- 10 Aralık 2024
- 56
- 58
- 3
- 30
Henüz test yaptırmadı bu sefer bütün testleri orada yaptırmayı düşünüyoruz. Sonuç çıkınca inşallah yazarım sizePeki hormon testleri ne durumda acaba eşinizin ilaçtan kaynaklı yüksek mi acaba hala
İnşallah çok güzel haberler alırsınız bizde Nisan 12 gibi gideceğiz Bülent beye 3 aydır kullanıyoruz ilaç 2 kez ard arda sperm testi verecegız hepimiz için çok güzel haberler alacağımız günler olur inşallahHenüz test yaptırmadı bu sefer bütün testleri orada yaptırmayı düşünüyoruz. Sonuç çıkınca inşallah yazarım size
Öncelikle Allah razı olsun dilerim hepimiz hayırlı haberler aliriz. Bizde 12 Nisan'da Bülent hocadan randevu aldık umarım orda karşılaşmak da naisp olurİnşallah çok güzel haberler alırsınız bizde Nisan 12 gibi gideceğiz Bülent beye 3 aydır kullanıyoruz ilaç 2 kez ard arda sperm testi verecegız hepimiz için çok güzel haberler alacağımız günler olur inşallah
Merhaba gittiniz mi acaba nasıl geçti görüşmenizÖncelikle Allah razı olsun dilerim hepimiz hayırlı haberler aliriz. Bizde 12 Nisan'da Bülent hocadan randevu aldık umarım orda karşılaşmak da naisp olur
Merhabalar evet 8 Nisan'da geldik stresten dolayı erken tarihten âdet oldum gelir gelmez tedaviye başladık şuan yumurta büyütme aşamasındayım 4 gündür iğneleri kullanıyorum. Yumurta toplama günü öncelikle eşim mikro tese olacak eğer sperm bulunursa beni yumurta toplamaya alacaklar hayırlısı ile bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfenMerhaba gittiniz mi acaba nasıl geçti görüşmeniz
Bulent beye gitinizmi nasıl geçti görüşme inslah hayırlı haberler almisinizdirİnşallah çok güzel haberler alırsınız bizde Nisan 12 gibi gideceğiz Bülent beye 3 aydır kullanıyoruz ilaç 2 kez ard arda sperm testi verecegız hepimiz için çok güzel haberler alacağımız günler olur inşallah
Aa öyle mi hayırlısı olsun çok dua edeceğimMerhabalar evet 8 Nisan'da geldik stresten dolayı erken tarihten âdet oldum gelir gelmez tedaviye başladık şuan yumurta büyütme aşamasındayım 4 gündür iğneleri kullanıyorum. Yumurta toplama günü öncelikle eşim mikro tese olacak eğer sperm bulunursa beni yumurta toplamaya alacaklar hayırlısı ile bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Evet gittik eşim 3 ay sonunda sperm testi verdi ama malesef görülmedi sonuç görüşmesi için pazartesi Bülent bey yanına çağırdı bakalım ne diyecek hiç bilmiyoruzBulent beye gitinizmi nasıl geçti görüşme inslah hayırlı haberler almisinizdir
Çok sağol Allah razı olsun rabbim gönlünüze göre versinAa öyle mi hayırlısı olsun çok dua edeceğimardışık sperm test vermiş miydi acaba eşiniz yani teseye ne kadar sonra karar verildi acaba
Sperm sayısı az mı yoksa direk azosperm mi çünkü azosperm de ilaçlar yanıt vermezse tek çözüm tese. Sizn yinede gönlünüzü ferah tutunEvet gittik eşim 3 ay sonunda sperm testi verdi ama malesef görülmedi sonuç görüşmesi için pazartesi Bülent bey yanına çağırdı bakalım ne diyecek hiç bilmiyoruz
Çok sağol Allah razı olsun rabbim gönlünüze göre versinyumurta topma günü sperm testi verecek eğer olumsuz sonuç alırsak direk mikro tese yapılacak. Bu arada 6 ay ilaç tedavisi gördü bizde üç ayın sonunda sperm tetsi vermiştik çıkmamıştı yaşımız genç diye 3 ay daha uzatıldı o yüzden 6 ayın sonunda başladık.
