Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır gittigimde ben de yazarım o kadar arastirdim hic bu forumda bu hastaneye gitmis yok. Birbirimize destek olursak cok mutlu olurum.Ben de daha gidemedim. Çok yoğunlar. Ameliyat gününü de aylar sonraya veriyorlarmiş. Gelişme oldukça yazarım
Ferhat oğuz var 4000 dedi onunla görüşmeye gidicem beğendim resimlerde ama istediğim gibi yaparmı ya kötü olursa ucuz olsun derken kötü bişey çıkarsa diyede korkuyorum vaktim olsa doktorların kapısında bekleyip ameliyat olmuş hastalara bakarım konuşurum ama çalıştığım için imkansız
5 bine kadar limit koydum kendime ama mesele iyi doktor bulmak cengizhan bey nasıl resimleri gördün mü
Bende kredi kartına taksitle yaptırıcam arkadaşınız ne zaman ameliyat olucakÇok iyi bizzat hastasını gördüm. Sorsam resimde gösterirdi. Yanında doç.dr ile beraber girip tasarliyorlar bi de medical park gibi konforlu bi hastanede. Keske o kadar cikabilseydim de ben de orda yaptirsaydim. Ama maalesef. Bahcelievlerden sira almaya bakicam artik
Ben pazartesi günü ameliyat oldum kbb de okan parmaksıza hem sağlık problemi için hem de estetik için 1100 tl ödedim. Ömer Elmas’la da görüştüm bana 3500 4000 lira fiyat verdiMerhabalar... Bahcelievler devlet hastanesi nde burun estetiği olan var mı.. Deneyimlerinizi paylaşırsanız faydalı olabilir..
Ben pazartesi günü ameliyat oldum kbb de okan parmaksıza hem sağlık problemi için hem de estetik için 1100 tl ödedim. Ömer Elmas’la da görüştüm bana 3500 4000 lira fiyat verdi
Memnun musunuz doğal burun mu yapıyor bende devlette olmayı düşünüyorum rica etsem yardımcı olur musunuzBen pazartesi günü ameliyat oldum kbb de okan parmaksıza hem sağlık problemi için hem de estetik için 1100 tl ödedim. Ömer Elmas’la da görüştüm bana 3500 4000 lira fiyat verdi
Memnun musunuz doğal burun mu yapıyor bende devlette olmayı düşünüyorum rica etsem yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim cevabınız için arastiricagimArkadaşının albümüne bakarsanız doktorun burundan dolayı çok muzdarip olduğunu görürsünüz. Ucu sarkmış resimleri var konusunda. Estetik KBB doktoruna yaptırılmamalı. Onların işi bu değil. Plastik cerrahlarla görüşün.
Mrb omer bey burun estetigi yapiyormus 2.500 gibi bir fiyat ama herhangi sinizüt et buyumesi kırık gibi bir duruma mudehale etmiyor oyle bir durum varsa kbb gorunmenizde yarar var oda 3.500 gibi bir fiyat istiyor.Merhaba bende kararımı bahcelievler devlete verdim 2 doktor var omer bey ve mehmet bey ikisi de çok yogunmus. Hala fiyat alamadim. Siz fiyat aldiniz mi? Hangi doktora olacaksiniz?
Ameliyat oldunuz muTamamdır gittigimde ben de yazarım o kadar arastirdim hic bu forumda bu hastaneye gitmis yok. Birbirimize destek olursak cok mutlu olurum.