Bahtsız ben ve benden çocuğuma geçen bahtsızlık

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kizlar...bende pko vardi bi kaç ay denedim cocuk olmadi sonra tedavi ile hamile kaldim hamileliğim boyunca böbreklerinde genişleme var dendi çocuk doğdu böbrek yokmuş sezeryanla doğum yaptim annem iki gun tek kaldi yanimda o kadar daraliyorum ki rabbim kimseyi evladiyla sinamasin ben ne zaman oh be diyip sirtimi rahatça yaslayacam sikintilar sorunlar ne zaman bitecek...

oncelıkle allahım şifa versin cocugunuza
böbrekleri dogustan mı yokmus cocugunuzun anlamadım
bırde ne olursa olsun ne kendınızı ne de cocugunuzu bahtsız gormeyın
lutfen...

Ben basima gelen hic birsey icin neden demedim sizde demeyin.. Imtihandayim sabretmeliyim sonunda selamete kavuşacagim diye telkin ettim hep kendime dua edin hakkinizda hayirlisi icin hep dua edin.. Rabbim evladinizida en kisa zamanda sagligina kavustursun insallah.

Derdi veren Allahtır ki dermanınıda o verir siz yetrki isteyin
Rabbim size şifalar versin kolaylıklar versin inşallah

Ewet doğuştan tek böbrekliymiş...
üzülme arkadasım tek böbreklede doktorlara ıhtıyac duymadan yasar allahın ıznıyle cocugun
sonucta allahtan gelen bı durum
tek böbregı korumak ıcın saglıgına dıkkat edersınız bılınclı davranırsanız guzel gunler yasarsınız cocugunuzla ınsallah

Tek ve saglikli bir böbregi varmis bence elindekine şükretmelisin.

Benim bebeklerim karnimda öluyordu. 4. Bebegimde detayli ultrasonda bobreklerinde buyukluk gorundu. Dr aldirmak istedi bende bu benim bekledigim ondan nasil vazgecerim diye soyledigimde dr ve hemsireler bana sagliksiz bir bebek dogurmak istedigim icin kizmislardi. Evet onu 4. De bulmustum ve vazgecmeye niyetim yok tu cok şükür dogdu ve sagliklı ama ben onu her haliyle kabül etmistim sizde öyle yapin degistiremeyeceginiz seylwr icin ve hayatın size verdigi hediyeler icin şukredin. Belki suan yeni bebek stresinden anneliginizi anlayamadiniz daha az yoruldugunuz ve o size gülucük agucuk yapptiginda sizinle birşeyler patlastiginda daha iyi olacaksiniz belki bunlari düsundugunu icin kendinize kızacaksiniZ. Biraz rahatlayin ve mevlam hediyen icin tesekkur ederim deyin.. daha hafiflersin.

Üzülme
Yokmuş diyince birden tamamen yokmuş anladım nasıl olur bu dedim
çok çokkk şükür ki tek böbrekle de sağlıklı mutlu mesut yaşayanlar var dünyada
bukadar umutsuzluğa kızar Yaradan, ve şükretmeyişini daha beterleri ile cezalandırır :(((

çok şükür, buna da şükür canım

bence isyan etmeyin. vardır Rabbimin bir bildiği. benim annem engelli . iyi ki engelliymişim dediği anlar oldu mesela. tek böbreğine Rabbim sağlık sıhhat versin inş. sonuçta yaşamını normal devam ettirebilecek bir böbreği var kuzucuğun. buna da şükür. çocuğu nefes aldığı için şükürler eden birçok insan varken bize de şükür etmek düşer.

Her şer'de bir hayır vardır.
Neticede yanınızda ve sarılabiliyorsunuz.
Bu bile yeter

Slm kizlar...bende pko vardi bi kaç ay denedim cocuk olmadi sonra tedavi ile hamile kaldim hamileliğim boyunca böbreklerinde genişleme var dendi çocuk doğdu böbrek yokmuş sezeryanla doğum yaptim annem iki gun tek kaldi yanimda o kadar daraliyorum ki rabbim kimseyi evladiyla sinamasin ben ne zaman oh be diyip sirtimi rahatça yaslayacam sikintilar sorunlar ne zaman bitecek...
daha öncede bununla ilgili konu açmıştın canım.kendini çok yıpratıyorsun tek böbreklede gayet sağlıklı yaşanabilir diye tahmin edebiliyorum.Allah dermansız dert vermesin.ve bakış açın biraz garip geldi açıkcası tamam kolay bi durum değil tabik ama imtihan dünyası unutma.

yok demeseydiniz keşke. bende hiç böbreği yok sandım. allah korusun. beterin beteri var

Sizin ilaçlarla oppss oldu vücudum demiştiniz ilaçlara tepki verdi vücudum demiştiniz.hikayenizi okudum.bu yüzden olabilir mi

Sizin ilaçlarla oppss oldu vücudum demiştiniz ilaçlara tepki verdi vücudum demiştiniz.hikayenizi okudum.bu yüzden olabilir mi
Yok onunla alakasi olduğunu sanmiyorum pkolu olduğum için tedavi de fazla yumurta oluşmuştu olağan bi durumdu ayrica çok şiddetli değildi bendeki..bu şekilde olan herkesin bebeği tek böbrekli doğduğunu düşünmüyorum..nasip kısmet böyleymis..

Yok onunla alakasi olduğunu sanmiyorum pkolu olduğum için tedavi de fazla yumurta oluşmuştu olağan bi durumdu ayrica çok şiddetli değildi bendeki..bu şekilde olan herkesin bebeği tek böbrekli doğduğunu düşünmüyorum..nasip kısmet böyleymis..
Allah kullarına kaldıramayacağı yükü vermezmiş..sağlık olsun..

Back
X