Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun senin içinde ben adetimle başlayacağım tedavi sürecimi anlatırım burdanBende geçen ay eurofertilde tup bebek yaptırdım sonuç başarısız dün bahceci de cem bey ile görüştüm kesinlikle daha ilgililer pozitif elektrik aldım inş hayırlı olur
Sizde sorun ne canım daha önce denemen var mıHepimiz için hayırlı olur insss
Bende Cem Bey'le başlayacağım tedaviye sizin sorununuz neydi ?Cem Bey hakkında bilgisi olan varmı, çok ilgili ve başarılı bir doktora benziyor. eşimden test istedi. Sanırım onunla devam edicez. güven verici
Evet alev hanımda tedavi oldukEurofertilde doktorunuz alev hanim miydi?
Bizde ne ararsanız var vallahi. Bizimle 2 aşılama 2 tüp bebek denememiz oldu. 2 denemenin biri biyokimyasal biri düşükle sonuçlandı. Aşılamalarda tutmadı zaten sırf heyet raporu çıkarabilmek için yapıldı. Bizim genetikte sorun var bakalım bu sefer embriyolara genetik tahlil yapılacak.Sizin sorun ne acaba
SGK anlaşması var bende sordum ama ben yaşdan dolayı son Hakkımı kullanamıyorum. 3080 lira dedier SGK il Türbeler fiyatınıMerhaba aceba burda maliyetler nasıl sgk anlaşmalı mi bnm yaşım küçük olduğu için devlet karşılamıyor ama tese ameliyatını karsiliyor mu
Sen başladınmı canımMerhaba arkadaşlar bende bu ay içinde cem beyle tedaviye başlıyorum kısmetse :)
SGK anlaşması var bende sordum ama ben yaşdan dolayı son Hakkımı kullanamıyorum. 3080 lira dedier SGK il Türbeler fiyatını
MERHCem Bey hakkında bilgisi olan varmı, çok ilgili ve başarılı bir doktora benziyor. eşimden test istedi. Sanırım onunla devam edicez. güven verici