hariçBahçecide tüp bebek fiyatı nedir acaba yakın zmanda yaptıran varmı bilgi verebilirmisiniz
Muayene 4250Bahçecide tüp bebek fiyatı nedir acaba yakın zmanda yaptıran varmı bilgi verebilirmisiniz
Merhaba ben aşılama için gitmeyi düşünüyorum. Aşılama için ücret veriliyor sonrasında muayne ücreti mi olmuyor tam olarak anlayamadım. Muayene ücretinin nereden alınmadığınıMuayene 4250
Gebelok olsana kadar 6 ay boyunca muayene ücreti alınmıyor
Gebelok oluşursa gebelik muayenesi alınıyor
İlk muayenede adet var mı yok mu bakılmıyor
Aşılama 28bin
Tüp bebek 79bin
İlaç 15-20 bin
İstanbul fulya bahçeci 4250Gebelik yeni başladı bende. 21 günlük muayene ücreti 3700 dendi. Ankara bahçeci.
Tam bilmiyorum ama gidip Aşılama istiyorum demenizle Aşılama yapmazlar önce bir sürü tetkik yapıp neye ihtiyacınız olduğuna bakıyorlar. O yüzden 6 aylık muayene ücreti alıp aslında sizin işinizi kolaylastirmis oluyorlarMerhaba ben aşılama için gitmeyi düşünüyorum. Aşılama için ücret veriliyor sonrasında muayne ücreti mi olmuyor tam olarak anlayamadım. Muayene ücretinin nereden alınmadığını
Yumurta toplama yapılmaz ise kalan tutarı almıyorlar mı pekiBen fulya tüp bebek merkezine gidiyorum pko var doktorum aşılama %10 tüp bebek tutma olasılığı %45 gençlerde daha yüksek oluyor siz hangisini isterseniz dedi biz tüp bebeğe karar verdik
Ön görüşme olarak gittik eski tetkikleri götürdük doktorla konuşunca normal muayeneye cevirdik
4.250 tl ödedik
Tüp bebek ücreti 79.500 ilk deneme
Ilk ödemesini 23. 850 tl olarak reglinin 2. Veya 3. Günü gittiğinde alıyorlar kalan tutarida yumurta toplama zamanı alıyorlar. Rahimdinlendirme olacaksa 14.400 tl isteniyor yumurta toplama günü.embriyo dondurma ve saklama için ise 18.000 tl transfer günü talep ediliyor
Bende Diyarbakır'da gidiyorum 21 günlük ücret 3300 tlGebelik yeni başladı bende. 21 günlük muayene ücreti 3700 dendi. Ankara bahçeci.
Almıyorlar ama başta alınan ücreti iade etmiyor. tüm ücreti ödediniz diyelim embriyo transferi işlemi yapılamadi o zamanda transfer isleminin ücretinin %20 si iade ediliyorYumurta toplama yapılmaz ise kalan tutarı almıyorlar mı peki
Zeki bey mi sizin doktorunuzBende Diyarbakır'da gidiyorum 21 günlük ücret 3300 tl