bahçelievler yaşam hast.giden hamileler

ruzgar10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
54
0
86
İstanbul
arkadaşlar bahçelievler yaşam hastanesi doğum ücretleri çok uygun.pahalı hastanelere kanmayın.ben mehtap çiçeğe gidiyorum.
başka gidenler varsa tecrübelerimizi paylaşalım.

arkadaşlar bahçelievler yaşam hastanesi doğum ücretleri çok uygun.pahalı hastanelere kanmayın.ben mehtap çiçeğe gidiyorum.
başka gidenler varsa tecrübelerimizi paylaşalım.

ssk lıya ücreti-tahlil ücreti ve en önemlisi doktorun tavrı nasıl.... rahat hissttiriyormu sana..yoksa hemen hızlı hızlı geçip bi sonraki hastayımı almaya çalışıyor

Tahlıl Ücretlerı dıĞer hastanelere gÖre uygun.2!lı 3!lÜ testsler 60 lıra cıvarında ÇÜnkÜ gerı kalanını ssk karŞılıyor.doktorum Çok ıyı ılgılenıyor.sızı pohpohlayıpta paranızı almalarına ızın vermeyın.oldukÇa yoĞun bır doktor zaten.Çok hastası var .ınsanlar Çok memnun olduklarını sÖylÜyor.anadolu yakasından gelen bıle var.

merhaba bende yaşam hastanesinde kampanya varmış diye duydum normal doğumda peki hastanede küvez var mı onlarda fiyat nasıl oluyor biliyor musun

kızlar yaşam hastanesine gitmek istiyorum op.dr erkan akan varmış sitesinden baktım nasıldır acaba iyi ilgileniyomu daha önce giden oldumu bu doktora

Merhaba;

Ben de 30 haftalık gebeyim Yaşam Hastahanesi'ne gidiyorum. Erkan Bey çok ilgili bir doktor, Mehtap Hanım bayan olduğu için çok sıra oluyor, Erkan Bey'de pek sıra olmuoyor. Kendisi düzenli kilo ve tansion ölçümlerini düzenli yapıyor ve her konuda rahatlatıcı açıklamalarda bulunuyor.
Hastahanede muayene ücreti 25 TL daha yeni zam geldi. İkili test 60 TL; 24. haftada yapılan Şeker yükelemesi ve idrar tahlili için de yaklaşık 45 TL ödedim.
Ayrıca doğum şu anda Yaşam Hastahanesinde 250 TL; Herkes sancısını kendi odasında çekiyor ve yanınızd birisi ; isterseniz eşiniz bulunabiliyor.
Yalnız Erkan Bey fiyatlara zam geleceğini söylediç Normal doğum 500 TL, ya da en fazla 750 TL olsa yine çevre hastahanelere göre uygun:)
Ayrıca Erkan Bey'e özellikle daha yeni sordum hastahanede 4 adet yeni doğan bakım ünitesi olduğunu ve bunları yeni yenilendiklerini belirtti.
Ben şahsen soyguncu zihniyetteki diğer isimi büyük hastahanelere gitmektense Yaşam Hastahanesinde doğum yapmayı düşünüyorum.
Erkan Bey sezeryan olursa başka hastahanede de doğum yaptırabileceğini söyledi.
Medicana'da Düzügn Bey çok iyi bir doktor arkadaşım orada doğum yaptı, ama hastahanenin tahlil fiyatları, muayene fiyatları pahalı ve Düzgün Bey'den randevu almak zor, çalışan insan için uygun değil.
4 boyutlu ultrason hariç herşeyimizi Yaşam Hastahanesinde yaptırdık; Erkan Bey'i herkese tavsiye ederim.

Back
X