Bahçelievlerde iyi kadın doğum uzmanı

duygu99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
16
0
86
İstanbul
Bahçelievler civarında kadın doğum uzmanı arıyorum tavsiye edebileceginiz doktor varmı ? Yada Medikana , Medikalpark, Etika da doğum yapan yada bu hastanelere kont. için giden varmı ? varsa memnunmusunuz acil tavsiyelerinizi bekliyorum :)

medicalparkdaki sare davutoglunun çok methini duydum..dışiişleri bakanın eşiymiş.

canım ben medical park etica dan sonra hizmet hastanesi dr sait beyde karar kıldım ve devam da edıyorum tavsıye ederım sağlıklı doğumlar

medicana düzgün korkmaz da doğum yaptım dr. beklentiniz çok önemli düzgün bey soğukkanlı ama işinde çok başarılı bi doktordur. b.çekmecede oturmama rağmen hep ona gittim kars a gitse giderim peşinden detay isterseniz özelden soreblirsiniz
medicana özlem hanıma bi kez gittim kadın doktorlardan nefret sebebimdir. tabiki tercih eden memnun olan hastaları var ama ben kesinlikle tercih etmem

bahçelievlerde hem muayene ve dopum ücreti uygun hem de bayan bildiğiniz iyi bir dr ve hastane var mı kızlar?

bende bahçelievler medicana da düzgün korkmaz'a gidiyorum. çok memnunum doktorumdan. henüz doğum yapmadım ama kesinlikle tavsiye ederim.
özlem dülger'e hamileliğimden çok önce başka bir konuyla ilgili gitmiştim ama pek memnun kalmadım.

cnm benin bebişim tüp bebek tedavisiyle oldu. ben tüp bebek doktorumu bırakıp (maddi açıdan mauyene ücreti fazla gelmeye başlamıştı) ethica dan ali paşa oskaya devam ediyorum .çok memnunum.çok ilgili en az 30 dk sürüyor muayenesi.

bende bahçelievler medicana da düzgün korkmaz'a gidiyorum. çok memnunum doktorumdan. henüz doğum yapmadım ama kesinlikle tavsiye ederim.
özlem dülger'e hamileliğimden çok önce başka bir konuyla ilgili gitmiştim ama pek memnun kalmadım.

muayene ücretleri nasıl medicanada

medicana düzgün korkmaz da doğum yaptım dr. beklentiniz çok önemli düzgün bey soğukkanlı ama işinde çok başarılı bi doktordur. b.çekmecede oturmama rağmen hep ona gittim kars a gitse giderim peşinden detay isterseniz özelden soreblirsiniz
medicana özlem hanıma bi kez gittim kadın doktorlardan nefret sebebimdir. tabiki tercih eden memnun olan hastaları var ama ben kesinlikle tercih etmem

özelden yazamadığım için burdan yazıyorum.
bikaç sorum olucaktı. doğum ünitesi nasıl medicanada? sancı odası gibi bir sistem varmı? doğumdan sonra bebek ve anne için neler sağlanıyor. doğuma az kaldığı için doğum çantası hazırlıcam ama bazı şeyler hastaneden veriliyor dediler ben de henüz soramadım. hatırlıyorsan yazarsan çok sevinirim. bir de doğumdan sonra kalacağımız odayı nasıl hazırlıyolar süslemeler falan yapılıyomu ve bebeği ne zaman getiriyorlar , bebek anneyle birlikte mi kalıyor?
çok fazla soru sordum galiba :) yardımcı olursan sevinirim..

özelden yazamadığım için burdan yazıyorum.
bikaç sorum olucaktı. doğum ünitesi nasıl medicanada? sancı odası gibi bir sistem varmı? doğumdan sonra bebek ve anne için neler sağlanıyor. doğuma az kaldığı için doğum çantası hazırlıcam ama bazı şeyler hastaneden veriliyor dediler ben de henüz soramadım. hatırlıyorsan yazarsan çok sevinirim. bir de doğumdan sonra kalacağımız odayı nasıl hazırlıyolar süslemeler falan yapılıyomu ve bebeği ne zaman getiriyorlar , bebek anneyle birlikte mi kalıyor?
çok fazla soru sordum galiba :) yardımcı olursan sevinirim..

