- 3 Eylül 2021
- 826
- 304
- 33
- Konu Sahibi hafizehanim25
İy bari canım sıkılıyor eşimde yok yanimdaYok hastaya güleryüzlü canm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İy bari canım sıkılıyor eşimde yok yanimdaYok hastaya güleryüzlü canm![]()
İndi kız zeki hoca hadi hayırlısı olsn kaliteli yumurtaların çıkan emiYok hastaya güleryüzlü canm![]()
Daha once defalarca denedim yumurtalarim hic buyumuyodu pko var bende ama cok stresli biriyim bu konuda cok istiyorum ve cok hassasim bu konuda ilk defa yumurtalarim buyuduDaha önce bir kez mi denediniz özel değilse sorununz nedir neden olmadi
Zaten deneseymisizde yani yumurtalar buyuseymisde biz olumlu sonuc alamazmisiz benim Rahmim T seklindeymis ve ben defalarca hsg cektirmeme ragmen bunu gorememisti doktorlarDaha önce bir kez mi denediniz özel değilse sorununz nedir neden olmadi
Ay canm ya inşallah bu sefer bebişin seninle olur ama stresini azalt lütfen stres gerçekten çok etkiliyorDaha once defalarca denedim yumurtalarim hic buyumuyodu pko var bende ama cok stresli biriyim bu konuda cok istiyorum ve cok hassasim bu konuda ilk defa yumurtalarim buyudu
Ah kuzum yaa transferimi olsam bi hayirla icim rahatlicak diyom bu seferde tuttumu tutmadimi stresi baslar bende cok uzun senelerce bekledim ya cok stres yapiyorum. ALLAHIM INSAALLAH BIZLEREDE TATTIRSIN EVLAT KOKUSUNU SABIR ETTIK ELIMIZDEN GELENI YAPTIK ALLAHIM SEN DUALARIMIZI KABUL EYLE. Vermeyi cok seven Rabbim bizlere saglikli hayirli evlat nasip etsinAy canm ya inşallah bu sefer bebişin seninle olur ama stresini azalt lütfen stres gerçekten çok etkiliyor
AmiinAh kuzum yaa transferimi olsam bi hayirla icim rahatlicak diyom bu seferde tuttumu tutmadimi stresi baslar bende cok uzun senelerce bekledim ya cok stres yapiyorum. ALLAHIM INSAALLAH BIZLEREDE TATTIRSIN EVLAT KOKUSUNU SABIR ETTIK ELIMIZDEN GELENI YAPTIK ALLAHIM SEN DUALARIMIZI KABUL EYLE. Vermeyi cok seven Rabbim bizlere saglikli hayirli evlat nasip etsin
Canım nasılsın çok mu rahatsız oldun, ben de yan odada ilaçlarımı kullandım fitil için 15 dk yatırdılar, kalkınca yanına gelicektim ama eşin içerdedir diye çekindim inanki dedim sana destek olayım bi geçmiş olsn diyip çıkayım ama çekindim, koridorda Yanlş duymadıysam Ayşegül hanımın eşi diye seslendiler dedim sensindir o kesinİy bari canım sıkılıyor eşimde yok yanimda
Aynn kuzum bizdiriz bende çok şükür çıktım eve gidiyrouz keşke gelseydin tek başımaydim toplamadan sonra geldiysej bilmiyorum çok kotuydum ya ağlayarak uyandim valla ağrım vardı uyandığımda ağrı kesici verdiler geçmedi gazim var valla ilaçları verdiler qnalttilar gittiler çok şükür herşey iyi çıkmış bakalım salı günü transfer olabilirmis embriyo oluşursa tabiki sen naptın gittinmi bubarada rahim kalinligim 11.30cok şükür çok sevindim senin kaç çıktı sana ne zamn dediler transferCanım nasılsın çok mu rahatsız oldun, ben de yan odada ilaçlarımı kullandım fitil için 15 dk yatırdılar, kalkınca yanına gelicektim ama eşin içerdedir diye çekindim inanki dedim sana destek olayım bi geçmiş olsn diyip çıkayım ama çekindim, koridorda Yanlş duymadıysam Ayşegül hanımın eşi diye seslendiler dedim sensindir o kesin![]()
Gazın bir iki gün sürebilir canm yani gaz sancısı gibi bir sancı bide karnında şiş olabilir ama geçiyor dinlen eve gidince, benim rahim kalınlığıma 9,3 ml olmş doktor güzel dedi banada salı günü dedi ama kan aldılar ya onun sonucuna göre tam belli olucak eğer değerler yüksek çıkarsa iptal olcakmş beni ariycklsrmş ama aramazlarsa herşey yolunda demekmişAynn kuzum bizdiriz bende çok şükür çıktım eve gidiyrouz keşke gelseydin tek başımaydim toplamadan sonra geldiysej bilmiyorum çok kotuydum ya ağlayarak uyandim valla ağrım vardı uyandığımda ağrı kesici verdiler geçmedi gazim var valla ilaçları verdiler qnalttilar gittiler çok şükür herşey iyi çıkmış bakalım salı günü transfer olabilirmis embriyo oluşursa tabiki sen naptın gittinmi bubarada rahim kalinligim 11.30cok şükür çok sevindim senin kaç çıktı sana ne zamn dediler transfer
Yaaa ben internetten sonuçlara bakiyroum canım sende bak istersen iymis benimde rahim kalinligim çok şükür 11.30ciktiGazın bir iki gün sürebilir canm yani gaz sancısı gibi bir sancı bide karnında şiş olabilir ama geçiyor dinlen eve gidince, benim rahim kalınlığıma 9,3 ml olmş doktor güzel dedi banada salı günü dedi ama kan aldılar ya onun sonucuna göre tam belli olucak eğer değerler yüksek çıkarsa iptal olcakmş beni ariycklsrmş ama aramazlarsa herşey yolunda demekmiş
Hadi bakalım jns ikimizde aynı gün yine olucaz beraber artık aynı zamajda gebelik testi yaparızYaaa ben internetten sonuçlara bakiyroum canım sende bak istersen iymis benimde rahim kalinligim çok şükür 11.30cikti
Hangi kana baktılar canimHadi bakalım jns ikimizde aynı gün yine olucaz beraber artık aynı zamajda gebelik testi yaparız![]()
Var canim 4 tane 5. Gun embriyosu 2tane 6. Gun embriyosu varAmiinşuan embriyonuz var demi inşallah
Transferi ona goremi yapiyolar kandaki deger rahim kalinlassa bile onemli demekGazın bir iki gün sürebilir canm yani gaz sancısı gibi bir sancı bide karnında şiş olabilir ama geçiyor dinlen eve gidince, benim rahim kalınlığıma 9,3 ml olmş doktor güzel dedi banada salı günü dedi ama kan aldılar ya onun sonucuna göre tam belli olucak eğer değerler yüksek çıkarsa iptal olcakmş beni ariycklsrmş ama aramazlarsa herşey yolunda demekmiş
İnan unuttum yaHangi kana baktılar canim
Evet canm eğer değerler de sıkıntı varken transfer olursa tutunma olmazmış sağlıksız olurmuş bide sizin tek embriyonuz olduğundan doktor bey çok titiz davranıyor dedi en ufak bir ayrıntıyı geçmemek lazmTransferi ona goremi yapiyolar kandaki deger rahim kalinlassa bile onemli demek
Ay hadi inşallah sizinde güzel haberlerinizi alalımVar canim 4 tane 5. Gun embriyosu 2tane 6. Gun embriyosu var
Haber vericekler bakalimİnşallah canm ya seninki de salıysa o zaman 3.gün embriyo su olck![]()