Bahtsiz ben

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.265
5.185
398
Merhaba kk nin güzel hatunları🙋

Bir derdim var bu derdinde benden kaynakli olduguna %100 eminim. Bu durumdanda sikayetciyim. Cunku telli baba turbesi gibiyim abartmiyorum kim benden sonra biriyle birlikte oldu ya onunla evleniyor yada statu olarak cok iyi yerlere geliyorlar. Takip etmiyorum ama gozume sokan birkac vatandas vardi (!) Dip not benim ilişkilerimin herbiri aldatilmayla bitti. Artik ne kadar cirkinsem. Belkide konusmayi bilmiyorumdur. 😔 Burdanda anlasilacagi uzerine hayatima Adam gibi adam bulma konusunda bir numarali basarisizlik ornegiyim.
Derdime asıl meseleme geleyim. Bu aralar eski sevgilimle yeniden boyle konusmaya basladik (bir ruya meselesi ne siz sorun ne ben soyleyeyim) olay onun bana yurumesiydi sonra statu olarak benim 3 katim olarak atlayinca cok nadir konusmaya dondu ki bu arada aldatildigimdan suphelendigim icin ayrilmistik , benimle konusurken baskasiyla da konusuyordur mutlaka. Zaten ben birlikte oldugumuzdan beri bunun hesabini stalkliyordum resimlerine vs. Bakiyordum. Sonumuz yok ayrica herifin burnuda kaf dagina gelmesine az kalmis. Bende mesaj attim vatandasa mesaj icerigi su kisaca sil numarami sekilde hakaretsiz duzgun bir mesaj attim gelen cevap yildizli hemde bol yildizli bir git oldu ya sizofreni olurum yada kufru yerim. Simdi icime oturdu bir okuz gozum dolu dolu. Ben artik umudumu bu son okuzcukte biraktim cunku guzel ikna etmisti beni.. Dogru inssn bana hic ugramayacakmis gibi hissediyorum. Hani olayim illa bir sevgilim olsun olayida degil karsima cikanlara ne kadar baksamda davranis olarak bu sekillerde aldatilmam beni uzen bende birseyler ters gidiyor erkek gozunde basamakmiyim ben oyle bir durum mu bu ben bunlari nasil degistirebilirim?

Benimde tüm ilişkilerim aldatımayla bitti ancak şuan nişanlıyım ve aldatılmadığımdan eminim.Karşınıza doğru insan çıktığında anlıyorsunuz zaten.

Bende bu sonuncusundan cok emindim. Ileriye yonelik birsey olabilir diye kismet degilmis sizde boyle seyler yasadiniz peki nisanliniza guvenmeniz zor olmadi mi?

Bende bu sonuncusundan cok emindim. Ileriye yonelik birsey olabilir diye kismet degilmis sizde boyle seyler yasadiniz peki nisanliniza guvenmeniz zor olmadi mi?
Açıkçası zor olmadı.Çünkü baştan beri kendini belli eden bir insandı.Tabi her erkek bu şekilde çıkmıyor ancak nedense ben hislerime güvendim ve birlikte olmayı tercih ettim.

Olayi cok dallandirip budaklandirmak istemedim beni birinden saklamaya cabaliyordu o nedenle numarami sil dedim.

Numaramı sil demek yerine “ şu şu şu hareketlerinden rahatsızım, artık görüşmek istemiyorum. Bye” demeliydiniz.
Siz birine numaramı sil derseniz eğer o da kendi gururunu hiçe saymamak için attığınız pası 90’a çakar golü yapar.
Ben ilişkilerinizin bu şekilde sonlanmasında üslubunuzun da etkili olduğunu hissettim.

Numaramı sil demek yerine “ şu şu şu hareketlerinden rahatsızım, artık görüşmek istemiyorum. Bye” demeliydiniz.
Siz birine numaramı sil derseniz eğer o da kendi gururunu hiçe saymamak için attığınız pası 90’a çakar golü yapar.
Ben ilişkilerinizin bu şekilde sonlanmasında üslubunuzun da etkili olduğunu hissettim.

Zaten konuda mesajin ana fikrini yazdim kisa ve oz iceeik bu sekilde diye.Yoksa herseyi biliyor yazdimda su soyle bu boyle ben bundan biktim diye numaramida silmesini rica ettim cunku silemeyecegini biliyorum dursun istemedim. Buraya kisaca yazdim diye uslubumda sorun oldugunu dusunmeyin ben geneli yazdim orda.

Sizin bakış açınızda büyük bir sorun var. Aldatilmanizi dış görünüşünuze ve konuşma tarzınıza veriyorsunuz, halbuki o sadece beraber olduğunuz insanın şerefsizliğidir. Aldatmanın bahanesi bana göre olamaz. Adam gibi ayrıl, ne halt yiyiyorsan ye. Kendinizi küçümsemek yerine, ilerde gönlümü verecek kişiyi nasıl daha iyi secebilirim diye düşünün. Bence ilk adım kendi kırmızı çizgilerinizi belirleyip onlardan şaşmamak olsun.hakkinizda hayırlısı

