Bahçeci umut doktor önerisi?

brcdiyebiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2024
115
58
13
34
Bahçeci umut üsküdarda doktor önerisi olan var mı bu doktor çok iyi çok ilgili çok tatlı diyebilecek?

Kızlar bende temmuz Ağustos gibi başlayacam ama fiyatlar biraz pahalı birde ilaç listesi lazım bana şimdiden ayarlayım koyayım diyorum sonra tek kalemde çok tutuyor ne bileyim aile hekimine yazdiracaklarimi yazdiririm. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Ben önceden denedim ama baya oldu

Kızlar bende temmuz Ağustos gibi başlayacam ama fiyatlar biraz pahalı birde ilaç listesi lazım bana şimdiden ayarlayım koyayım diyorum sonra tek kalemde çok tutuyor ne bileyim aile hekimine yazdiracaklarimi yazdiririm. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Ben önceden denedim ama baya oldu
Canım ben henüz başlamadım o yüzden bu konuda sana bilgi veremiyorum🌸

Maalesef bunları önceden temin edemezsiniz. Bir sürü farklı iğne var size ne marka ne doz vereceklerini bilemeyiz. Tek seferde almak zor ama şuan alıyor gibi kenara para koyun ve zamanı gelince alın. Ben yeni tedavi gördüm ilaçlarım 20 bin tuttu

Bahçeci umut üsküdarda doktor önerisi olan var mı bu doktor çok iyi çok ilgili çok tatlı diyebilecek?
Ben bahcecide yeni tedavim sonuçlandı pozitif oldu Mehmet beyde oldum ama bin pisman oldum hatta bugünde şikayet oluşturdum laboratuvar ve diğer konuda çok iyi bir hastane ancak herşeyi Google dan öğrenmek istiyorsanız Mehmet beye gidin çünkü hiçbir bilgi vermiyor ve toplam 10 sn falan görüyorsunuz sigara içmeye dışarı kaçıyor ama Ebru hanım var onun çok ilgili ve alakalı oldugunu duydum.

İlaçlar konusunda önceden alamazsınız aile hekimine de yazdirilmiyor ama bazı ilaçlar bende var onları başladığınız zaman ben verebilirim zaten hastaneye bırakacaktım size vermiş olurum fiyatları biraz yüksek ama bazı ezcaneler baya bı indirim yapıyorlar özellikle tüp bebek merkezi yakinindakiler

Back
X