- 25 Eylül 2022
- 451
- 199
- 23
- 28
- Konu Sahibi hafizehanim25
-
İnşallah Allahın izniyleHaha kuzum allh bilir bnde esime diyroum valla çok güzel bakicam egitixem felan ama rabbim nasıl nasip ettiyse ne kadar güzel egitsende baksanda çocukları biliyorsun değişiyor olsunda rabbim öğünleri gösterisinde insallh elimizden geleni yaparızaynn hamile kalırsak özel guruo olusturucam o arkadaşla hamileliğimizi konsuuruz deidgin gibi burada özel oldu biz o arkadaşla telelfonlastikk arasıyoruz sürekli dedik pozitf çıkarsa bnmde bebegimzii beraber buyuturuz diye
Benimde bir arkadaşım İstanbul bahçeci de yaptırdı ilk denemede oldu şimdi bir oğluşu varHaha kuzum allh bilir bnde esime diyroum valla çok güzel bakicam egitixem felan ama rabbim nasıl nasip ettiyse ne kadar güzel egitsende baksanda çocukları biliyorsun değişiyor olsunda rabbim öğünleri gösterisinde insallh elimizden geleni yaparızaynn hamile kalırsak özel guruo olusturucam o arkadaşla hamileliğimizi konsuuruz deidgin gibi burada özel oldu biz o arkadaşla telelfonlastikk arasıyoruz sürekli dedik pozitf çıkarsa bnmde bebegimzii beraber buyuturuz diye
Oda İstanbul bahcecideydi canım onun ikinci denemesinde oldu ins bizde aliriz rabbim büyük bakalım bı salı günü olsunda ondan sonra gün sayarız inşallahİnşallah Allahın izniyleoda mı Diyarbakır bahçeci deydi yoksa diğer bahçecilerdemi?
Evet ya bence onlar 5.gün embriyosudur daha çabuk tutunuyor olabilirOda İstanbul bahcecideydi canım onun ikinci denemesinde oldu ins bizde aliriz rabbim büyük bakalım bı salı günü olsunda ondan sonra gün sayarız inşallahgün saymak daah heycanli oluyo bnm anlamadım canım 6.gunfe bile pzoitif haberi aliyolar niyeyse
Ben bu tedaviye başladım başlayalı günler geçmiyor sanki, transferden sonra ki günler hiç geçmez herhaldeOda İstanbul bahcecideydi canım onun ikinci denemesinde oldu ins bizde aliriz rabbim büyük bakalım bı salı günü olsunda ondan sonra gün sayarız inşallahgün saymak daah heycanli oluyo bnm anlamadım canım 6.gunfe bile pzoitif haberi aliyolar niyeyse
Olabilir canımEvet ya bence onlar 5.gün embriyosudur daha çabuk tutunuyor olabilir
Benim de annm gelicej ins aksilik olmassa salı gelicek Mardin'e İnşallah oyuzden annemle zaman geçer diye düşünüyorum bn de iki ucgun yatarım sonra dışarıda yürürüm sende bence öyle yap akşamları yuru evde oldukça zaman hiç gecmez bide sürekli yatincada pıhtılaşma oluyormuş oyzuden elinden geldiğince yürü canımBen bu tedaviye başladım başlayalı günler geçmiyor sanki, transferden sonra ki günler hiç geçmez herhaldeben iki gün falan yatıp dinlencem salonda bir iki tur atarım falan o kadar ondan sonra da syaklanırım diye plan yapıyorum bakalım, zaten normaldede öyle dışari çıkan birisi değilim evdeyim
Hahah bebeisimiz olursa söz kız eşimle geliriz sizeBize gel oturalım en iyisi
Ama seninde gelmen lazım banaHahah bebeisimiz olursa söz kız eşimle geliriz size
Yaa ne diyorsun seeenAma seninde gelmen lazım banahatta Diyarbakır'a geliriz cinsiyeti belli olursa bebisimizin beraber alsiverise gideriz
Gelin valla canım bnm hafta sonuna denk getiririz biz sizi gezdiririz araba var nede olmasa bı su işlerimizi halledelimde ins herşey olur karnimizda bebeklerimizle gezeriz inşallahYaa ne diyorsun seeenvalla canm baş üstüne buyurun gelin inşallah eşlerimzde tanışırda bizde Mardini çok gezmek istiyoruz ama nasip olmadi hiç
İnşallah konuştuklarımız dua niyetine olsnGelin valla canım bnm hafta sonuna denk getiririz biz sizi gezdiririz araba var nede olmasa bı su işlerimizi halledelimde ins herşey olur karnimizda bebeklerimizle gezeriz inşallah
Siz Mardin merkezdesinz demiGelin valla canım bnm hafta sonuna denk getiririz biz sizi gezdiririz araba var nede olmasa bı su işlerimizi halledelimde ins herşey olur karnimizda bebeklerimizle gezeriz inşallah
Ayy insallh canım yok biz Kızıltepe deyiz ama yakın yani Mardinİnşallah konuştuklarımız dua niyetine olsnAllah görüyo isteğimizi hevesimizi, gerçeğini yaşamak nasip etsin bize
Lütfen uzun süreli gitme şurda var yok iki üç kişiyizYazdıklarınızı baştan okudum bensiz iyi kaynaşmışsınız cuma günü girişte valiz gördüyseniz benimdi o belki görmüşümdür bende sizi
Hmm yumurtan mı çok canm,bana yumurta toplama günü dediler rahim dindirme olacağınıYumurta toplamaya kadar burdayım çarşamba kontrol var büyük ihtimal pazartesi salıya kadar burdayım sonra rahim dinlendirme olacak bir ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?