• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahtsız Kaderim

Biti Zdrava

Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
2.262
1.932
133
29
Merhba arkadaşlar.Hayırlı ramazanlar ve Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin.Bir derdim var ki bunu kimseye anlatamıyorum.Kaç defa psikolağa gittim bilmiyorum.Evet arkadaşlar benim hem kilo sorunum hem aşırı sinir hem de ailesel sorunlarım var.Mesela bugün bu arada 19 yaşındayım üvey anne denilecek o kadın bana kilomla ilgili arkadaşının yanında küçük düşürücü söz dedi.Ben de sinirlendim bağırdım ve onun arkadaşı hemen atarlanma dedi.Çok sinirlendim ve bağırdım.Şimdi konuşmuyor (konuşmasında) yani arkadaşlar Allah daha beterini vermesin de hiç kimseye bana akıl verebilir misiniz?Arkadaşım da yok kimseyle dertleşemiyorum.Gerçekten de çok sinirliyim ve üzgünüm.Üstelik diyet de yapıyorum.Diyet yaparken söylemesi çok kızdırdı beni.

Diyetten önce gidip tam kapsamlı bir kan tahlili ve şeker yükleme testi yaptır. Kilo almana sebep olan bir sorunun var mı yok mu bunu anlayalım.

Ona ne ki?

Uvey anne dedigin kim ki?? Senin sagligini iyiligini dusunmez , safi seni uzmek icin sacmalamis iste. Bosver o cadiyi, hiiiiiiiiiic takma.

Sen de ona laf koy. Misal , yazik sana kimse bakmadi herhalde caresizlikten bosanmis cocuklu adama kalmissin , hic mi alicin yoktu?? de mesela. Ya da , sisko olsam da bosanmis herife varmam de. :KK70::KK70:

Yok mu bu kadinin gocundugu bir yeri, yumusak karni? Vurabildigin kadar sert vur, mahvet.

Yasasin kotuluk :KK62::KK62::KK62:

Cocuklara zulmeden uvey anne babalardan nefret ediyorum. Madem kaldiramayacaktiniz, neden evlenmis bosanmis insanlarla evlendiniz, bebelerin gunahi ne? K.ltak cadaloz.

Orda olaydim arkadasini da uvey anneni de indirirdim.

valla tam anlayamadim derdini ama boyunu ve kilonu yazarmisin
Derdim kilo sorunum ve bunu üvey annemin ve herkesin beni küçük düşürmek için söylemeleri.Bu arada da onlarla yaşadığım problemler.Bu problemleri buraya yazmak istemedim baya bir çok.Boyum 1.65 kilom 80 civarında.Ama bunu söyleyenin kendisi de zayıf değil.Ama o arkadaşına güvenip her şeyi söylüyor.Arkadaşından da nefret ediyorum.Dış kapının dış mandalı olmasına rağmen cumhurbaşkanı edasında.

uvey annemi öz annen hayatta değil mi :(
buarada insanların dış gorunusleriyle alay etmek bana okadar çirkin geliyorki seninle birlikte o moruklari dovebilirdim....

Ona ne ki?

Uvey anne dedigin kim ki?? Senin sagligini iyiligini dusunmez , safi seni uzmek icin sacmalamis iste. Bosver o cadiyi, hiiiiiiiiiic takma.
Aynen.Zaten üniversite okuyorum ama mecburen gelmek zorundayım gelmezsem gel diyorlar çünkü.Çocukken de baya bir problemler yaşadık zaten.

Sen de ona laf koy. Misal , yazik sana kimse bakmadi herhalde caresizlikten bosanmis cocuklu adama kalmissin , hic mi alicin yoktu?? de mesela. Ya da , sisko olsam da bosanmis herife varmam de. :KK70::KK70:

Yok mu bu kadinin gocundugu bir yeri, yumusak karni? Vurabildigin kadar sert vur, mahvet.

Yasasin kotuluk :KK62::KK62::KK62:

Cocuklara zulmeden uvey anne babalardan nefret ediyorum. Madem kaldiramayacaktiniz, neden evlenmis bosanmis insanlarla evlendiniz, bebelerin gunahi ne? K.ltak cadaloz.

