Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci umut tüp bebek merkezi, Doç.Dr.Cem Çelik

pokemon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2007
1
1
44
Cem Bey hakkında bilgisi olan varmı, çok ilgili ve başarılı bir doktora benziyor. eşimden test istedi. Sanırım onunla devam edicez. güven verici

bugün Bahçeci umutta Cem Beyle görüştüm. Geçen hafta telefonla konuşmuştuk oradan semra hanım diye bir bayanla telefonda herşeyi Anlattı Şaştım kaldım bende bütün sonuçlarımı gönderdim sonra Cem bey aradı sonuçlarımı incelemiş bilgi verdi bügünde görüştük. Doktor doçentmiş bilmiyordum hem çok sevindim hem çok beğendim bir saat ayırdı bana. Benim durum biraz sıkıntılı 2 aşılama 2 tüp bebek denemem oldu tabi maddi durum iyi olmayınca heyet raporuyla uğraştık. Ilkinde biyokimyasal oldu ikincide 1,5 aylıkken kalbi durdu kromozom bakıldı pıhtılaşma çıktı. Cem bey bugün genetik testte yapmanın gerekli Olduğunu söyledi. Herşey iyi olursa embriyolara genetik test yapılacak sonra transfer yapılacak dedi. 2 denememizde eurrofertilde yaptırdık ama bu sefer Allah nasip ederse bahçeciye gitmeye kararlıyım. En azından inanılmaz ilgi alaka var ve bana çok güven verdi. Telefonda konuştuğun bayan bile herşeyi Detaylı Anlattı herkes işini iyi biliyor bence. Önümüzdeki hafta adetimi bekliyorum inşallah bu sefer olacak

Bende geçen ay eurofertilde tup bebek yaptırdım sonuç başarısız dün bahceci de cem bey ile görüştüm kesinlikle daha ilgililer pozitif elektrik aldım inş hayırlı olur

Bende geçen ay eurofertilde tup bebek yaptırdım sonuç başarısız dün bahceci de cem bey ile görüştüm kesinlikle daha ilgililer pozitif elektrik aldım inş hayırlı olur
Hayırlısı olsun senin içinde ben adetimle başlayacağım tedavi sürecimi anlatırım burdan

Sizin sorun ne acaba
Bizde ne ararsanız var vallahi. Bizimle 2 aşılama 2 tüp bebek denememiz oldu. 2 denemenin biri biyokimyasal biri düşükle sonuçlandı. Aşılamalarda tutmadı zaten sırf heyet raporu çıkarabilmek için yapıldı. Bizim genetikte sorun var bakalım bu sefer embriyolara genetik tahlil yapılacak.

Merhaba aceba burda maliyetler nasıl sgk anlaşmalı mi bnm yaşım küçük olduğu için devlet karşılamıyor ama tese ameliyatını karsiliyor mu

Merhaba aceba burda maliyetler nasıl sgk anlaşmalı mi bnm yaşım küçük olduğu için devlet karşılamıyor ama tese ameliyatını karsiliyor mu
SGK anlaşması var bende sordum ama ben yaşdan dolayı son Hakkımı kullanamıyorum. 3080 lira dedier SGK il Türbeler fiyatını

Merhaba arkadaşlar bende bu ay içinde cem beyle tedaviye başlıyorum kısmetse :)

Kızlar ben bugün başadım cem beyle. İşimiz uzun ama olsun inşallah bu sefer olacak

X