- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
- Konu Sahibi esma_kavak1907
-
Ben canim daha yaptirmadim ama tedavi asamasindayim su an senYardim lutfennnnn
Bende bu ayki adetimde basliycam insallah beni 4 denemem olucak ama bu doktora ilk defa geldim sizin kacinciBen canim daha yaptirmadim ama tedavi asamasindayim su an sen
Tanidigimizin yakini orda calisiyormus tavsiye etti isinde cok basarili diye git gorus dediler gittim gorustum kendisi cok ilgili sicak insan ama iste 3 denemeden sonra teretut ediyor insan doktorada aynen boyle soyledim olumlu konustu doktor insallah bu defa yuzumuz guler sen basladinmi ilaclaraSana kim tavsiye etti tup bebekte bi arkadasim var ilk denemede ikizler e hamile su anda a
Anladim insallah guzel haberlerini verirsin allah kucagini bos birakmasin arada durumundan bildirirsen sevinirimBenim esimde de bendede sorun var basladim ilaclara yumurtalarim toplandi ama tedaviyi 1 ay sonraya biraktik ama dr dondurulmus embriyolarla daha fazla umitliyiz dedi bakalim simdi adet olup basliycaz kismetse
Bende 25 de filan adet olurum herhalde ikinci gunu gitcem benim ilk iki denemem tuttu ama dusuk oldu pozitifi gordum son denemede negatif oldu piskolojim bozuldu cok ali osman beye gittim uc denemeye kadar histeroskopi bide genetik test istemedilermi dedi yok dedim onlari istedi histeroskopiyide haziranda yapti bisey ciadi cok sukur genetik teste kan pihtilasmasi var dedi tedavoye baslayinca igne kullanican dedi suan vitamin kullaniyorum benim hikayemde boyle cok zor oluyor tup bebek sonucu husran olunca allahim bida yasatmaz insallahTabi cnm sende sem ne zaman basliyosun daha oncekiler neden olmadi
İnsallah haberleselim once allaha sonra doktorumuza emanetiz hayirlisi artikBende pihtilasma var cnm o yuzden ilk erken dogumum bende ilac kullancam bakalim kismet bende 25 inde falan regl olurum herhalde beraber basliycaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?