- 12 Eylül 2014
- 3.790
- 6.952
- Konu Sahibi noclearmind
Ulen tam aha mutlu olacağım simdi diyorum hep sonradan bir pislik çıkıyor. Çok hızlı başlayan bir ilişki ve hızlı bitecek bir ilişki içerisindeyim şuan. İlişkinin başında " kafa yapılarımız çok farklı ben sana bi seyler hissediyorum ama istiyor muyum bilmiyorum yol yakınken ayrılalım" dediğimde "hayır ben seni kaybetmek istemiyorum ben sana güven sağlayacağım bize zaman ver " diyen erkek tam bir hayvanusa dönüştü ailesiyle olan problemlerden dolayı bunalima girip resmen bana cephe aldı. 2 gün boyunca süren sessizligin ardından sonunda ben aradım ilişki bittiyse bari haberim olsun ona göre hayatıma devam edeyim diye. Bana " canım inan senle olan bir problemim yok seni arayıp sormadim hatalıyım ama ben duygularımı içimde yaşarım kendimi bile ifade etmekte zorluk cekiyorum" dedi. Neyse bu konuşma böyle bitti. Aradan bir gün geçti yine ses yok. En sonunda nasılsın diye sordum kısa bir muhabbet gecti. Ve yine bir sessizlik... ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. Zamana mi bıraksam toparlanmasinimi beklesem yoksa bu iliskiyi sonlandirsam mı bilemedim. Ve en önemli ayrıntı 5 yıllık ilişkisi 6 ay önce bitmis. Aklımı bulandirmiyor değil acaba hâlâ onun gölgesinde mi? Ki bana bunu asla hissetirmedi. Ne yapicam bilemiyorum