• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçelievler devlet hastanesi plastik cerrahı ömer elmas

Ebrualtun94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
2
0
86
31
Merhaba, 19 kasımda plastik cerrahı ömer elmas'a rinoplasti ameliyatı olacağım. Daha önce bu doktorun ameliyat ettiği hastalar bu konuya yorum yaparsa çok sevinirim. Biraz korkularım var ameliyat sonrası süreci hakkında.

Merhaba, ben de kendisine randevu aldım yaptığı burunları beğendiğim için. Ne kadar süre beklediniz ve süreç nasıl ilerliyor? En güncel tarihli olan sizinki olduğu için yazmak istedim. Bu arada inşalllah güzel geçer, hayırlı olsun

Merhaba, ben de kendisine randevu aldım yaptığı burunları beğendiğim için. Ne kadar süre beklediniz ve süreç nasıl ilerliyor? En güncel tarihli olan sizinki olduğu için yazmak istedim. Bu arada inşalllah güzel geçer, hayırlı olsun
Merhaba, ben 2 yıl bekledikten sonra ameliyat tarihi verildi. Ameliyattan yaklaşık 1 ay önce anestezi için tahlil yapılıyor daha sonra anestezi onayına gidiyor. Fakat artık tahliller de ücretli olarak yapılıyor.

Back
X