Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bahçelievlerde hem muayene ve dopum ücreti uygun hem de bayan bildiğiniz iyi bir dr ve hastane var mı kızlar?
bende bahçelievler medicana da düzgün korkmaz'a gidiyorum. çok memnunum doktorumdan. henüz doğum yapmadım ama kesinlikle tavsiye ederim.
özlem dülger'e hamileliğimden çok önce başka bir konuyla ilgili gitmiştim ama pek memnun kalmadım.
muayene ücretleri nasıl medicanada
medicana düzgün korkmaz da doğum yaptım dr. beklentiniz çok önemli düzgün bey soğukkanlı ama işinde çok başarılı bi doktordur. b.çekmecede oturmama rağmen hep ona gittim kars a gitse giderim peşinden detay isterseniz özelden soreblirsiniz
medicana özlem hanıma bi kez gittim kadın doktorlardan nefret sebebimdir. tabiki tercih eden memnun olan hastaları var ama ben kesinlikle tercih etmem
özelden yazamadığım için burdan yazıyorum.
bikaç sorum olucaktı. doğum ünitesi nasıl medicanada? sancı odası gibi bir sistem varmı? doğumdan sonra bebek ve anne için neler sağlanıyor. doğuma az kaldığı için doğum çantası hazırlıcam ama bazı şeyler hastaneden veriliyor dediler ben de henüz soramadım. hatırlıyorsan yazarsan çok sevinirim. bir de doğumdan sonra kalacağımız odayı nasıl hazırlıyolar süslemeler falan yapılıyomu ve bebeği ne zaman getiriyorlar , bebek anneyle birlikte mi kalıyor?
çok fazla soru sordum galiba :) yardımcı olursan sevinirim..
bahçelievlerde hem muayene ve dopum ücreti uygun hem de bayan bildiğiniz iyi bir dr ve hastane var mı kızlar?
canım ben medical park etica dan sonra hizmet hastanesi dr sait beyde karar kıldım ve devam da edıyorum tavsıye ederım sağlıklı doğumlar