Bahçelievler Aile hastanesinde Doğum Yapanlar

nazan53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
6
3
35
Arkadaşlar merhaba. 27 haftalık hamileyim. Doğum için Bahçeli Evler Aile hastanesini düşünüyorum . Doktorlar ve hastaneyle ilgili biraz araştırma yaptım ama çok detaya ulaşamadım. Hastanede gebelik kontrolune gidenler , doğum yapanlar ve doğum şekli( yai sezeryan mı , normal doğum mu) ve bu hastanede hangi hafta itibariile hangi doktora gittikleri konusunda yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim .

Arkadaşlar merhaba. 27 haftalık hamileyim. Doğum için Bahçeli Evler Aile hastanesini düşünüyorum . Doktorlar ve hastaneyle ilgili biraz araştırma yaptım ama çok detaya ulaşamadım. Hastanede gebelik kontrolune gidenler , doğum yapanlar ve doğum şekli( yai sezeryan mı , normal doğum mu) ve bu hastanede hangi hafta itibariile hangi doktora gittikleri konusunda yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim .
Merhaba uzun zaman geçmiş merak ettim acaba doğum yaptınız mı ? Bende Aile Hastanesine gidiyorum şimdilik ama doğum için halen araştırıyorum

Merhaba,
Evet Aile hastanesinde doğum yaptım. Dr um Utku beydi. Ben temizlikten, ilgiden çok memnun kaldım. Özellikle sormak istediğin bişey varsa yardımcı olabilirim.

Merhaba,
Evet Aile hastanesinde doğum yaptım. Dr um Utku beydi. Ben temizlikten, ilgiden çok memnun kaldım. Özellikle sormak istediğin bişey varsa yardımcı olabilirim.
Benim doktorum da Ali Utku bey. Aile hastanesinde. Ama sanki muayene sırasında çok hızlı konuşup oldu bittiye getiriyor. Soracağım soruları bile unutuyorum. :KK70::-)

Merhaba,
Bir de doğum be Zaman oldu ve acaba ne kadar ödeme oldu?

Merhaba uzun zaman geçmiş merak ettim acaba doğum yaptınız mı ? Bende Aile Hastanesine gidiyorum şimdilik ama doğum için halen araştırıyorum
Aynen ben de öyle. Şimdilik Oray'a gidiyorum ancak hala hastane ve doktor araştırıyorum:KK64:

Muaynede biraz hızlı evet ama onun dışında uzun uzadıya konuşuruz her zaman. Sorularımı sorarım hatta ben sormadan bazen kendi anlatır o dönede olanları. 2015 mayıs da doğum yaptım ve bebeğimin bıynunda 3 kat kordon olduğu için sezeyan oldu. Benim özel sağlık sigortam tam kapsamlı olduğu için ücret ödemedim

Bu arada tekrar hamileyim ve yine utku beye gidiyorum. Oğluma da 32. Haftaya kadar Fulya Acıbademe gidiyorum. Ama dr un ilgisizliği iyice arttığı için 34. Haftadan iyibaren utku beye gittim

X