gecikme için kusura bakma :) medicanada çok başarılı bi doğum geçirdim 4 cm açılmadan sonra epidural sezeryana karar verdim düzgün bey ameliyatta güle oyna bebeğimi kucağıma verdi sondam takılıydı hasta bakıcılar odada geceliğimi giydirdi sık sık gelip kanamamı kontrol ettiler bebeğim 1-2 saat sonra temizleyip yanıma getirdiler kendi tulumlarını giydi bebek bezi hastaneden verdiler sık sık gelip bebek bakımını yaptılar altını değiştirdiler onun dışında hep yanımdaydı. yıkamadıkları için havlu vs koyma emzirdiğim için mama ihtiyacım olmadı hasta bakıcılar tam anlamıyla süperdi çok çok memnun ayrıldım oda süslemsi yok kendin yapmana izin veriyolar sadece kapısüsü var

çok esnek iç çamaşırı al mutlaka südyene ihtitacım olmadı bizde adetten nevresim ve altın yastığımızı götürdük emzik biberon unutma makyaj malz. loğusa tacını unutma :)

sevgiler iyi doğumlar sorun olursa yaz lütfen

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için NHLTLG. nevresim bende götüreyim o zaman. bebeğin annenin yanında kalmasına da sevindim bazı hastanelerde bırakmıyolar çünkü. haftaya kontrolüm var o zamanda doğum fiyatlarını konuşucam düzgün beyle. aklıma takılan bişey olursa sorarım yine burdan. tekrar çok sağol, bebeğinle birlikte sağlıklı bir ömür dilerim.

bahçelievlerde hem muayene ve dopum ücreti uygun hem de bayan bildiğiniz iyi bir dr ve hastane var mı kızlar?

bahcelievler ilgi hast. tuğba adımı tavsiye ederim....
bahcelievler civarındaki tum hast. denedim hepside son derece lüks ve pahalı idi bu hast. göre...
ilk gittiğimde baya yadırgadım çok lüks değil ama çok memnun kaldımdoktorum işinde bir numara,çok sorunlu bir hamilelik gecirmeme karsın sorunsuz bir doğum atlattım....
ücret olarak çok uygun sezeryan doğumu üç ay önce 375 liraya yaptım...
normal doğumda 250 liraydı....
kapı süsüm ve odam da her hast. olduğu gibiydi....
hemşireler ve hasta bakıcalar son derece kibar ve ilgiliydi

canım ben medical park etica dan sonra hizmet hastanesi dr sait beyde karar kıldım ve devam da edıyorum tavsıye ederım sağlıklı doğumlar

Kesinlikle katılıyorum..Sait Bey çok iyi bi doktor...hizmet hastanesi de aynı şekilde iyi bi hastane....
Ben de tavsiye üzerine gittim ve çok memnun kaldım...
kısmet olursa doğumu da orda yapmak istiyorum...
ondan önce çamlık hastanesi varujen beye sonra da ethica daki ali paşa oskaya gittim ne hastaneden ne de doktordan özellikle ali paşa beyden hiç memnun kalmadım..devlet hastanesinden beterdi....
bi kere kanamam olmuştu da ali paşa beyin sekreterlerinle defalarca konuşmama rağmen bi türlü ulaştıramadılar beni doktora,bi dahaki kontrolde söyledim böyle böyke diye,ne dese beğenirsin ben büro memuru diilim diye tersledi beni...
ama sait beyi 2-3 defa aradım şimdiye kadar her seferinde cevap verdi,hemen hastaneye çağırdı,hiç bekletmeden içeri aldı...
tek olumsuz yanı randevuyla da gitsen acil bi durumun yoksa biraz beklemek zorunda kalıyosun...biraz dediğim 1 saati filan buluyo malesef..ama değer bence..iyi olmasa bu kadar da hastası olmaz zaten...:)))
inşallah gönlüne yatan bi doktor bulursun..hayırlı doğumlar dilerim cnm...
bu arada medikalparka ben gitmedim ama 3 arkadaştan da olumsuz şeyler duydum..hem çok pahalıymış hem de memnun kalmamış hiçbiri....

hospitalim da aytül çorbacıoğlu var çok iyi ve ilgili bir dr. muayene ve diğer testler uygun denilebilir normal doğum paket ücreti 1000 TL. Googledan aytül hn.ın özgeçmişinide inceleyebilirsin medikananın hemenbitişiğinde bilginize sevgiler

Back
X