Bende hayret ettim bu yaşa kadar kimseden ilgi görmemeneMerhaba arkadaşlar. Ben 26 yaşındayım mesleği olan arkadaşları olan çevresi tarafından sevilen biriyim. Cok güzel biri değilim bunun farkındayım ama cirkinde sayilmam.gerci guzellik göreceli bisey ! 26 yaşında olmama rağmen bugüne kadar bir erkek tarafından ilgi görmedim kimse tarafından sevilmedim. Tmm pek konuskan biri oldugum soylenemez ama öyle asik suratli biride değilim neden bugüne kadar kimse tarafından begenilmedim bilemiyorum. İnsanların dertlerine bak seninkine bak demeyin herkes sevilmek begenilmek ister.Ayrıca ciddi ciddi yalnız kalcam bu hayatta diye korkmaya başladım. Cok sevdiğim halde bi cocuk sahibi olamiycam anne olamiycam bi yuva kuramiycam diye çok korkuyorum. Günlerdir agliyorum nedensiz depresyona girdim resmen
Haklısınız bende hep kısmet diyorum ama biseyleri zamanında yaşamak güzel aşk nasıl bişey mesela hep merak etmisimdir.allah büyük ama gerçekten kendimi hiç iyi hissetmiyorumHep sunu derim bu isler kısmet
Hic kimse olmaz hayatında çok üzülürsün
Ama bi bakarsın biri çıkar karşına nikah masasında bulursun kendini
Yani çok dert etmeyin yarin ne olacağı hic belli olmaz
Hayır olmadıÇıktığını olmadı demi
O da doğru bazı şeyler zamanında güzel oluyorHaklısınız bende hep kısmet diyorum ama biseyleri zamanında yaşamak güzel aşk nasıl bişey mesela hep merak etmisimdir.allah büyük ama gerçekten kendimi hiç iyi hissetmiyorum(
Konuskan biri değilim ama gerçekten güler yüzlü sevecen biriyimdir.kimseyi kirmamaya calisirim.daha önce arkadaslarima ailemede sordum gerçekten bişeyler eksikse ne biliyim komik duran bişey varsa giyim kusam herneyse soyleyin diye yok dediler. Sevmek sevilmek nasıl bi duygu ciddi anlamda merak ediyorum artıkBende hayret ettim bu yaşa kadar kimseden ilgi görmemene
çirkinlik filan değildir mesele öyle çirkinlerin sevgilisi var ki
insanlarla iletişimindedir problem
Oldu tabi. Ama kaSenin hoşlandığın biri olmadımı hiç?
Haklısınız kendime güvenim yok. Hoşlandığım kişinin yüzüne bakınca bile yüzüm kizarabiliyor. Kendimi acindirmak için söylemiyorum yanlış anlamayin ama hayata bir sıfır yenik başladm annemi kaybettim belkide onun eksikliginden böyle oluyoStilini degistir, saclarini boyat degisiklikler yap.. tarzini begendigin birinden fikir al.. kendine güvenin yerine gelsin.. inan bana cirkin erkekler var okadar pesinde kiz olan sirf hareketleri kendine güvenmesinden cazibeli görünen ..
Oldu tabi. Ama ka
Haklısınız kendime güvenim yok. Hoşlandığım kişinin yüzüne bakınca bile yüzüm kizarabiliyor. Kendimi acindirmak için söylemiyorum yanlış anlamayin ama hayata bir sıfır yenik başladm annemi kaybettim belkide onun eksikliginden böyle oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?