Merhaba iyi günler dün Bülent hocaya gittik kontrol etti baktı iyileşme açısında sorun dedi, patoloji raporuda sertoli cel çıktı aynı size dediği gibi dedi bizede biraz dinlenin Kasım ayında tekrar gelip test verin dedi çok aradım ama bulamadım dedi bu kadar şişmesinde sebep zaten emin ol çok uğraştığım için dedi sol taraftan hiç hücre bulamamış sağ taraftanda zaten patolojiye gönderdiği örnek alınmış sordum hani fitoterapi, hormon iğnesi bunlar işe yaramaz mı hocam dedim üretim alanı yok ki dedi olmuş olsaydı zaten benim verdiğim o ilaçlarla çoktan olmuş olabilirdi dedi tedavi edilebilir bir durumumuz yok mu dedim herşey allahtan ama şuan için malesef dedi belki birşeyle gelişir bulunur daima hastamsınız direk geri dönüş yaparım dedi hani Bülent hocadan yana sıkıntım yok gerçekten iyi bi doktor bulursa zaten o bulur diye yöneldik ilk ama malesef üretim alanı yok dedi şuan için ne yapacağız hiç bilmiyorum öyle bir araftayım ki hani tamam diyip kabullenmem mi gerek yoksa farklı tedavileremi yönelmem gerek bilmiyorum olumsuz sonuç almaktan çok korkuyorum çok üzülüyorum halimize onca herkes kolayca çocuk sahibi olurken bizim bu durumumuz ne bileyim rabbimin vardır elbet bir bildiği diyorum