- 25 Eylül 2022
- 451
- 199
- 23
- 28
- Konu Sahibi hafizehanim25
-
Benim geçen ay aşılamadan olan tahlillerim var inşallah kabul eder
Biz beş yıl2 yılı geçti
Merhaba basladinizmi acabaGümüşhane kelkit
Bizimkileri kabul etmedi valla bizim 2ay oncesjnj kabul etmedi tekrar test yaptirdiBenim geçen ay aşılamadan olan tahlillerim var inşallah kabul eder
Yok yarın gidicem ilk kezMerhaba basladinizmi acaba
Benim bir ay öncesi en fazla orda yaptırırz ya geri yollamasında uzak yolBizimkileri kabul etmedi valla bizim 2ay oncesjnj kabul etmedi tekrar test yaptirdi
Diyarbakır'dakine degilmi valla canım misagirhane kapanmış ben soylimde geçen hafta dedim hatta bize söylendi misafirhanede kalırsınız felan ama misafirhane yok ortada hemşirede dedi bizim yok gelenlere belediyenin misafirhanesine yönlendiriyorduk orada kapanmış dedi haberiniz olsunda ona göre öğretmen evine felan kalırsınız doktor spermogrami son halini istiyor bizde yapamamistik bn son halini görmem gerek ona göre tedaviye baslicam dedi bizde mecbur kaldık hatta bende hormonlarimi başka yerde yaptım dokotr bidaha istemesin diye o şekilde yirttik maddi olarak bahcecide baya pahalı ama mecbur bir kere girdik bu yola rabbim nasip etsinde paranın bı önemi yok bu arada hemsehriliuoz merak ettim seniYok yarın gidicem ilk kez
Selam canm naptn gittinmi hastaneyeYok yarın gidicem ilk kez
Merhaba canım ben Diyarbakır’a geldim ama burada bower hastanesini de övüyolar orayı duydun muDiyarbakır'dakine degilmi valla canım misagirhane kapanmış ben soylimde geçen hafta dedim hatta bize söylendi misafirhanede kalırsınız felan ama misafirhane yok ortada hemşirede dedi bizim yok gelenlere belediyenin misafirhanesine yönlendiriyorduk orada kapanmış dedi haberiniz olsunda ona göre öğretmen evine felan kalırsınız doktor spermogrami son halini istiyor bizde yapamamistik bn son halini görmem gerek ona göre tedaviye baslicam dedi bizde mecbur kaldık hatta bende hormonlarimi başka yerde yaptım dokotr bidaha istemesin diye o şekilde yirttik maddi olarak bahcecide baya pahalı ama mecbur bir kere girdik bu yola rabbim nasip etsinde paranın bı önemi yok bu arada hemsehriliuoz merak ettim seni
Evet canm biliyorum hastaneyi ama tüp bebek konusunda inan duymadımMerhaba canım ben Diyarbakır’a geldim ama burada bower hastanesini de övüyolar orayı duydun mu
Yok canım hic duymadimm valla bence bahcecide yap sen bilirsin yinede bugün indiniz dimi saat 11.30doktora gitmissinizdir naptınızMerhaba canım ben Diyarbakır’a geldim ama burada bower hastanesini de övüyolar orayı duydun mu
Eş kaynaklı benim senin ne bizde sperm harekeki ve sayısı azdıBide kızlar sizin sorunlarınız nedir eş kaynaklı mı yoksa ortakmı biraz konuşalım
Bende Pcos var ama bunu sorun olarak görmedi doktor maalesef benim eşim azospermiEş kaynaklı benim senin ne bizde sperm harekeki ve sayısı azdı
Merhaba bende pcos eşimde ileri hareket problemi var tüp bebek başladı ama kalacak yer bulamadık her yer doluBende Pcos var ama bunu sorun olarak görmedi doktor maalesef benim eşim azospermi
Oteller falan da mı doluMerhaba bende pcos eşimde ileri hareket problemi var tüp bebek başladı ama kalacak yer bulamadık her yer dolu
Keşke ilde otursaydm da misafir etseydim sizleriMerhaba bende pcos eşimde ileri hareket problemi var tüp bebek başladı ama kalacak yer bulamadık her yer dolu
İnsallh hepimiz bebisimize kavuşuruz bn de yarın gidiyroum hastaneye çok heycanliyimBende Pcos var ama bunu sorun olarak görmedi doktor maalesef benim eşim azospermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?