Hiç yok yani azosperm 3 ay oldu yarında görüşme yapacak bakalım bize ne diyecek ilaca devamı yoksa tese mi hiç bilmiyorum sizinde azospermdi dimi neden Azosperm olduğu belli mi acabaSperm sayısı az mı yoksa direk azosperm mi çünkü azosperm de ilaçlar yanıt vermezse tek çözüm tese. Sizn yinede gönlünüzü ferah tutun
Siz rahim filmi vs cekıldınız mı anestezi aldınız mı doktorunuz kim acaba bahcecide?Çok sağol Allah razı olsun rabbim gönlünüze göre versinyumurta topma günü sperm testi verecek eğer olumsuz sonuç alırsak direk mikro tese yapılacak. Bu arada 6 ay ilaç tedavisi gördü bizde üç ayın sonunda sperm tetsi vermiştik çıkmamıştı yaşımız genç diye 3 ay daha uzatıldı o yüzden 6 ayın sonunda başladık.
Evet bizimde azosperm yani ilaç tedavisi falan görmesine rağmen sonuç alamadık. Sebep ne bilemiyoruz aslında gen testi falan kromozom testi hepsi temiz çıktı bakalım hayırlısıHiç yok yani azosperm 3 ay oldu yarında görüşme yapacak bakalım bize ne diyecek ilaca devamı yoksa tese mi hiç bilmiyorum sizinde azospermdi dimi neden Azosperm olduğu belli mi acaba
Kübra boynukalini tercih ettim rahîm filmi falan çekmedi ultrason altan muane falan oldum bı sorun yok herşey yolunda dedi direk tedaviye başladık Zaten kişiden kişiye değişir tâbi tedavi süreci.Siz rahim filmi vs cekıldınız mı anestezi aldınız mı doktorunuz kim acaba bahcecide?
Aleyna hanım doktorunuzdan memnun musunuz ne kadar bir ücret çıktı acaba size ? Tese vs ne kadar acabaKübra boynukalini tercih ettim rahîm filmi falan çekmedi ultrason altan muane falan oldum bı sorun yok herşey yolunda dedi direk tedaviye başladık Zaten kişiden kişiye değişir tâbi tedavi süreci.
Yani şu anlık memnunum muane ücreti 7 bin tüp Bebek 116 bin fakat ilaçlar ekstra yumutta dondurma rahîm dinlendirme dahil değil. Mikro tese için de 79 bin dediler sanirim. Tabi kişiden kişiye değişir tedaviye bağlıAleyna hanım doktorunuzdan memnun musunuz ne kadar bir ücret çıktı acaba size ? Tese vs ne kadar acaba
Anladım peki eşinizin hormon test değerlerinizde düzelme oldu mu fsh mesela en son baktırdığınızda kactıYani şu anlık memnunum muane ücreti 7 bin tüp Bebek 116 bin fakat ilaçlar ekstra yumutta dondurma rahîm dinlendirme dahil değil. Mikro tese için de 79 bin dediler sanirim. Tabi kişiden kişiye değişir tedaviye bağlı
Henüz hroman testi yaptırmadı eşim şuan burda değil bir kaç gün sonra yumurta toplama vakti gelecek o zman testler yapılacak.Anladım peki eşinizin hormon test değerlerinizde düzelme oldu mu fsh mesela en son baktırdığınızda kactı
Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun herşey gönlünüzce olsun çok duş edeceğimHenüz hroman testi yaptırmadı eşim şuan burda değil bir kaç gün sonra yumurta toplama vakti gelecek o zman testler yapılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?