bahceci yumurta dondurma

evet cnm İstanbul Tüpte tedavi oldum.. parayla işi olmayan tek doktor belkide Aret beyin merkezi.. adamın para pul umrunda değil tedavi için kendi doğrularını koymuş ve onların peşinden gidiyor..
kaç gün yumurta takibine gidiyorsun yumurtan gelişmemişse tedavin yarıda kalmışsa para bile vermiyorsun yada ödeme yapmışsan onu bir sonraki aya sayıyorlar... bir dahaki ay tekrar baştan takip ederiz para almayız diyor..
birçok merkez yumurta takibi için baştan alınan parayı o ay yumurta gelişmese bile asla bir sonraki aya saymıyor..
ist tüpte asla sürpriz bir ödeme çıkartmıyorlar baştan ne denilmişse öyle ilerliyor herşey..

cnım memorialdan sonra mı istanbul tüp bebeğe geçtin? ben de suzan hanımın hastasıyım ama doktorumdan da merkezden de embriyolog Ece hanımdan da çoook memnun kaldık.

Az önce benide aradılar. haber vermek için arıyoruz??? diye. dedim teşekkür ederim. en azından haber verdiniz :) inanın şuan onlarla kavga edicek halim yok. hatta öyle söyledim. suna yaptığınızın doğru olmadığını ve kabul etmediğimi söylesem de birşey değişmicek . eminin sözleşmeleri de kılıfına uydurmuşsunuzdur dedim. bu yüzden teşekkür ederim haber verdiğiniz için dedim kapattım. Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin . Artık çok yoruldum insanların elinde oyuncak gibi savrulmaktan. Rabbim emeklerimizin karşılığını hayırlı bir şekilde alabilmeyi nasip etsin.
Ben şuan sadece beni bekleyen meleklerim için dua ediyorum. Hakkıma girenleri de Allah'a havale ediyorum.

not: bu arada ilk transfere kadar dondurma ücrettsiz.transferden sonra sağlıklı embriyo kalırsa dondurma ücreti alınıyormuş. bu noktadan sonra sağlıklı olmayan embriyoları dondurmadıklarının garantisini kim vericek artık güven kalmamış oluyor.
Ilk bilgilendirmede ozelliklede sormustum dondurulup cozulcek tekrar dondurulacagi icin ekstra para alinirmi diye hayir bu dr tedaviyi boyle yonlendirmis ekstra para talep edilmiyor demisti Stres ustune stres biniyor tedavi parasini bile zor bulmusken ekstra parayi nerden bulup vericez senin ne zaman dondurulmustu[/QUOTE]

Ilk bilgilendirmede ozelliklede sormustum dondurulup cozulcek tekrar dondurulacagi icin ekstra para alinirmi diye hayir bu dr tedaviyi boyle yonlendirmis ekstra para talep edilmiyor demisti Stres ustune stres biniyor tedavi parasini bile zor bulmusken ekstra parayi nerden bulup vericez senin ne zaman dondurulmustu
[/QUOTE]

Kasım ayında donduruldu cnm. Şuan kendimi strese sokmak hiç istemiyorum inan ne hali varsa görsünler. Rabbim benim ve hepimizin meleklerine Lütfundan sağlıklı bir can nasip etsin. Bizleri kimselerin ellerine düşürmesin aminnn

Amin insallah Benimde kasim ayinda donduruldu desene benide ayni son bekliyor beni aramadilar pazartesi kontrolum var sanirim bombayi o gun patlatacaklaro_Oo_Oo_O

Tüp bebek prosedürleri hakkında hiç bilgim yok. Ama eğer 1 yıl ücretsiz olduğu evrakta yazılıysa, o evrak ile yasal yola başvurabilirsiniz.

Parayı ödediyseniz onun evrakını da saklayın.

Arkadslar bugun bahcecide randewum wardi eylul sonu 30 u gbi dondurulan embriyolarimi Bi yil ucretsz olarak sakliycak we bunuyazili belgeyle bna bildiren bu kurum bugun gelmis 4 aydahi olmamiskn embriyolarimin donduruldugu yeni cikardkklari fiyt listesiyle bnden tam 1300 tl para talep ettiler. Bu yaptiklari nasil birsey bizimle oynuyorlar bahceci gbi bi kuruma guwenemeyeceksek nereye gidip kndimizi emanet edelim? Yaptiklari cok ayip ck ama ck uzgunum Allah ellwrine dusurmesin. Bna eylulde werdikleri anlasma kagidimizda bi yil ucretsz saklanir diyodu bi yildan sonra 500 tl para istenir yaziodu daha 4 ay olmafi ya 4 ay. Tum guwenimi yerle bir eden bahceci hc kimseye tawsiye etmeyecegm seni artik yaptigin ck ayip cok ucuz bi numara
Bende Perşembe 1.150 ödedim ama henüz tedaviye başlamadık sadece tahlil yapıp ilaç verdi yumurta yoktu bu ay,öbür ay gitçem yine,ama bana söylenen de 5.900 tüp bebek tahliller (e2,Lh, vs rutin tahliller)dahil fiyat,1.150 yi ödediğim için yumurta toplama aşamasına gelirsem 4.750 opuda ödenecek,transferde bi sonraki ay yapılacak ,1500-2000 arası ilaçlar tutarmış,eğer 2.kez yumurta toplanacak olursada birde 3.500 havuz yöntemi için dediler+yine ilaç iğne parası ama bu sefer daha az tutuyormuş düşük doz olacağı için,eğer bir transferden sonra embriyo kalırsa dondurmak istersem 1.300 tl dediler(gerçi bende yumurta zaten yok denecek kadar az,ekstra dondurulcak kalmazda)bana da bu şekilde verildi fiyatlar.mesela bana e2 ve progesteron yapıldı 1 kez,bundan sonraki ay da yapılacak o zaman bu tahlilleri 2. Yada 3. Kez yaptırcağımda ekstramı ödeyeceğim para

