ben memnun kalmadım ne üroloji doktorundan ne de doktorumdan 2 denemem oldu ikiside negatif negatif diye söylemiyorum inanın 2 denemem negatif oldu diye bana tedaviyi bırakmamı söylediler sperm var yumurta var dölleniyo ama kendileri 2 kere üst üste başarısızlık aldıkları için bana bırakmamı söylediler hasta motive etmeleri 0 hemşireler ve diğer ekip gerçekten çok ilgili ama doktorum ve üroloji hatta psikoloğu kesinlikle hayır diyorum inannın onlardan aldığım sonuç raporu ve embiriyo gidişat tablosunu hangi üroloğa gösterdim ise devam ediceksiniz dedi bırakmanız için sperm olmaması gerekiyo yumurta olmaması gerkiyor dediler
Cnm benim kendim için söylüyorum senin durumundan sonra korkar oldum. Biliyorsun ben Mustafa Bey'in hastasıyım ama genelde Erbil Bey ilgileniyormuş ( 3 kere gittim 3 ünde de Mustafa bey ilgilendi) 1 kere mustafa bey olmadığı için Erbil Beye denk geldim ve hiç sevmedim hatta o kadar sert konuşmuştum ki bana "önce sakin olun" demişti.
Zübeydecim bizler bir umutla gidiyoruz merkezlere ve tedaviye başladıktan sonra kuzu kuzu söylenenleri yapıyoruz ama görüyoruz ki gereken ilgi ve alaka her merkezde aynı değil ya da şöyle demek daha doğru olur her hastaya aynı değil ( şans işi biraz)
Bende Memorialdan Bahçeciye geçtim beni kıllandıran bir durum olursa ( dediğim gibi yaşadıkların gözümün önünde) yine değiştiririm.
O kadar zor ki seni çok iyi anlıyorum birşey sormak istiyorum bu durumu Mustafa Bahçeciyle görüştün mü ?
3. tedavin yeni bir yılda yeni bir merkezde olacağı için 2011 sana bebişini getirsin tatlım
bana erbil in dediği hocamızla sizi bir görüşteyim o karar versin ya o kararı ben veririm onlar değil benim döllenen yumurtam var mı var bölünüyor mu bölünüyo eee neden bırakayım bi açıklama yap yapmıyorsun hocana yönlendiriyorsun ben sana bu tedavime başlamadan önce hiç kötüledim mi hayır kötülemedim ya ne onların elinde ne benim yaradanım nasip ederse olur ama onların yaklaşımı kötü transferimden sonra 3 yumurtam kaldı 5. güne bekletildi sabah ürolog arıyo gayet iyi durumları çok iyi ilerlediler dondurucaz diyo aradan yarım saat sonra embiriliyog arıyo ne yazık ki embiriyolar ilerlemedi donduramadık diyo allah aşkına ne düşünürsünüz kendinizi benim yerime koyun doktoruma sorduğumda bilmiyorum neden üroloji doktorunuz öyle söyledi acaba diyo bu mu açıklama yani bilmiyorum demek mi ben bunları sorunca kendisine devam edip etmeyeceğinize mustafa hoca karar versin miş beni niye yönlendiriyon madem hocan götür dosyamı sor kendin benim doktorumsuın ya o zaman sana gelmemin ne anlamı kaldı
zubeyde acıkcası yazından cesaret alarak yazdım herkes bahceci harika harika dedi gittim baslangıcta hersey cok güzeldi taki tedavim iptal edilene kadar , sorunumun ne oldugunu ögrenmeye gittim aman yarabbim doktor bir yüklen di yüklendi resmen kendini savunmaya gecti sasırdım gittim ama dedim ben buraya sorunumun cözümü icin geldim siz beni resman yıktınız dedim ..yani olmayınca ugrasmıyolar merkez hemsireler gercekten güzel ama ben cok pisman oldum
simdi baska bir merlekzde davam edicem subat sonu gibi ,ben sadece yasadıgım olumsuzlugu yazdım
kimse yasamasın diye
arkadaslar o kadar cok doluyum ki yasadıklarımı hersabah kalkıyorum unutucan hic yasamamıs sayıcam diyorum olmuyo iste .esim diye artık kapat tamam diye gelin siz bide bana sorun ya.
huzurum kalmadı insallah bu kez deniyecegim yerde hersey yolunda gider bugun cuma insallah hersey yolunda gitsin yarabbim.
Ay kızlar bana yapılır mı bu( Ben Memorial hastasıydım memnun kalmadım Bahçeciye geçtim tedaviye başlamadan bırakıcam herhalde Senin doktorun kimdi cnm ?
merhaba akadaşlar uzun suredir topikte bişey yazılmamış ama bahçeci klınığıne ön görüşmeye gittim ama nedense pek içime sinmedi halit beyle görüştüm tedavi olan arkadaşlar sizce nasıl bir klınik memnun kaldınızmı olumsuz olunca tekrar size dönüyorlarmı acaba.birde aklımda 2 yer var biri gayrttepe florance bület baysal diğeride arkadaşımın eltisi tedavi olmuş özel muyene yeri varmış lemi ibrahimoğlu çok memnun kalmış onlar.birde cem demirer var ama oo hastane uzak kalıyo bana ordada eltim ve arkadaşı tedavi oldu biri tüp diğeri aşılamayla hamile kaldı ve ben çok kararsız kaldım bahçeci klınığinden bana yardımcı olursanız sevinirim.
selam canım
bende bahceci klinigine gitmisdim tedavi sırasınca cok morel veriyolar simdi haklarını inkar etmim ama sonuç olumsuz olunca cok morel bozuyolar tavsiye etmiyorum kesinlikle zaten yumurtalar döllenmedi bide üstüne para iad e etmeleri gerekiyoken üstüne yattılar gerekli gerekksiz binbir türlü tahlil istiyolar cok paracı bir merkez ben gayrettepe florans lemi ibrahimoglunu tavsiye ederim siddetle sana bol şans .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?