- Konu Sahibi E.L.XIX.F.T.G.
-
cnm ben b.evlerde oturuyorum sana kesinlikle medicanayı önermem tamamen işi ticrate dökmüşler berbat bir yer ben onlar yüzünden neler yaşadım cnm içimde kist patlıyor muaynede göremediler düşün artık....medical park çok iyi bir hastane cnm arkadaşım 8,5 aylık hamile medical parkda tülin hn.da cnm ve buradan arkadaşım papatyamın doktoru ismini yanlış hatırlamıyorsam latif küpelioğlunda aşılama yaptırdı soy ismi aklımda ama ismini net hatırlamadım cnm küpelioğlu yani arkadaşımız hamiş cnm .....bilgin olsun
canım sağol
medical park a mı gitsem acep orda aşılama ne kadar biliyormusun?
sen oraya gittigini yazmışsın demekki memnun kalmışsın muayne ne kadar tülin hn nasıl bir dr doçent mi daha detaylı bişeyler biliyorsan yazarsan sevinirim
cumartesiye kadar karar vermem lazım cumartesi gününe medicana beylikdüzünde randevum var aklım iyice karıştı yazdıklarınızdan sonra
kızlar aşılamadan aşılamaya fark mı var.bende yaptırdım her dr ayrı bi yöntemklemi yapıyorçelif senin kullandıgın ilaçlar yumurta gelişimini etkiledi mi.kaç yumurtan oluştu.kaçıncı aşılaman olacak.benim ilk aşılamam oldu.beklemedeyim
bu arada orada aşılama ne kadar bilmiyorum cnm ara b.evler medical parkı
kızlar aşılamadan aşılamaya fark mı var.bende yaptırdım her dr ayrı bi yöntemklemi yapıyorçelif senin kullandıgın ilaçlar yumurta gelişimini etkiledi mi.kaç yumurtan oluştu.kaçıncı aşılaman olacak.benim ilk aşılamam oldu.beklemedeyim
elifcim bak aşılama zamnı kafeinli şeyler içme sonra agrı kesici ve ialaç kullanma agrı kesici ilaçların etkisini azaltıyormuş.sonra ginko blibo ve ekinazya bitkilerinden uzak dur.ben bol bol yeşillik yedim özellikle çig ıspanak salatası .peynir ve süt ürünü fazla tüketmedim.günde 1 klomenle 6 yumurtam oluştu 2 tenesi 17 mm olmuş ve dr hemen aşılama dedi.8 gün oldum balkalım hayırlısı
canım medicana dan aldığım randevuyu iptal ettim
medical parktan en erken verilen randevuyu aldım tülin hanım için hayırlısı bakalım
ama randevuyu 10 gün sonrasına alabildim
cnm ben b.evlerde oturuyorum sana kesinlikle medicanayı önermem tamamen işi ticrate dökmüşler berbat bir yer ben onlar yüzünden neler yaşadım cnm içimde kist patlıyor muaynede göremediler düşün artık....medical park çok iyi bir hastane cnm arkadaşım 8,5 aylık hamile medical parkda tülin hn.da cnm ve buradan arkadaşım papatyamın doktoru ismini yanlış hatırlamıyorsam latif küpelioğlunda aşılama yaptırdı soy ismi aklımda ama ismini net hatırlamadım cnm küpelioğlu yani arkadaşımız hamiş cnm .....bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?