Az önce benide aradılar. haber vermek için arıyoruz??? diye. dedim teşekkür ederim. en azından haber verdiniz :) inanın şuan onlarla kavga edicek halim yok. hatta öyle söyledim. suna yaptığınızın doğru olmadığını ve kabul etmediğimi söylesem de birşey değişmicek . eminin sözleşmeleri de kılıfına uydurmuşsunuzdur dedim. bu yüzden teşekkür ederim haber verdiğiniz için dedim kapattım. Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin . Artık çok yoruldum insanların elinde oyuncak gibi savrulmaktan. Rabbim emeklerimizin karşılığını hayırlı bir şekilde alabilmeyi nasip etsin.
Ben şuan sadece beni bekleyen meleklerim için dua ediyorum. Hakkıma girenleri de Allah'a havale ediyorum.

not: bu arada ilk transfere kadar dondurma ücrettsiz.transferden sonra sağlıklı embriyo kalırsa dondurma ücreti alınıyormuş. bu noktadan sonra sağlıklı olmayan embriyoları dondurmadıklarının garantisini kim vericek artık güven kalmamış oluyor.
Arkadsim haklisin onu dahi yapabilirler okdr ac kalmis durumdalar. Yazik gunah gercktn Allaha havale ediyorum bn de ayni sen gibi. Kilifina o sozlesmeyi de soyle uyduruyorlar. Sizler dikkat edersinizki o sozlesmede bir yil dondurulma ucretsz yaziyo dedi yetkili bayan we ekledi "ancak dondur tekrar cozdur saglikli kalan embriyolari tekrar dondur yapilir" yazmiyor biz onun garantisini vermedik ki size o sozlesmede bu yazmiyor sadece saklanir yaziyo takdir edersiniz ki dedi. Yani o cumleyi de kndilerine acik kapi birakmislar ona gore haklari olarak isteyebiliyorlarmis. Dedim ya bn cuma kontrole gittim sali gunu transferim olck ins bna hissettirdikleri bni soktuklari psikoloji Allahim ck buyuk nolur bni hepimizi kurtarsin ellerinden.nolur Allahim sadece kndim icn degil burdaki butun kardeslerim icin istyrm amin Yarabbim

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun, pozitiflerle sonuçlansın inşallah.

Bahçeciye gelirsek, ben de tüp bebeğe karar verdiğimde en çok adını duyduğum bu paragöz kuruma gitme gafletinde bulundum. Bilgi almak için ilk gittiğim gün gişedeki kadının tedavi için gelen bir kadınla tartıştığına şahit oldum. Gişedekiler o günün ısrarla ödeme günü olduğunu söylüyorlar, tedavi için gelen bayan ise kendisine daha önce o gün ödeme yapılacağını söylemediklerini ve hazırlıksız geldiğini çaresizce anlatmaya çalışıyordu. Bu tartışma uzadı gitti ve bir an düşündüm biz oraya ne umutlarla geliyoruz ve karşılaştığımız muameleye bak diye. öyle bir kurumda en son ihtiyacım olan şeyin para konuşmak hatta tartışmak olduğunu düşünüp ayrıldım ordan. Kadının yerine koydum kendimi... Hayalkırıklığını düşündüm.

Ve gittim tam gönlüme göre bi merkez buldum. Paranın size sürekli hatırlatılmadığı, önceliğin siz ve bebeğiniz olduğunun hissettirildiği... Allaha binlerce şükür imkansız denecek kadar az bir olasılık verilmesine rağmen hamileyim. Allah doktorumdan, embriyologlardan, ve benle bebeğimi paradan daha çok önemseyen merkezden razı olsun..

Darısı en kısa zamanda başınıza. Umarım Bahçeci de düştüğü hatayı bir an önce anlar da bu paracı politikasına bir son verir.
sen nerede yaptırdın canım

ben İstanbul Tüp Bebekte yaptırdım canım. Çok da memnun kaldım. Ama onun öncesinde çok gezmedim, sadece Bahçeci Fulyaya gitmiştim ön görüşmeye. Sonrasında Taksime çıkarken tesadüfen İstanbul Tüp Bebek Merkezini gördüm Gümüşsuyunda. Gideyim bunlarla da bir görüşme yapayım dedim. Derken baktım kalmışım orda:) Kısmet orasıymış. Tavsiyeyle falan gitmedim yani. Bayan olan tek doktoru da seçtim ve başladım.

