• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahtsiz kiz :(

Cok üzüldüm buna :KK43: ALLAH rahmet eylesin mekani cennet olsun insALLAH .. istersen bana foto felan yolla ben sana fikir vereyim yada nasil tarz sevdigini söyle sac konusunda fikir vereyim? maddi durumunuz nasil? abin fln varmi?
Abim yok iki erkek kardeşim var çalışıyorum çok şükür maddi sıkıntım yok. İnanın nasıl bişey istediğimi bende bilmiyorum. Aslında bakarsanız benim görüntümle ilgili bir problemim yok .kendime bakan biriyim aslında bu olayı pek takan biri değildim nasip kısmet derdim hep . Hoşlandığım biri vardı ve arkadaşlar aracılığıyla kendisiyle tanistirildim. Arkadaslarim beni çok iyi anlattilar bende gorustugumde gayet sevecen ve konuskandim ama kendisi iyi bi kiz oldugumu sevgili gözüyle bakamadigini söyledi. Sanırım bu beni cok sarsti

Canım benim bazı insanların karşısına bir sürü kişi çıkar kısmet olmaz evlenemez(Mesala ben:)) )
Sen de hiç üzülme hayatımda kimse yok diye. karşına öyle biri çıkar ki tam istediğin gibi birisi:))
Yani bu işler kısmet işi.Kiminin bir sefer de çıkar karşısına kiminin bir çok kişiyle görüştükten sonra:))
Umudumuzu kaybetmek yok.Yüce Rabbim hakımızda hayırlı olan kişileri çıkarsın karşımıza...
Amin binlerce kez amin.

Abim yok iki erkek kardeşim var çalışıyorum çok şükür maddi sıkıntım yok. İnanın nasıl bişey istediğimi bende bilmiyorum. Aslında bakarsanız benim görüntümle ilgili bir problemim yok .kendime bakan biriyim aslında bu olayı pek takan biri değildim nasip kısmet derdim hep . Hoşlandığım biri vardı ve arkadaşlar aracılığıyla kendisiyle tanistirildim. Arkadaslarim beni çok iyi anlattilar bende gorustugumde gayet sevecen ve konuskandim ama kendisi iyi bi kiz oldugumu sevgili gözüyle bakamadigini söyledi. Sanırım bu beni cok sarsti

Hmm..nekadar bakimlida olsan o güvenle yürümedinmi davranmadinmi olmuyor iste.. erkeklerler de kapris trip görmelilerki pesinden kossun malesef.. hemen tamam dedinmi burnundan sürtmedinmi hevesleri azaliyor beyefendilerin.. sen onla birgün konussan birgün konusmasan nasilda kosar pesinden ..:63:

nasip kısmet inşallah karşınıza sizi seven biri çıkar diyorum akıl verilecek bi durum degil ki bu o_O

Hmm..nekadar bakimlida olsan o güvenle yürümedinmi davranmadinmi olmuyor iste.. erkeklerler de kapris trip görmelilerki pesinden kossun malesef.. hemen tamam dedinmi burnundan sürtmedinmi hevesleri azaliyor beyefendilerin.. sen onla birgün konussan birgün konusmasan nasilda kosar pesinden ..:63:
İşte ben daha peşinden kosturcak birine denk gelmedimki yoksa süründürdm :)) şaka bi tarafa kısmet deyip bekliycez.tsk ediyorum desteginiz ve güzel yorumlarınız için

Kimse yok Mu ya bana akıl vercek :KK43:
Kendime verecek aklım yok be canım. AYNI hayatı yani aynı gençliği geçirdim. Bu iş akılla olmuyor bunu anladım toptan kafanı değiştirmen lazım. BEN DEĞİŞTİRemeğin.
Hiç değilse iyi birisin var bende bu da yok.

furkan suresi 74. ayet ileride mutlu bir yuva için okunan güzel bir ayetmiş annem duymuş çevreden bana da ezberletmişti şimdi yanlış yazmayayım diye ayet ismi yazdım. dua olarak okuyormuş insanlar aklına geldikçe oku demişti annem de siz de okuyun isterseniz kısacık zaten. kısmet bu işler tabi ki inşallah en hakkınızda en hayırlısı olsun :)

çok farklı değiliz 25 yaşında oldu ilk
kimse değer vermedi öncesinde
gerçekten kısmet gerçekten
ayrıca tip değil sorun
enerjini yansıtmak bunu çok geç anladım ben de tip sanıyordum
az biraz bakılcak yüzün olsun gerisi sempati..

