Memorial Tüp Bebek: Ataşehir mi Şişli mi? Doktor ve Merkez Yorumları Lütfen!

Benim yine olumsuz oldu. Doktorum sevinç hanımdı. Zaten igne dozları kurul sonrası belli oluyor. Sevinç hanimdan memnun kaldım ama bizde döllenme sorunu var. Piezzoelektrik, kalsiyum iyonor, yapay zaka ,ımsi denendi ama olmadı. Yumirta toplama sürecinde sıkıntı olmadı ama sonrası gelmiyor.
Çok geçmiş olsun insAllah son olumsuz olur tez vakit hepimiz anne oluruz🤲histereskopi yapılmış miydi peki size

Benim yine olumsuz oldu. Doktorum sevinç hanımdı. Zaten igne dozları kurul sonrası belli oluyor. Sevinç hanimdan memnun kaldım ama bizde döllenme sorunu var. Piezzoelektrik, kalsiyum iyonor, yapay zaka ,ımsi denendi ama olmadı. Yumirta toplama sürecinde sıkıntı olmadı ama sonrası gelmiyor.
Rabbim en kısa zamanda gönlüne göre nasip etsin

Merhaba arkadaşlar,

Memorial Ataşehir ve Şişli merkezleri arasında kararsız kaldım. Ataşehir’de Prof. Dr. Ebru Çöğendez ile, Şişli’de ise Dr. Sevinç Özmen ile görüşme randevum var.
Yol ve mesafe benim için önemli değil, önceliğim en yüksek başarı şansı ve kaliteli tedavi süreci.

Şu noktalar benim için çok önemli:

Doktorun tecrübesi ve başarı oranları

Tedavi sürecinde hastaya yaklaşımı, iletişimi

Erkek infertilitesi ve zor vakalarda deneyim

Hastaların gerçek yaşadıkları deneyimler, memnuniyetleri

Sizden ricam;
Bu iki doktordan biriyle veya her ikisiyle tedavi olmuş/olan varsa, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Ayrıca Memorial Ataşehir ve Şişli tüp bebek merkezleri hakkında genel görüşlerinizi de çok merak ediyorum.

Şimdiden çok teşekkürler! 💛
Merhaba; öncelikle farklı bir kaç merkezde tüp bebek tedavisi görmüş biri olarak şunu söyleyebilirim. Gittiğiniz yerde iletişim çok önemli. Bir sürü büyük merkeze gittim , merkezleri çok havalı olan yerlere fakat hep bilgi eksikliği, ulaşamama gibi dertlerle karşılaştım. Ataşehir memorial tüp bebekte ekip ve Ebru Hoca bize her konuda yardımcı oldu. Her şeyi detaylı anlattılar. Gerekli olduğu zaman kendilerine kolayca ulaşabildik. Açıkcası gittiğiniz merkezlerdeki iletişime dikkat edip öyle başlamanızı öneririm. Şuan benim için memorial ataşehir 2. Evim gibi. Tedavim bitmesine rağmen sürekli ziyaret ettiğim bir merkezdir. Gidip bi görüşün derim pişman olmazsınız.

Merhaba arkadaşlar,

Memorial Ataşehir ve Şişli merkezleri arasında kararsız kaldım. Ataşehir’de Prof. Dr. Ebru Çöğendez ile, Şişli’de ise Dr. Sevinç Özmen ile görüşme randevum var.
Yol ve mesafe benim için önemli değil, önceliğim en yüksek başarı şansı ve kaliteli tedavi süreci.

Şu noktalar benim için çok önemli:

Doktorun tecrübesi ve başarı oranları

Tedavi sürecinde hastaya yaklaşımı, iletişimi

Erkek infertilitesi ve zor vakalarda deneyim

Hastaların gerçek yaşadıkları deneyimler, memnuniyetleri

Sizden ricam;
Bu iki doktordan biriyle veya her ikisiyle tedavi olmuş/olan varsa, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Ayrıca Memorial Ataşehir ve Şişli tüp bebek merkezleri hakkında genel görüşlerinizi de çok merak ediyorum.

Şimdiden çok teşekkürler! 💛
Merhaba, geçmiş olsun inşallah kısa zamanda hepimiz bebişimize kavuşuruz.
Ben şişli memorialde tedavi görüyorum, hastanenin genel yaklaşımından ve iletişiminden memnunum. Ama ben Gönül hoca ile ilerliyorum, o olmadığında 2 kez Sevinç hanıma randevu verdiler ve elektriğimiz uyuşmadı. Gerçekçi konuşmaya özen gösteriyor olabilir ama benim gibi duygusal birini çok olumsuz etkiledi ve bir daha onunla denk gelmek istemiyorum. İletişimi daha güçlü doktorlarla çalışmayı tercih ederim. Bu konu sizin için de önemliyse Gönül hoca daha güler yüzlü ve anlayışlı aynı şekilde İpek hanım da. Lale Hanımın da öyle olduğunu duydum ama ben muayene olmadım.

Ataşehir memorialde daha önce kürtaj ve dış gebelik ameliyatı geçirdim ve doktorların ve hemşirelerin yaklaşımı hep çok çok iyiydi. Sadece tüp bebek merkezinde orada tedaviye başlamadım evim avrupa yakasında olduğu için. Ama oranın da iyi olduğunu düşünüyorum kadın doğum birimindeki tecrübeme dayanarak. Bence iki tarafla da görüşün ama şişli memorialde farklı bir doktordan ilk randevunuzu oluşturmanızı tavsiye ederim🙏🏻

Bende memorial da baslıycam ama cok fazla sikayet okumaua başladım şikayetvar comda falanda. Yumurta büyütme aşamasıyla ilgli hep sıkıntı ilaç dozu ve çatladıgjtan sonraa toplamıslar bilemedim kafam karıştı
Baslamayin semra kahramanin adi var.bire bir takip yapmiyor dosyalara bakarak ilac ayarliyor,onemli olan usg de yumurtayi gorup onunda gelisimini bire bir gormek,orada 5,6 dr var belki daha fazla kim denk gelirse o bakiyor,bizde semta kahrman icin gittik ama husran.arayip sonucu degerlendirmiyorlar bile

merhaba muayene ücreti hakkın da bilgi verir misin bende ona gitmeyi düşünüyorum . çok duydum ısmını ama sanırım birazcık pahalı .
2 yıllık evlıyım hıc bır sorun yok ama olmuyor :( dönüş yaparsan çok sevinirim.
Memorial Şişli de ilk muayene ücretsiz size dosya olusturup karar verirseniz regli ile beraber başlatıyorlar

Back
X