asonegirl şarkılar seni söyler... Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2012 17 -1 286 3 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi asonegirl #1 selam kızlar ist bahcelievlere yeni tasindim şöyle temiz dogru dürüst bir kuaför ariyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
selam kızlar ist bahcelievlere yeni tasindim şöyle temiz dogru dürüst bir kuaför ariyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Z ZARUTEL Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2013 284 12 68 İstanbul 3 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi asonegirl #2 asonegirl .!.: selam kızlar ist bahcelievlere yeni tasindim şöyle temiz dogru dürüst bir kuaför ariyorum tavsiyelerinizi bekliyorum Genişletmek için tıkla... merhaba;hoş geldin mıllennum kuaförü var çok güzel tavsiye ederim.yıllardır burda hizmet veriyorlar 11 yıllık kuaförüm.
asonegirl .!.: selam kızlar ist bahcelievlere yeni tasindim şöyle temiz dogru dürüst bir kuaför ariyorum tavsiyelerinizi bekliyorum Genişletmek için tıkla... merhaba;hoş geldin mıllennum kuaförü var çok güzel tavsiye ederim.yıllardır burda hizmet veriyorlar 11 yıllık kuaförüm.
asonegirl şarkılar seni söyler... Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2012 17 -1 286 3 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi asonegirl #3 ZARUTEL .!.: merhaba;hoşgeldin mıllennum kuaförü var çok güzel tavsiye ederim.yıllardır burda hizmet veriyorlar 11 yıllık kuaförüm. Genişletmek için tıkla... hosbulduk cevabin icin tesekkurler tam olarak neresinde ben kocasinandayim
ZARUTEL .!.: merhaba;hoşgeldin mıllennum kuaförü var çok güzel tavsiye ederim.yıllardır burda hizmet veriyorlar 11 yıllık kuaförüm. Genişletmek için tıkla... hosbulduk cevabin icin tesekkurler tam olarak neresinde ben kocasinandayim
Z ZARUTEL Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2013 284 12 68 İstanbul 3 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi asonegirl #4 asonegirl .!.: hosbulduk cevabin icin tesekkurler tam olarak neresinde ben kocasinandayim Genişletmek için tıkla... bende kocasinan da oturuyorum. Biraz daha konuşsak komşu çıkacağız.gelişim hastanesinin orda kime sorsan bilir.vildan hanım var.iyi bir kuaför.
asonegirl .!.: hosbulduk cevabin icin tesekkurler tam olarak neresinde ben kocasinandayim Genişletmek için tıkla... bende kocasinan da oturuyorum. Biraz daha konuşsak komşu çıkacağız.gelişim hastanesinin orda kime sorsan bilir.vildan hanım var.iyi bir kuaför.
asonegirl şarkılar seni söyler... Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2012 17 -1 286 4 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi asonegirl #5 ZARUTEL .!.: merhaba;hoş geldin mıllennum kuaförü var çok güzel tavsiye ederim.yıllardır burda hizmet veriyorlar 11 yıllık kuaförüm. Genişletmek için tıkla... ZARUTEL .!.: bende kocasinan da oturuyorum. Biraz daha konuşsak komşu çıkacağız.gelişim hastanesinin orda kime sorsan bilir.vildan hanım var.iyi bir kuaför. Genişletmek için tıkla... şaka gibi bende o hastaneye cok yakınn oturuyorum bi gidiyim bakayim ayy buralari cok begendim cok gelişmiş neyse tekrar teşekkürler
ZARUTEL .!.: merhaba;hoş geldin mıllennum kuaförü var çok güzel tavsiye ederim.yıllardır burda hizmet veriyorlar 11 yıllık kuaförüm. Genişletmek için tıkla... ZARUTEL .!.: bende kocasinan da oturuyorum. Biraz daha konuşsak komşu çıkacağız.gelişim hastanesinin orda kime sorsan bilir.vildan hanım var.iyi bir kuaför. Genişletmek için tıkla... şaka gibi bende o hastaneye cok yakınn oturuyorum bi gidiyim bakayim ayy buralari cok begendim cok gelişmiş neyse tekrar teşekkürler
I indian Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2015 4 0 6 35 1 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi asonegirl #6 asonegirl .!.: şaka gibi bende o hastaneye cok yakınn oturuyorum bi gidiyim bakayim ayy buralari cok begendim cok gelişmiş neyse tekrar teşekkürler Genişletmek için tıkla... Merhaba, kuaförden menun kaldınız mı? Bende kuaför arıyorum bu civarda
asonegirl .!.: şaka gibi bende o hastaneye cok yakınn oturuyorum bi gidiyim bakayim ayy buralari cok begendim cok gelişmiş neyse tekrar teşekkürler Genişletmek için tıkla... Merhaba, kuaförden menun kaldınız mı? Bende kuaför arıyorum bu civarda