Bahtsiz kiz :(

Sevmgss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
241
65
18
34
Merhaba arkadaşlar. Ben 26 yaşındayım mesleği olan arkadaşları olan çevresi tarafından sevilen biriyim. Cok güzel biri değilim bunun farkındayım ama cirkinde sayilmam.gerci guzellik göreceli bisey ! 26 yaşında olmama rağmen bugüne kadar bir erkek tarafından ilgi görmedim kimse tarafından sevilmedim. Tmm pek konuskan biri oldugum soylenemez ama öyle asik suratli biride değilim neden bugüne kadar kimse tarafından begenilmedim bilemiyorum. İnsanların dertlerine bak seninkine bak demeyin herkes sevilmek begenilmek ister.Ayrıca ciddi ciddi yalnız kalcam bu hayatta diye korkmaya başladım. Cok sevdiğim halde bi cocuk sahibi olamiycam anne olamiycam bi yuva kuramiycam diye çok korkuyorum. Günlerdir agliyorum nedensiz depresyona girdim resmen

Bende hayret ettim bu yaşa kadar kimseden ilgi görmemene

çirkinlik filan değildir mesele öyle çirkinlerin sevgilisi var ki

insanlarla iletişimindedir problem

Hep sunu derim bu isler kısmet
Hic kimse olmaz hayatında çok üzülürsün
Ama bi bakarsın biri çıkar karşına nikah masasında bulursun kendini
Yani çok dert etmeyin yarin ne olacağı hic belli olmaz

Aman canım ille de birilerini beni sevsin diye acele etme şu dünyada maalesef böyle kızları avlamak için pusuda bekleyen tonlarca çakallar var.

Kimse yok Mu ya bana akıl vercek

Hep sunu derim bu isler kısmet
Hic kimse olmaz hayatında çok üzülürsün
Ama bi bakarsın biri çıkar karşına nikah masasında bulursun kendini
Yani çok dert etmeyin yarin ne olacağı hic belli olmaz
Haklısınız bende hep kısmet diyorum ama biseyleri zamanında yaşamak güzel aşk nasıl bişey mesela hep merak etmisimdir.allah büyük ama gerçekten kendimi hiç iyi hissetmiyorum (

Haklısınız bende hep kısmet diyorum ama biseyleri zamanında yaşamak güzel aşk nasıl bişey mesela hep merak etmisimdir.allah büyük ama gerçekten kendimi hiç iyi hissetmiyorum (
O da doğru bazı şeyler zamanında güzel oluyor
Ne diyim en kısa zamanda doğru insanla karsilasirsiniz umarım

Bende hayret ettim bu yaşa kadar kimseden ilgi görmemene

çirkinlik filan değildir mesele öyle çirkinlerin sevgilisi var ki

insanlarla iletişimindedir problem
Konuskan biri değilim ama gerçekten güler yüzlü sevecen biriyimdir.kimseyi kirmamaya calisirim.daha önce arkadaslarima ailemede sordum gerçekten bişeyler eksikse ne biliyim komik duran bişey varsa giyim kusam herneyse soyleyin diye yok dediler. Sevmek sevilmek nasıl bi duygu ciddi anlamda merak ediyorum artık

Bi sevilen, evlenen pisman
Bi evlenneyen
Bilemedim bak simdi.
Öyle dusunmede olacak falan gibi dusun.
Cakraları ac evrene msj yolla belki olur.

Senin hoşlandığın biri olmadımı hiç?

Stilini degistir, saclarini boyat degisiklikler yap.. tarzini begendigin birinden fikir al.. kendine güvenin yerine gelsin.. inan bana cirkin erkekler var okadar pesinde kiz olan sirf hareketleri kendine güvenmesinden cazibeli görünen ..

Senin hoşlandığın biri olmadımı hiç?
Oldu tabi. Ama ka
Stilini degistir, saclarini boyat degisiklikler yap.. tarzini begendigin birinden fikir al.. kendine güvenin yerine gelsin.. inan bana cirkin erkekler var okadar pesinde kiz olan sirf hareketleri kendine güvenmesinden cazibeli görünen ..
Haklısınız kendime güvenim yok. Hoşlandığım kişinin yüzüne bakınca bile yüzüm kizarabiliyor. Kendimi acindirmak için söylemiyorum yanlış anlamayin ama hayata bir sıfır yenik başladm annemi kaybettim belkide onun eksikliginden böyle oluyo

Cok üzüldüm buna ALLAH rahmet eylesin mekani cennet olsun insALLAH .. istersen bana foto felan yolla ben sana fikir vereyim yada nasil tarz sevdigini söyle sac konusunda fikir vereyim? maddi durumunuz nasil? abin fln varmi?

Sosyal cevren mi acaba genis degil mesela kucuk bi yerde yasiyorsa zaten sinirli sayida insan oluyor. Arkadas cevresi tanidiklar vs ile yapilan etkinlikler bunlar firsatlardir hep.

Canım benim bazı insanların karşısına bir sürü kişi çıkar kısmet olmaz evlenemez(Mesala ben:)) )
Sen de hiç üzülme hayatımda kimse yok diye. karşına öyle biri çıkar ki tam istediğin gibi birisi:))
Yani bu işler kısmet işi.Kiminin bir sefer de çıkar karşısına kiminin bir çok kişiyle görüştükten sonra:))
Umudumuzu kaybetmek yok.Yüce Rabbim hakımızda hayırlı olan kişileri çıkarsın karşımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…