Bahçelievler Memorial Hizmet Hastanesi hakkında görüşleriniz

cardigans

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
43
2
298
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

7 haftalık hamişim:) ilk kan testimi yaptırdıktan sonra kendime muayene olmak için Hizmet Hastanesini seçtim.Geçen hafta Salı günü eşim ile birlikte gittik.Doktorum Hakan Bey den çok memnun kaldım. Yaklaşık 50 dk.muayenemiz sürdü.Uzun uzun konuştuk,sorularımı yanıtladı,smear testimi yaptı vs,çok ısındım. Muayene ücreti biraz pahalı geldi ama neyse dedik. Sonra benden genel testler istedi,bizde aynı hastanede yaptıralım dedik ama bize öyle bir fiyat çıkardılar ki, şok olduk resmen.Sadece tahliller için bu fiyatı istiyorlarsa , sonraki testler için ve doğum için kaç para isterler tahmin edemiyorum. Özetlemem gerekirse , doktorumdan memnun kalmama rağmen ücretlerin yüksek olması sebebiyle kendime başka hastane bakmak zorundayım.Özel sigortamda yok,ssk var sadece..Önerilerinize ihtiyacım var arkadaşlar.Forumda benim yaşadığım sıkıntıyı yaşayan pek çok arkadaşım olduğuna eminim.

Lütfen yardımcı olup,fikir verin

Memorial güzel hastane ama özel sağlık sigortan yoksa pahalı gerçekten.. ssk anlaşmalı özel hastaneler de var, onları araştır bence.. başkent üniversitesi hastanesi iyimiş doğumda diye duydum..

Hi,zmet hastanesi ssk anlaşması yüksek olan bir hastane yani yüksek ücret ödersiniz. Ama yakın olarak Avrasya hastanesini önerebilirim size.İlk çocuğumu Nurcan Dalanda doğurdum şimdi yine hamileyim ve yine ona gidicem. tavsiye ederim.Fiyatlarıda Hizmete göre gayet uygun.

ben tum tahlillerimi devlet hastanesinde yaptirdim,
bir tek doguma hizmet hastanesine gittim,
cok memnun kaldim..

İlk çocuğumu avrasya hastanesinde doğum yaptım memnunmuydum evet ama iş ödemeye geldiğinde her şekilde ödeme çıkarmaya müsayit bir hastane 2.çocuğumu arkadaşlarımın tavsıyesi üzerine özel çapa hastanesınde yaptım karar verme aşamam uzun surdu dısarıdan bir jınekologa danıstıgımda bana hastanenın camına cercevesıne degıl durumuna bakacaksın dedi ve şöyle özetledi
avrasyada yoğun bakım=Yok
Bebek yoğun bakım=yok (sadece 2 yada 3 kuvezı var)
Özel çapa:Yoğun bakım var
Bebek yoğun bakım:var (ayrıca bır yoğun bakım bölumu var dıger bebeklerle aynı yerde tutulmuyor ve tamamen sterıl bır yoğun bakım unıtesı var )
kaldıkı hıc yer olmasa bıle en yakınında fakulteler var nakıl kolay olur demıstı.Bunu etraflıca dusununce banada mantıklı geldı allah korusun sezeryana gırecektım ve herşeye hazırlıklı olmak durumunda hıssederek çapa özelde doğum yaptım.Çıkarken ödediğim rakamı söylemeye bile utanıyorum çok komık bır rakamdı halada öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…