• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçeci Umut Tüp Bebek Doktorları

rosmari335

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
501
474
23
Merhabalar.
İlk tüp bebek tedavim olumsuz sonuçlandı. Dün sonucumuzu öğrendik.

Tüp bebek konusunda laboratuvar çok önemli olduğu için Bahçeci'ye sıcak bakıyoruz. Anadolu yakasında yaşadığımızdan Umut hastanesini düşünüyoruz. Bugün görüşme yaptım ve üç hekimi olduğunu öğrendim.

Prof M.Reşit Asoğlu (Ön Görüşme almıyor. Karar verirsem direkt muayene ile başlıyormuş.)
Prof Ebru Öztürk
Doç Önder Sakin

Bu üç hekim ile ilgili deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Telefon görüşmesinde 2 aylık bir ara vermem gerektiğini söylediler. Ben yine de yeni sürece daha iyi hazırlanmak için bir an önce görüşmek istiyorum.

Merhabalar.

Tüp bebek konusunda laboratuvar çok önemli olduğu için Bahçeci'ye sıcak bakıyoruz. Anadolu yakasında yaşadığımızdan Umut hastanesini düşünüyoruz. Bugün görüşme yaptım ve üç hekimi olduğunu öğrendim.

Prof M.Reşit Asoğlu (Ön Görüşme almıyor. Karar verirsem direkt muayene ile başlıyormuş.)
Prof Ebru Öztürk
Doç Önder Sakin

Telefon görüşmesinde 2 aylık bir ara vermem gerektiğini söylediler. Ben yine de yeni sürece daha iyi hazırlanmak için bir an önce görüşmek istiyorum.
Gider gitmez tedaviye baslamayacaksin zaten dinlenmen gerek güzelim. Bencede git görüş şartları konuş ne yapacaklar ögren heryerin sistemi farklı calisiyor sonuçta

Evet bir an önce görüşeyim kafam rahatlasın, vücudumu güzelce yeni tedaviye hazırlayayım istiyorum.

Merhabalar.

Prof Ebru Öztürk
Doç Önder Sakin

Merhaba Mehmet hoca ile başladım ben Allah’ın izniyle tavsiye ederim

Merhaba Mehmet hoca ile başladım ben Allah’ın izniyle tavsiye ederim
İnsanlar doktorları görememekten şikayetçi. Sizin böyle bir rahatsızlığınız var mı peki? Ben iyi takip edildikten sonra doktorları çok sık görmeyi önemsemiyorum açıkçası.
Önder Sakin çok donanımlı görünüyor. Onunla ilgili bilginiz var mı acaba?

İnsanlar doktorları görememekten şikayetçi. Sizin böyle bir rahatsızlığınız var mı peki? Ben iyi takip edildikten sonra doktorları çok sık görmeyi önemsemiyorum açıkçası.
Önder Sakin çok donanımlı görünüyor. Onunla ilgili bilginiz var mı acaba?
Evet muayene 10 dk sürüyor max ama gereken yapılıyor diye düşünüyorum çok sık görmenin de bi anlamı yok kesinlikle insanlar oturup sohbet etmek istiyor herhalde Önder bey ile on görüşme yaptım fakat bana biraz soguk geldi o sebepten Mehmet beyi tercih ettim tabi tercih meselesi

Evet muayene 10 dk sürüyor max ama gereken yapılıyor diye düşünüyorum çok sık görmenin de bi anlamı yok kesinlikle insanlar oturup sohbet etmek istiyor herhalde Önder bey ile on görüşme yaptım fakat bana biraz soguk geldi o sebepten Mehmet beyi tercih ettim tabi tercih meselesi
Tecrübenizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. En yakın zamanda doktoru belirleyip gideceğim.

Merhabalar.

Prof Ebru Öztürk
Doç Önder Sakin

Merhaba prof doktor Mehmet Raşit asoğlu ile tedavim oldu çok şükür pozitifim
Ama bahçeciye gidecekseniz orayı kurmuş birinin yanına gitmeni tavsiye ederim prof Mustafa,maddi olarak çok zorlanacağınız bir süreç bekleyecek sizi hazırlığınızı iyi yapın başka merkezlerin 2 katı bahçeci
Rabbim sizede nasip etsin bu duyguyu yaşamayı 💖

Merhaba prof doktor Mehmet Raşit asoğlu ile tedavim oldu çok şükür pozitifim
Ama bahçeciye gidecekseniz orayı kurmuş birinin yanına gitmeni tavsiye ederim prof Mustafa,maddi olarak çok zorlanacağınız bir süreç bekleyecek sizi hazırlığınızı iyi yapın başka merkezlerin 2 katı bahçeci
Rabbim sizede nasip etsin bu duyguyu yaşamayı 💖

Mustafa Bey muayene alıyor mu? Bilmiyordum. Ben Umut şubesine gideceğim orada değil bildiğim kadarıyla.

Gidebileceğim tarihte yalnızca Dr Önder Sakin'in müsaitliği vardı, onun için randevu aldım. Mehmet Beyin Aralık ayına randevusu vardı zaten ve ben bir an önce hazırlanmak istedim.
Önder Bey ile ilgili çok fazla yorum yok ama videolarında birikimi, kendinden emin enerjisi bana çok güven verdi. Umarım görüşmemiz de olumlu geçer ve bir an önce başlarız 🙏

Hayırlı olsun bu arada 😊 Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏

Biz 100 bini gözden çıkardık bu süreç için. Sizin tahminen ne kadar tuttu?

