Bahçeci Umut mu Brüksel Tüp Bebek Merkezi mi?

blueaqua

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
1.648
1.573
133
Arkadaşlar merhaba. İki tüp bebek denemem var. İlki negatif ikincisi kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Üçüncü deneme için çok iyi bir merkezde sıfırdan başlamak istiyorum. Çok araştırdım. Bahçeci Umut ile Brüksel arasında kaldım. Memnun kalanlar ya da sorun yaşayanlar benimle paylaşabilir mi?

canım ben umut tüp bebekte tedavi oldum doktorum canım ebru hocamdı şükür pozitif oldu sonucum

Ben daha önce brukselde deneme yaptim.Negatif oldu.dondurulmuslarim var.Aslinda remzi hocayi cok istemistim ben ama o anki sartlar brükseli tercih etmeme neden oldu.sizin kararinizi merak ettim.Rabbim utandırmasın.karariniz sizi saglikla bir bebege kavuştursun insaallah.

canım ben umut tüp bebekte tedavi oldum doktorum canım ebru hocamdı şükür pozitif oldu sonucum
Canım çok sevindim gerçekten. Darısı başımıza. Umutta yaşadığın bi sıkıntı filan oldu mu? İlk seferde mi tuttu mu?

Bende umut a gidecem Adana’dan hangi doktor iyi ama bilmiyorum amh düşük çıktı hiç beklemediğimiz anda

Ben daha önce brukselde deneme yaptim.Negatif oldu.dondurulmuslarim var.Aslinda remzi hocayi cok istemistim ben ama o anki sartlar brükseli tercih etmeme neden oldu.sizin kararinizi merak ettim.Rabbim utandırmasın.karariniz sizi saglikla bir bebege kavuştursun insaallah.
Brüksel’i ben de çok düşündüm. Kötü diye vazgeçmedim de işte bahçecinin laboratuvarları çok iyi diyor herkes ona tav oldum. Yücel Karaman hocanın da uzmanlığı çok iyiymiş, bizim ki sebepsiz infertilite o nedenle vazgeçtim ben. Umarım bi sonraki transfer de donmuş embriyonuz tutar

Bende umut a gidecem Adana’dan hangi doktor iyi ama bilmiyorum amh düşük çıktı hiç beklemediğimiz anda
Valla arkadaşım ben de kararsızlık yaşıyorum. Bahçeci de doktor farketmez diyorlar ama Cem hoca sürekli pozitif haber paylaşıyor beni tavlıyor. Ama yorumlar da da okuyorum yoğunluktan çok ilgilenemiyor diyenler var. Karar verirsen bana da söyle 😉

Valla arkadaşım ben de kararsızlık yaşıyorum. Bahçeci de doktor farketmez diyorlar ama Cem hoca sürekli pozitif haber paylaşıyor beni tavlıyor. Ama yorumlar da da okuyorum yoğunluktan çok ilgilenemiyor diyenler var. Karar verirsen bana da söyle 😉
Inşallah hayirli doktorlarla karsilasir guzel haberler verirsin.

Bende bugün tamamen Cem çeliğe yöneldim adam işinde iyi en azından nasıl gideceğini biliyor ilgisi az olsun işini yapsın saatlerce konuşup da boş çıkmasından iyidir değil mi

Bende bugün tamamen Cem çeliğe yöneldim adam işinde iyi en azından nasıl gideceğini biliyor ilgisi az olsun işini yapsın saatlerce konuşup da boş çıkmasından iyidir değil mi
Haklısın ben de inceleyip duruyorum. Dün yine altı transferin beşi sağlıklı pozitif biri kimyasal gebelik, onu da farklı bir uygulama ile devam edicez demiş. O böyle yazınca Cem Çelik’e doğru kayıyorum. İşlerini doğru yapsınlar yeter.

Arkadaşlar merhaba. İki tüp bebek denemem var. İlki negatif ikincisi kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Üçüncü deneme için çok iyi bir merkezde sıfırdan başlamak istiyorum. Çok araştırdım. Bahçeci Umut ile Brüksel arasında kaldım. Memnun kalanlar ya da sorun yaşayanlar benimle paylaşabilir mi?
Merhaba, ben Yücel hocada histeroskopi olacağım Mart ayında ama Brüksel'i gördüm gittim yerleri Esentepe'de.Samimi ve güler yüzlüler bir de Yücel hoca işinden kendinden emin bir insan.Tüp bebekte güven çok önemli bence ve Bahçeci'de embriyolar karışmış geçen sene diye öğrendim.Karar yine de sizin ama bu kadar özel bir işlem için çok kötü bir algı yarattı bende.

Back
X