- 20 Mart 2015
- 2.262
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Yaptırırım çok teşekkürler.Tekrar tekrar yaptır, eğer insulin direnci oluştuysa kilo alman zaten normal. Bunu keyfi kilo alma olarak değil, hastalığın yan etkisi gözüyle değerlendirmek gerekir.
Maalesef canım spora pek vaktim olmuyor çünkü kendi iş yerlerine götürüyorlar.Orada aslında hareket falan ediyorum.Çok boş oturmamaya gayret ediyorum.Kiskaniyo canim seni pis uvey kadin sakin oyle dusunme azmet birakma hemencecik verirsin insallah kilolarini diyeti sporla destekledin mi super olur
Evde kendin yapabilirsin karin basen calistiran egzersizler falanMaalesef canım spora pek vaktim olmuyor çünkü kendi iş yerlerine götürüyorlar.Orada aslında hareket falan ediyorum.Çok boş oturmamaya gayret ediyorum.
Yaparım canım çok sağol. :)Evde kendin yapabilirsin karin basen calistiran egzersizler falan
Kız gelene gidene saydırıyorsun bu aralarOna ne ki?
Uvey anne dedigin kim ki?? Senin sagligini iyiligini dusunmez , safi seni uzmek icin sacmalamis iste. Bosver o cadiyi, hiiiiiiiiiic takma.
Sen de ona laf koy. Misal , yazik sana kimse bakmadi herhalde caresizlikten bosanmis cocuklu adama kalmissin , hic mi alicin yoktu?? de mesela. Ya da , sisko olsam da bosanmis herife varmam de.
Yok mu bu kadinin gocundugu bir yeri, yumusak karni? Vurabildigin kadar sert vur, mahvet.
Yasasin kotuluk
Cocuklara zulmeden uvey anne babalardan nefret ediyorum. Madem kaldiramayacaktiniz, neden evlenmis bosanmis insanlarla evlendiniz, bebelerin gunahi ne? K.ltak cadaloz.
Orda olaydim arkadasini da uvey anneni de indirirdim.
Yahu bak biri seni küçük düşürmeye kalkınca gül geç umursama bu taktik çok işe yarıyor
yahut o kadar zoruna gidiyorsa bul hassas noktalarını sen de onun damarina bas ama bunu sakin ve şaka yollu yap
Değer mi be moralini psikojini bozmana böyle şeyler için
ama bak kilo psikolojik sorunlar diyorsun bunlarbunları kendi sağlığın için normale döndür
görsünler bakalım dalga geçtikleri kizi
Ben öyle görmüyorum uzuyorssa üzülmeyi hakediyorSakın başkası hata yaptı diye sende hata yapma o zaman senin ondan farkın ne olur ?
O kişiyi kınıyoruz ama sende onun gitiği yoldan gidersen sen bilirsin hayat tercihten ibarettir
Ben öyle görmüyorum uzuyorssa üzülmeyi hakediyor
Kısas diyorum ben ona :)İşte hayat insanı bu şekilde 2 ayırıyor
İyi ve kötü diye hangisi olmak istiyorsan seç beğen al :)
Kısas diyorum ben ona :)
Ben Kısas kelimesini dini ser'i bir kavram olarak kullanmadim yalnız..Ben tam bir bilgim yok ama yinede fikrimi söyliyeyim kısas hakkında :
Birisi sizin canınıza malınıza haksız yere zarar verirse evet kısas olur.
Ama size konu sahibi gibi birsey yapilirsa Allaha havale etmek gerekir.
Mesela;
Şeytan size bir kötülük yapsa sizde aynısını yapsanız işin içinden çıkolmaz bir beter diğeri ondan beter durumuna düşmüş olunur
Amin.Aynen öyle oluyor.Allah akıl fikir versin o kadına ne diyelim .
İnsan şeref yoksunu olunca böyle oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?