Bahçeşehir istinye universitesi liv hospital de gebelik takibi yaptıranlar var mı??

smysl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2024
12
3
1
37
Merhaba kızlar 7 haftalık hamileyim istinye universitesi hastanesine gitmeyi düşünüyorum orda takip yaptiran veya yakın zamanda doğum yapan varmı birde doğum fiyatları ne durumda🤭

Merhaba, kasimda dogum yaptim Istinye hastanesinde Yusuf Baskirani kesinlikle tavsiye ediyorum. Ilk dogumum ve beni okadar bilgilendirdi ki hic bir sekilde korkmadim. Normal vajinal dogum zorlu bir surec ama Yusuf bey pozitifligi ile beni cok rahatlati. Kesinlikle tavsiye ediyorum! A dan Z ye kadar herseyde yardimci oldu.

Kesinlikle Yusuf Başkıran.Kasım ayında doğum yaptım. Samimiyeti, iletişimi, profesyonelliği her anlamda süper bir doktor. Kesinlikle hamilelik sürecinizi Yusuf hoca ile geçirmelisiniz.

düşünmeden Yusuf Başkıran derim 🙏🙏 doktorlardan ağzı yanmış biri olarak söylüyorum ilgili bir doktor arıyordum şansa Yusuf Hoca’mız karşımıza çıktı iyi ki de çıkmış daha önce bu kadar ilgili bir doktorla karşılaşmadım. Mayıs ayında doğumum beklenirken Nisan ayında ortalama 2-3 hafta erken doğum oldu o gün tüm stresi sıkıntımı Yusuf Hoca olmasaydı yenmem zor olurdu kendisi gerçekten ilgili bir doktor kendisine minnettarım

Kesinlikle gözünüz kapalı kendinizi Yusuf Başkıran'a emanet edebilirsiniz. Hem müthiş bir doktor hemde müthiş bir dost kazanmış olursunuz

Back
X