Sizin bakış açınızda büyük bir sorun var. Aldatilmanizi dış görünüşünuze ve konuşma tarzınıza veriyorsunuz, halbuki o sadece beraber olduğunuz insanın şerefsizliğidir. Aldatmanın bahanesi bana göre olamaz. Adam gibi ayrıl, ne halt yiyiyorsan ye. Kendinizi küçümsemek yerine, ilerde gönlümü verecek kişiyi nasıl daha iyi secebilirim diye düşünün. Bence ilk adım kendi kırmızı çizgilerinizi belirleyip onlardan şaşmamak olsun.hakkinizda hayırlısı

Evet ozguvenle alakali sıkıntılarim var. 😔 Bu dongumu kirmaya ugrasiyorum bende. Hayatima alacagim insana arkami guvenle sirtii yaslamak istiyorum. Kirmizi cizgilerim var. Ama ilerde gönlümü verecek kişiyi nasıl daha iyi secebilirim diye düşünün bu dediginize bir yorumu yok bunu nasil yapabilirim bilmiyorum inaninki

Yani yaptıgınız cok cocukca siz gercekten konusmak istemiyorduysanız kendiniz silseydiniz numarasını ne alaka ona böyle bişey demeniz
Ama söylede bişey var zaten oluru yokmus hemen yıldızları sıraladıgına göre

Evet ozguvenle alakali sıkıntılarim var. 😔 Bu dongumu kirmaya ugrasiyorum bende. Hayatima alacagim insana arkami guvenle sirtii yaslamak istiyorum. Kirmizi cizgilerim var. Ama ilerde gönlümü verecek kişiyi nasıl daha iyi secebilirim diye düşünün bu dediginize bir yorumu yok bunu nasil yapabilirim bilmiyorum inaninki

Bakın ben yaklaşık 5 yıldır evli bir insanım. Ve açık ve net söyliyebilirim ki: En çok kemdime yaslaniyorum, en çok kendime güveniyorum. Bunun sebebi eşime güvenmekle alakalı değil bile. Ama ilk önce kendimizi kabul edip sevmeye bilelim ki, asıl o zaman çizgilerimizin anlamı olur. Neden mi? Kendini sevmeyen ve saymayan insan ilişkilerinde hep taviz verir. Hem "beni ne olursun sev" mesajını yayar istemese bile. Karşınızdaki insan da karaktersiz ise bunu size karşı bal gibi de kullanir. Kendine göre de aldatabilir. Sonuçta sizin öz güven eksikliğinizi anlıyorlar. Bence ilk işiniz şu öz güven eksikliği olsun. Nerden geliyor? Neden böylesiniz? İç sesiniz sizin mi, yoksa başkasının mi?

Bakın ben yaklaşık 5 yıldır evli bir insanım. Ve açık ve net söyliyebilirim ki: En çok kemdime yaslaniyorum, en çok kendime güveniyorum. Bunun sebebi eşime güvenmekle alakalı değil bile. Ama ilk önce kendimizi kabul edip sevmeye bilelim ki, asıl o zaman çizgilerimizin anlamı olur. Neden mi? Kendini sevmeyen ve saymayan insan ilişkilerinde hep taviz verir. Hem "beni ne olursun sev" mesajını yayar istemese bile. Karşınızdaki insan da karaktersiz ise bunu size karşı bal gibi de kullanir. Kendine göre de aldatabilir. Sonuçta sizin öz güven eksikliğinizi anlıyorlar. Bence ilk işiniz şu öz güven eksikliği olsun. Nerden geliyor? Neden böylesiniz? İç sesiniz sizin mi, yoksa başkasının mi?

Tabikide kendimi seviyorum ilk olarak kendime yaslaniyorum ama insan bazen destek istiyor. Ben cok duygusal bir insanim bazen asiri merhametli bir insan oluyorum bunuda kullaniyorlar daha cok. Bu konulara katilmiyorum ama diğer yazdiklarinizda da hic boyle dusunmemisyim dedim. Bu ozguven eksikligim neden dolayi olustugunu biliyorum fakat o yarayi nasil kapatacagimi bilmiyorum. Birde sizin bana actiginiz yeni pencereden bakacagim olaylara cok tesekkur ederim:)

Yani yaptıgınız cok cocukca siz gercekten konusmak istemiyorduysanız kendiniz silseydiniz numarasını ne alaka ona böyle bişey demeniz
Ama söylede bişey var zaten oluru yokmus hemen yıldızları sıraladıgına göre

Aslinda cocukca bulmaniza şaşırmadım. Bende boyle hir konu girsem ilgi çekmeye calisan birini görürdüm. Fakat numarami silerse ki buyuk ihtimalle silmistir. Bana ulasacagi tum yollari kendi kapatmis oluyor. Benim zaafim oldugundan kendine tekrar bir aramada benim icin sıkıntı yaratacak. Belki gene sacma bi sebep ama benim icin bir sebep :)

ya kusura bakmayın ama birine numaramı sil demek aşırı aşırı aşırı abes değil mi? konuşmak istemiyorsan sen sil numarasını hatta ve hatta engelleyebilirsin bile.

ya kusura bakmayın ama birine numaramı sil demek aşırı aşırı aşırı abes değil mi? konuşmak istemiyorsan sen sil numarasını hatta ve hatta engelleyebilirsin bile.
Konu sahibi bence adamın dur diyeceğini sanmış ya da öyle umduğu için rest çekmiş.
Ama böyle şeyler çok saçma. Hele ki belli bir yala gelmiş insanlar için çok daha abes.

Back
X