- 15 Kasım 2011
- 1.299
- 526
- 323
- Konu Sahibi elizanelizan
-
Aaaa kondurmayın kendinize böyle olumsuz şeyleri. Bahtsız bedevi filan. Herkesin başına aksilikler gelebilir.Malesef önerebileceğim terzi yok Umuarım bu sefer şansınız yağver gider
Valla bu konuda bilgim olsa yardım etmeyi çok isterdim üzgünüm. Kıyafet konusunda yardım edebilirim ama. Bayılırım seçim yapmaya, araştırmaya falan.
Oyleyseee sana bir görev veriyorum!
1. Nişan evde olacak.
2. Tesetturluyum
3. Basen sikintim var mumkunse kapatsin bu sikintimi...
Boyle bir kiyafet/model tavsiyen de cok makbule gecer :)
Ben mi yazıyorum acaba bu satırları diye düşündüm.Çok değil, daha geçen hafta ben de burada konu açtım. Benim nişanım da evde olacak ama kalabalık olacağız, bu yüzden biraz özenmek istedim. Ben de tesettürlüyüm ve benim de basen sıkıntım var.
Benim elbisem şu;
http://www.kayra.com.tr/p/3186/a3-23024-elbise-fusya
Yasasinnn yalnız degilim !
Cok ciciymis rengi masallah :)
Merhaba kizlar...
Konuyu moda/kiyafet bölümünde acmak isterdim lakin bu hususta basima gelen talihsizlikler zinciri bu konuyu bdv a acmaya sevk etti beni..
Ben cok kez terziye kıyafet diktirmeye kalkistim.
Fakat her defasinda terzilerin azizligine ugradim.
Şimdi nisan ayında nişanim var ve kiyafet diktirmek istiyorum.
Sormak istedigim su;
Avcılar Beylikdüzü Şirinevler veya fatihte uygun fiyata her turlu kiyafet dikebilen işinin ehli bana yeni bir cinnet gecirtmeyecek bir terzi tavsiyeniz var mi?
Tavsiyelerinizi bekliyorum. ..
Merhaba kizlar...
Konuyu moda/kiyafet bölümünde acmak isterdim lakin bu hususta basima gelen talihsizlikler zinciri bu konuyu bdv a acmaya sevk etti beni..
Ben cok kez terziye kıyafet diktirmeye kalkistim.
Fakat her defasinda terzilerin azizligine ugradim.
Şimdi nisan ayında nişanim var ve kiyafet diktirmek istiyorum.
Sormak istedigim su;
Avcılar Beylikdüzü Şirinevler veya fatihte uygun fiyata her turlu kiyafet dikebilen işinin ehli bana yeni bir cinnet gecirtmeyecek bir terzi tavsiyeniz var mi?
Tavsiyelerinizi bekliyorum. ..
Evde yapılacaksa ve tesettürlüysen bana gel :)
Ben sana çok güzel bi elbise tavsiye edeyim. Kendi nişanımda giydiğim elbiseyi çok beğeniyorum ve herkes beğeniyo.
Bi kolu şifondan yarasa kol gibi, diğer kolu pullu.
Bu resimde çok belli deil ama kendi fotomu atıcam bulunca :) Eki Görüntüle 991361
Elbise fotodakinden kat kat güzel. Fatihte peçe mağazasında da vardı en son.
Yoksa bi site de önerebilirim.
Diktirip riske girme derim canım.
Elbise aşağıdaki fotolarda daha belirgin.
Eki Görüntüle 991365
Eki Görüntüle 991367
Eki Görüntüle 991368
Pek güzelsiniz elbise de sende maşallah :)
Teşekkür ederim, o bakan gözlerin güzelliği :)
Evet benim sıfır basen olduğum halde o kısma oturuyodu elbise. Sanırım bu senin için uygun değil, ama bi model görmüştüm, kilo problemi olanların üstünde de güzel durabilecek bir model.
Eki Görüntüle 991384
Hem fazlalıkları da saklayabilir :)
Ah bu kilonun gözü kör olmasin :)
Peki bu bahsettiğin magaza tam olarak neresinde fatihin? Emniyetten tarif edebilirsen cok iyi olur.
Birde bana gore kiyafet var midir orda yoksa selvi boylu al yazmali ipincecik hatunlara gore bi magaza mi
Bide fiyat araligi nasil ? Zavalli sozluye yuklenmek istemiyorum da cok :)
Verirsin inş düğüne kadar :)
Hiç bilmiyorum inan Fatih'in neresinde olduğunu. Ben Ümraniye şubesinden alacaktım, bi tane kalmıştı oda defoluydu. Fatihten getirdiler yenisini. Arayıp öğrenebilirsin. Peçe giyim.
Fatihi iyi bilen insanlar kesin bilir yerini :)
Ama ararsan daha iyi olur, en azından büyük beden olup olmadığını sorarsın.
Ben diktirme derim, git fatihte gez, al. Ama ben bunu aldığımda 480 liraydı. Daha ucuz ve güzel şeyler bulunabilir Fatih te.
Tamam canim coooo teşekkür ederim yorumlarin icin. Mutlaka dikkate alacagim
Elbise aşağıdaki fotolarda daha belirgin.
Eki Görüntüle 991365
Eki Görüntüle 991367
Eki Görüntüle 991368
Tam istediğim aksesuar o başındaki tüllü olan. :26: Nereden bulabilirim? Ben Ankaradayım. Bir de şifon şal üzerine olur mu o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?