• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Olmaya Hazır Hissetmiyorum, Yanlış mı Düşünüyorum?

Aynen benim de.çocuğum olmuyor ama daha önce olan da 2 senede olmuştu benim.o zaman adetim az değildi.yani onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum ben.daha doğrusu benim onunla alakası olmayabilir.ben hep sıkıntılıydım o konuda.onda da taş olsa hamile kalırdı bu kadar zamana diye ayıp olmasın diye oldu heralde.😁 olduğu gibi kabullenmeye çalışıyorum artık arkadaşı.tembel tenekem benim.
Ay yeter papağan gibi gunde 10 kere ayni sey ya. Allah çevrene sabır versin. Hasta olmanın bi yana çenen bi yana ayy

Ahahhaha 😂 hepimiz ne kadar hakimiz di mi ayseniminin mens donemlerinin nasil gectigine, kanama miktarlarina 😂
Ya bir de evli çocuklu insanların hayatını sıkıcı buluyor da kendisi bu konu dışında başka konudan bile bahsedecek bir hayat yaşamıyor. Hayatımda gördüğüm en sıkıcı hayata sahip. E öyle olunca konuşacak bir seyi de yok durup durup ayni şeyi döndüre döndüre anlatıyor.

Merhaba herkese,
Foruma yeni üye oldum ve öncelikle herkese selam vermek istiyorum.
Sizlerden bir konuda fikir almak istiyorum. Belki birçoğunuz benim şu anda geçtiğim süreçten yıllar önce geçmiş olabilir.

1 senelik evliyim fakat şu an çocuk sahibi olmak istemiyorum. Kendimi buna hazır hissetmiyorum.
En az 4–5 yıl sonra anne olmayı düşünüyorum. Ancak bu konuda çevremden gelen “artık çocuk yapmalısınız” tarzı baskılar beni zaman zaman strese sokuyor.

Regl düzensizliğim yok, ama rahmimde şekil bozukluğu olduğu tespit edildi. Doktor bunun için denemeden bilemeyiz şekilde farazi konuştu.
Bu durum ilerde çocuk sahibi olma sürecimi etkiler mi diye endişeleniyorum.
Şu an çocuk istemesem de, bir gün anne olmayı istiyorum ve bu konuda şimdiden bilgi sahibi olmak istiyorum.

Benzer süreçlerden geçmiş kişiler varsa, tecrübelerini paylaşabilir misiniz?
Kendimi daha iyi hissetmek ve geleceğim için doğru adımları atmak adına tavsiyelerinizi bekliyorum.
Şimdiden okuyup anlayan herkese teşekkür ederim.
Ben de 28 de evlendim 2 yıllık evliyim ama hazır hissetmiyorum hep bir baskı var üzerimde hiçbir zaman istek gelmeyecek gibi düşünüyorum. Konfora alışma da var sanırım biraz . Bence ne zaman büyük bir istek gelir ancak o zaman mantıklı olur

32-33 yaş çok mu geç olur? Genelde bu fikrim yüzünden eleştiriliyorum. Daha önce yaşamadığım bir konu olduğu için haklılar mı haksızlar mı bilemiyorum. Benzer süreçlerden geçtiysen ya da yakın çevrende şahit olduysan, gebelik için 32-33 yaş çok yorucu olur mu?
Gebelik değil de büyütürken yorulursunuz evet.

Back
X