• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa da iyi Tüp Bebek doktoru deneyimi olanlar

Ben iki negatifi sahin hocada gördüm tavsiye etmiyorum katakulle tup bebek yaptı hsg bile çekmeden ben sordum soruşturdum istedim birçok şeyi işine hakim olduğunu düşünmüyorum sonda bahceci sabri çolak hele tam bir şarlatan para tuzağı bahceci sakın yolundan bile geçmeyin adam para için havuz yapıyor düşük doz veriyor falan berbat bir merkez başarıları da düşük bakmayın sisirdiklerine reklamlarda betul hocanın da sabri colaginda başarısı düşük İstanbulu düşünün derim imkanlariniz varsa bursada bence yok
Anladım canım teşekkür ederim bende Şahin beyi düşünmüyordum ama Sabri çolak iyi diye duymuştum şimdi sende böyle deyince bilemedim. Bende İstanbul'a istiyorum ama eşim sıcak bakmıyor gidiş geliş zor olur diye. Siz İstanbul'da mı oturuyorsunuz? Nasıl yapıyorsunuz?

Anladım canım teşekkür ederim bende Şahin beyi düşünmüyordum ama Sabri çolak iyi diye duymuştum şimdi sende böyle deyince bilemedim. Bende İstanbul'a istiyorum ama eşim sıcak bakmıyor gidiş geliş zor olur diye. Siz İstanbul'da mı oturuyorsunuz? Nasıl yapıyorsunuz?
Rica ederim canım ne demek keşke faydam olsun hepimiz bu yolun yolcusuyuz cektiklerimjzi biz anlarız.evet emin olabilirsin tam bir para tuzağı bahceci ve sabri onca yer araştır git oraya maddi manevi mahvetti imtihan kader çekeceğimiz varmış ilk tedavimde 7yumurtam oldu 4blast oldu bu sabri colak bana büyüme hormonu verdi yürürlükten kalkalı yıllar olmuş meğer bunu başka hastanelerde hocalar söyledi zerre faydası yokmuş klomen verdi birde neyse yani ise yaramayan ilaclarla yumurta olmadı iki yumurta 21 22 iken catlatma iğnesi verdi muhtemelen teki erken çatladı bir yumurta embriyo oldu dediler kızdık tartıştık sabri colakla havuz yapayım dedi istemedik aynı ay düşün kalan iki ise yaramayacak olan yumurtamla ki aynı ay yapılması çok yanlışmış velhasıl devam etmeyeceğiz diyince o bir embriyomuz nasıl olduysa ilerlemesi durmuş kendisi söyledi bize bunu tartismanin ardından vs vs yani başımıza gelecek em kötü hastane ve doktor sabri colak ve bahceci biz brukselr başladık ama sisli.memoriali de kesinlikle öneririm on görüşme yapmıştık gidecektik birden buraya yöneldik burdaki doktorum önerdi burda kontrolleri oldum opuya gittik sadece yani birinden rica edip özel klinik doktorundan kontrolleri ona yaptırıp istanbula sadece opuya gidebilirsiniz biz öyle yaptik

Back