- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
Canım ameliyatı sana kim önerdi bende o ameliyatla ilgili araştırma yapıyorum ama kesinlikle ameliyat olma direk tüp bebek yap diyorlar.
ben latif beyin hastasıyım kendisi bana micro tedavisi yaptı başarılıda olduk
şuam 23 haftadayız memnunum kendisinden ama çok yoğun muaynelerde bekliyorsun fazla
sudenaz bende medicalde tüp bebek düşünüyorum ama yinede karar veremiyoruz
öncelikle geçmiş olsun hayatmelek, enyakın zamanda sağlıklı bir bebeğin olur inşalla bende bu hafta kadir savan ile başlıyorum ilk tüp bebek denememe, medicalpark taki doktorlar ekip olarak çalıştıkları için sanırım hepsinide görüyosun kendi tedavinde, olwhepimiz için hayırlı olur umarım ben yarın gidip ilk testlerimi yaptırıyorum bakalım ilk adımı attık sonuç ne olacak. sizinlede paylaşıcam mutlaka gelişmeleri:))
Bahçelievler MEDICAL PARK ta 3. Tüp Bebek denememi yaptım sonuç negatif tavsiye etmiyorum ekip olarak kordinasyon sıkıntıları var herkez kafasına göre iş yapıyor ayrıca bu tedavide insan biraz güler yüz ilgi bekliyor ama malesef ben bunu göremedim . Çok asık suratlılar, randevulu olsanda çok bekliyorsun tranfer öncesi 2 saat idrara sıkışık halde beklettiler neymiş dr çok yoğunmuş, aralara rendevusuz hasta çok sıkıştırıyorlar ve embriyolog erhan bey hiç güven vermiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?