Tüp Bebek Merkezleri bahçelievler medicanada tüp bebek yaptıran yada tedaviye başlayan varmı ?yorumlarınız

canım hayırlı olsun gözünüz aydın.çok sevindim.
moralini bozma o normal olabilir.bazen yerleşme kanaması olabiliyo.benim ikizlerde 3. ayın sonuna kadar devam etti o şekilde.ara ara oldu.her seferinde süha beyi haberdar ettim.mutlaka bilgisi olsun.böyle durumlarda progesteron iğnesi yaptırıyo.ilaçlarını ihmal etme.özellikle progestanı.

tedavi aşaması nasıldı memnun kaldın mı

canım hayırlı olsun gözünüz aydın.çok sevindim.
moralini bozma o normal olabilir.bazen yerleşme kanaması olabiliyo.benim ikizlerde 3. ayın sonuna kadar devam etti o şekilde.ara ara oldu.her seferinde süha beyi haberdar ettim.mutlaka bilgisi olsun.böyle durumlarda progesteron iğnesi yaptırıyo.ilaçlarını ihmal etme.özellikle progestanı.

tedavi aşaması nasıldı memnun kaldın mı[/QU tşkler cnm sağol çok mutlym,progestonun vajina kapsülünü kullanıyorum ben.lekelenmelerim beni endişelendiriyo ama drum olabilir dedi.bu arada senin 12.gün değerin kaçtı?dr bey çok iyiydi hemşiremizde çok iyiydi ben memnun kaldım.benimle3 beraber 3 arkaaş aynı gün pozitif sonuç aldık aynı doktordan süperdi yanii...

yanlış hatırlamıyorsam121 di.ikiz olmasına rağmen düşüktü.tramsferim 3. gün yapılmışt ama.odan olabilir.senin kaç. transfer kaçıncı gün yapıldı.

yok onlar başlamaktan vazgeçtiler geçen ay.daha doğrusu birkaç ay ertelemeye karar verdiler.aslında herşey hazırdı.görüşmeyi fln yaptılar ama sanırım psikolojik olarak hazır hissetmiyolar şimdilik.değerin baya iyi çıkmş.maşallah.hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim

yok onlar başlamaktan vazgeçtiler geçen ay.daha doğrusu birkaç ay ertelemeye karar verdiler.aslında herşey hazırdı.görüşmeyi fln yaptılar ama sanırım psikolojik olarak hazır hissetmiyolar şimdilik.değerin baya iyi çıkmş.maşallah.hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim

sağolasın hayırlısınla alayım kucağıma inşşaallah dediğin gibi.

Back
X