Diyetten önce gidip tam kapsamlı bir kan tahlili ve şeker yükleme testi yaptır. Kilo almana sebep olan bir sorunun var mı yok mu bunu anlayalım.
Yaptırmıştım önceden.Bizim ailede şeker hastalığı çok.Anneannem bu hastalıktan falan öldü.

Takma kafani basit insanlarin basit soylemlerine madem diyettesin birakma sen fit ol o sisko iyice kiskansin seni:KK49:
öyle söylediklerinde inadına kilo alasım geliyor.Tamam uyarsında herkesin içinde beni küçük düşürmeye ne hakkı var ki?Bir de çok iyi biliyor kilo ile ilgili konuşmaları sevmediğimi.Zaten diyetteyim.Diyette olmasam neyse.

öyle söylediklerinde inadına kilo alasım geliyor.Tamam uyarsında herkesin içinde beni küçük düşürmeye ne hakkı var ki?Bir de çok iyi biliyor kilo ile ilgili konuşmaları sevmediğimi.Zaten diyetteyim.Diyette olmasam neyse.
Kiskaniyo canim seni pis uvey kadin sakin oyle dusunme azmet birakma hemencecik verirsin insallah kilolarini diyeti sporla destekledin mi super olur

Canim hic moralini bozmasina izin verme kimsenin.
Belki seni kirmak icin yapiyor belki düsüncesiz bilemeyiz.
Yeri geliyor insanin öz anneside öyle diyor.. cok önceler bir konu okumustum burda ve kizin kendi anneside öyle kirici cümleler kurmus kizinin kilosu hakkinda. Oluyor böyle seyler.. aldirmamak en iyisi.
Baskalarin laflarina bakarak kendini üzme sakin. Kendi hedeflerine odaklan azimli ol yeter ki.. ozaman istedigin herseyi basarirsin.

Yaptırmıştım önceden.Bizim ailede şeker hastalığı çok.Anneannem bu hastalıktan falan öldü.
Tekrar tekrar yaptır, eğer insulin direnci oluştuysa kilo alman zaten normal. Bunu keyfi kilo alma olarak değil, hastalığın yan etkisi gözüyle değerlendirmek gerekir.

Canım ya sen birgun kendin için zayiflarsan bunlari da (cadılari) onemsemezsen mutlu olursun.ama sadexe kilo vermek yetmez.kilo vereceksin bunların seviyesine inmeyeceksin onlar varken kitap oku dışarı çık kendini gelistirecek şeyler yap.calisiyormsn bilmiyorum okul ne durumda bilmiyorum ama çalışmak iyi gelir yazin şimdi boş san çalış.kendi paranı kazan.ev de durdukca daha çok yersin sıkıntıdan.

Canım ya sen birgun kendin için zayiflarsan bunlari da (cadılari) onemsemezsen mutlu olursun.ama sadexe kilo vermek yetmez.kilo vereceksin bunların seviyesine inmeyeceksin onlar varken kitap oku dışarı çık kendini gelistirecek şeyler yap.calisiyormsn bilmiyorum okul ne durumda bilmiyorum ama çalışmak iyi gelir yazin şimdi boş san çalış.kendi paranı kazan.ev de durdukca daha çok yersin sıkıntıdan.
Dönemim kötü geçti maalesef canım. :(

Canim hic moralini bozmasina izin verme kimsenin.
Belki seni kirmak icin yapiyor belki düsüncesiz bilemeyiz.
Yeri geliyor insanin öz anneside öyle diyor.. cok önceler bir konu okumustum burda ve kizin kendi anneside öyle kirici cümleler kurmus kizinin kilosu hakkinda. Oluyor böyle seyler.. aldirmamak en iyisi.
Baskalarin laflarina bakarak kendini üzme sakin. Kendi hedeflerine odaklan azimli ol yeter ki.. ozaman istedigin herseyi basarirsin.
Canım öyle demeleri insanda istek bırakmıyor maalesef.Biz biliyoruz kilolu olduğumuzu ve bunun için çalışıyoruz ne diye yüzümüze vururlar ki eskiden babam da derdi.Gülüp geçtim yine dedi en sonunda diyete başladığımı görünce kesti.Ama bu kadının yaptığı kasıtlı bence.

Boyum 1.65 kilom 80 civarında

bi 10 kilo kadar fazlan var ..

sıkı bi diyetle verirsin ..

Back
X