Mustafa Bey muayene alıyor mu? Bilmiyordum. Ben Umut şubesine gideceğim orada değil bildiğim kadarıyla.

Gidebileceğim tarihte yalnızca Dr Önder Sakin'in müsaitliği vardı, onun için randevu aldım. Mehmet Beyin Aralık ayına randevusu vardı zaten ve ben bir an önce hazırlanmak istedim.
Önder Bey ile ilgili çok fazla yorum yok ama videolarında birikimi, kendinden emin enerjisi bana çok güven verdi. Umarım görüşmemiz de olumlu geçer ve bir an önce başlarız 🙏

Hayırlı olsun bu arada 😊 Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏

Biz 100 bini gözden çıkardık bu süreç için. Sizin tahminen ne kadar tuttu?
Bahçecinin laboratuvar sistemi daha kapsamlı die oraya başladım ben,olay sadece doktorla bitmiyor laboratuvar kısmı çok önemli Mehmet beyden memnundum sadece çok yoğun oldukları için ilgilenemiyolar 1 dakika bile sürmüyor muane sürekli asistanlarıyla sorularınızı yöneltmek zorunda kalıyorsunuz bu olay beni çok üzmüştü
Biraz bizi aydınlatan kişinin doktor olmasını tercih ederdim
Bizim ücret olarak 120 den fazla çıkmıştır
Paket fiyatı 53 bin ama herşeyi kapsamıyo
6500 önce verdik sonra 53000 sonra 12000 sonra 7500 bu kısmı sadece hastane için
İlaç lar için de ayrıyetten parça parça ödeme olduğu için sayamıyorum bile kısacası toplam 120 130 die düşünün siz
Çok güzel sonuçlarınız olsun inşallah 🙏

Özel değilse bu ücretler ne için tam olarak?
Bir de mesela havuz uygulanacak. Her yumurta toplama ve dondurma ayrı ayrı mı ücretlendiriliyor?

Bahçecinin laboratuvar sistemi daha kapsamlı die oraya başladım ben,olay sadece doktorla bitmiyor laboratuvar kısmı çok önemli Mehmet beyden memnundum sadece çok yoğun oldukları için ilgilenemiyolar 1 dakika bile sürmüyor muane sürekli asistanlarıyla sorularınızı yöneltmek zorunda kalıyorsunuz bu olay beni çok üzmüştü
Biraz bizi aydınlatan kişinin doktor olmasını tercih ederdim
Bizim ücret olarak 120 den fazla çıkmıştır
Paket fiyatı 53 bin ama herşeyi kapsamıyo
6500 önce verdik sonra 53000 sonra 12000 sonra 7500 bu kısmı sadece hastane için
İlaç lar için de ayrıyetten parça parça ödeme olduğu için sayamıyorum bile kısacası toplam 120 130 die düşünün siz
Çok güzel sonuçlarınız olsun inşallah 🙏
Bir de mesela havuz uygulanacak. Her yumurta toplama ve dondurma ayrı ayrı mı ücretlendiriliyor?

Hiç birinde ne tedavi gördüm nede bilgim var ama Dr. Ebru Öztürk çok duydum çok sevilen bir doktor İstanbul’daki şubelerinde de oldukta başarılılar canım

Embrio dondurma işlemi için 12000 tl alıyorlar 1 senelik için toplamına alıyolar yani şöyle 1 tane embrio olsada 12000 10 tane olsada 12000
6500 tl kan tahlili ve ilk muane ücreti
53000 tüp bebek paketi aldığınızda ödüyorsunuz
Sonra rahim dinlendirme die 9600 tl alıyorlar
Sonra 12000 tl dondurmak için alıyorlar
Bu ücretler sadece bahçeci ye ödeyeceğiniz ücret
İlaç lar ayrı onlar içinde 30/35000 gider

Embrio dondurma işlemi için 12000 tl alıyorlar 1 senelik için toplamına alıyolar yani şöyle 1 tane embrio olsada 12000 10 tane olsada 12000
6500 tl kan tahlili ve ilk muane ücreti
53000 tüp bebek paketi aldığınızda ödüyorsunuz
Sonra rahim dinlendirme die 9600 tl alıyorlar
Sonra 12000 tl dondurmak için alıyorlar
Bu ücretler sadece bahçeci ye ödeyeceğiniz ücret
İlaç lar ayrı onlar içinde 30/35000 gider
Bende yeni başladım fiyatlar öyle rahim dinlendirme ücretini anlayamadık biz

Hayırlı olsun siz hangi doktorla başladınız izleniminiz nasıl? takviye vs. verildi mi
Teşekkür ediyorum ozkan ozdamar hocaya başladık eşim onu istedi özellikle. İlk izlenim olarak doktor işini yapıyor ilgililer. Vitamin takviyesi vermedi çünkü zaten kullandigimi söyledim gonal-f 225 ver pergoveris iğneye başladım bir de klomen tablet.

Teşekkür ediyorum ozkan ozdamar hocaya başladık eşim onu istedi özellikle. İlk izlenim olarak doktor işini yapıyor ilgililer. Vitamin takviyesi vermedi çünkü zaten kullandigimi söyledim gonal-f 225 ver pergoveris iğneye başladım bir de klomen tablet.
Merhaba bende özkan özdamar ve ebru öztürk arasında kaldım. Siz neden özkan bey i seçtiniz

Back
X