Merhaba Bahçeci Sağlık Grubu'ndan gelen yazı aşağıda yer almaktadır.

Sevgili Bahçeci Sağlık Grubu Hastaları,

Yumurta dondurma ücretleri ve 2015 yılı tüp bebek ücretleri ile ilgili yorumlarınıza ve sorularınıza açıklık getirmek istiyoruz.

Kurumsal olarak verdiğimiz tüp bebek hizmetinin önümüzdeki dönemde sizlere daha uygun şartlarda sunulabilmesi için, 2015 yılında tüp bebek paket fiyatlarımızda artış yapmama kararı alınmıştır. Ancak, embriyo dondurma/saklama/çözme işlemlerinin laboratuardaki uygulama ve dondurulan örneklerin saklanması için kullanılan malzeme ve ekipmanların önemli bir maliyeti vardır. Hepinizin bildiği gibi, embriyo dondurma ve saklama hizmetleri nerede ise tüm tüp bebek merkezlerinde belirli bir ücrete tabiidir. Bu nedenle özellikle geçtiğimiz yıllarda merkezlerimizde tedavi gören hastalarımıza ücretsiz olarak sunduğumuz embriyo dondurma ve ilk yıl saklama hizmetimizden, artan genel maliyetlere karşın tüp bebek tedavisi ücretinde bir artış olmaması nedeni ile, 2015 yılı itibariyle belirli bir ücret almak durumundayız.

Sizlere, şeffaf bir hizmet anlayışı ile sunduğumuz, ayrıntılı bilgilendirme dokümanlarındaki gereklilikleri yerine getirmeye devam etmekteyiz. Bu dokümanlarda da belirttiğimiz gibi embriyo dondurma ve ilk yıl saklama 2014 yılı içerisinde ücretsizdi. Bu doğrultuda, 2014 yılında tedaviye başlayan ve embriyolarını donduran hastalarımızın bu hakları baki kalacak ve embriyoları ücretsiz olarak 1 yıl saklanmaya devam edecektir. Bununla birlikte 2014 yılında bu şekilde bilgi alan ve tedavisine hemen akabinde başlayan hastalarımız için de aynı hak geçerli olacak ve dondurma işlemleri 2015 yılında dahi yapılsa dondurma ücreti alınmayacak ve embriyoları ücretsiz olarak 1 yıl saklanacaktır. Ancak 2015’te çözdürme ve tekrar dondurma işlemi yapan veya 2015’te tedaviye yeni başlayan hastalarımız için 2015 ücret politikaları geçerli olacaktır.

Bahçeci Sağlık Grubu’nun tüm kurumlarında hasta odaklı hizmet anlayışımızla hizmet vermeye devam etmekteyiz. Her daim sizlere daha iyi hizmet sunmak için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Konuyla ilgili gösterdiğiniz anlayış için çok teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

Bahçeci Sağlık Grubu

Bahçeciye gelirsek, ben de tüp bebeğe karar verdiğimde en çok adını duyduğum bu paragöz kuruma gitme gafletinde bulundum. Bilgi almak için ilk gittiğim gün gişedeki kadının tedavi için gelen bir kadınla tartıştığına şahit oldum. Gişedekiler o günün ısrarla ödeme günü olduğunu söylüyorlar, tedavi için gelen bayan ise kendisine daha önce o gün ödeme yapılacağını söylemediklerini ve hazırlıksız geldiğini çaresizce anlatmaya çalışıyordu. Bu tartışma uzadı gitti ve bir an düşündüm biz oraya ne umutlarla geliyoruz ve karşılaştığımız muameleye bak diye. öyle bir kurumda en son ihtiyacım olan şeyin para konuşmak hatta tartışmak olduğunu düşünüp ayrıldım ordan. Kadının yerine koydum kendimi... Hayalkırıklığını düşündüm.

Ve gittim tam gönlüme göre bi merkez buldum. Paranın size sürekli hatırlatılmadığı, önceliğin siz ve bebeğiniz olduğunun hissettirildiği... Allaha binlerce şükür imkansız denecek kadar az bir olasılık verilmesine rağmen hamileyim. Allah doktorumdan, embriyologlardan, ve benle bebeğimi paradan daha çok önemseyen merkezden razı olsun..

Darısı en kısa zamanda başınıza. Umarım Bahçeci de düştüğü hatayı bir an önce anlar da bu paracı politikasına bir son verir.
Öncelikle hayırlı olsun maşallah bebeğine kavuşmuşsun bende 1. Dememi bahçeci de yaptım ulun hoca ile sonra 2. Deneme için gittiğimizde ulun hoca ayrıldı dediler ve özel muayenehanesinde tedavi gördüm ama oda negatif artık dr değiştirmek istiyorum siz tedaviyi nerede hangi dr ile oldunuz.

hangi firmaya gittiniz

Back
X