Allahin bazi isimleri sevgiyi insanin uzerine ceker..Ya Vedud bunun basinda gelir,bol bol bu isimle dua edin.
El Vedud : Sonsuzca bir aşk olan, aşkla alemleri yaratan Allah demektir. Bu esma alemlerde sevgi ve aşktan yana ne oluyorsa onun kaynağı sayılır.Vedüd esmasının tecellisiyle alemler ayakta durur. Nesiller onun içindeki sevgiyle nasiplenerek devam eder.
nasibiniz kismetiniz acilsin insallah :KK36:

Oldu tabi. Ama ka

Haklısınız kendime güvenim yok. Hoşlandığım kişinin yüzüne bakınca bile yüzüm kizarabiliyor. Kendimi acindirmak için söylemiyorum yanlış anlamayin ama hayata bir sıfır yenik başladm annemi kaybettim belkide onun eksikliginden böyle oluyo :KK43:

Çok üzüldüm, seni de hatırlatarak üzdüysem affet lütfen. Mekanı cennet olsun. Hayat bir şekilde devam ediyor canım, hoşlandığın kişi olduğunda liletişimkurmaya çalış bence. Belki senden hoşlananlar da utanıp, çekinip sana söyleyememiştir. Herşey gönlünce olsun.

İşte ben daha peşinden kosturcak birine denk gelmedimki yoksa süründürdm :)) şaka bi tarafa kısmet deyip bekliycez.tsk ediyorum desteginiz ve güzel yorumlarınız için

Birsey degil canim.. cocukla simdi konusmuyormusun?

Başlığa istinaden; buyrun benim diyorum.

İçeriğe istinaden; bence hicbirsey dusundugun gibi degil. Ben gayet güzel bir bayan olduğunu düşünüyorum. Bir diğer arkadaşın da dediği gibi iletişim problemin vardır, kendini ifade edemiyorsundur vs. Muhtemelen senden hoşlanan da olmuştur ama bu tip bir problemden ötürü belki çekinmiştir. Belki de senin için şimdilik böylesi hayırlıdır. Belki de doğru insan karşına henüz çıkmadı. Nerden bilebiliriz değil mi?

Sosyal medya hesabı adı vermek yasak mı bilmem ama ne olur ne olmaz vermeyeyim, 'Yeni Gelin Evleri' diye bi sayfa var bacım, gir bak nasıl zevksiz kadınlar bile evlenmiş.
Senin kısmetin vakti gelince çıkıp gelecek ve evlenince bekar ve özgür günlerini arayacaksın bence.

Hee ay bir de kendimden ornek vercektim unuttum. Simdi ben uç ay önce falan yalnızlıktan bunalmış "ne zaman karsima biri cikcak, bu ne yalnızlıktan ölcem. Bu kadar çirkin miyim yalnızım vs vs" diye soyleniyordum. Bir ise girdim kisa süreliğine aman Allah'ım kısmet patlamasi yasadim resmen geçici ve önemsiz bir işti bir de bir ilişkim oldu kısa sureli. Ama beni çok yaraladı biliyor musun. Keske olmasaydı diyorum şimdi de bak. Çünkü yaralandı o kısacık olan olay bile etkiledi beni. İste o zamandan sonra hayirlisi için hayirli zamanda olmasi için dua etmeyi öğrendim..

Birsey degil canim.. cocukla simdi konusmuyormusun?
Hayır konuşmuyorum.arkadas degildik zaten sevdigim bi arkadasimin tanidigiydi öyle görüp hoslanmistm. Ilk defa cesaret edip böyle bi adim attim o da hüsranla sonuçlandı. Kısmet değilmiş ne diyim :(

Hee ay bir de kendimden ornek vercektim unuttum. Simdi ben uç ay önce falan yalnızlıktan bunalmış "ne zaman karsima biri cikcak, bu ne yalnızlıktan ölcem. Bu kadar çirkin miyim yalnızım vs vs" diye soyleniyordum. Bir ise girdim kisa süreliğine aman Allah'ım kısmet patlamasi yasadim resmen geçici ve önemsiz bir işti bir de bir ilişkim oldu kısa sureli. Ama beni çok yaraladı biliyor musun. Keske olmasaydı diyorum şimdi de bak. Çünkü yaralandı o kısacık olan olay bile etkiledi beni. İste o zamandan sonra hayirlisi için hayirli zamanda olmasi için dua etmeyi öğrendim..
Kesinlikle haklısınız hayırlısı olsun her zamanda ne bileyim işte belki sıcak bi yuva özlemi cektigim için bişeyler olsun istiyorum artık. Bi de hepimiz kadınız sonuçta kimin hosuna gitmezki begenilmek ilgi görmek. Arkadaslarin el üstünde tutulurken sevilirken sende idtiyosun. Yanlış anlamayin kesinlikle kiskanmiyorm ama insan özeniyo işte.

Hic kimseden ilgi gormemen bana cok ilginc geldi acikcasi ! Ne bileyim kendi uzerinde degisiklikler yaparbilirsin, tarzini degistir, daha cok bakim yap vsvs

Birde sunu ekleyeyim bizim sevgilimiz olduda ne oldu sanki, evlendikte ne oldu ahada bosandik ! seni cok fazla karamsara baglamak istemiyorumda ! vallahi yanlizim huzurluyum ! isim'de yok ama yinede sosyal cevreme onem vermeye calisiyorum ! asosyal'da degilim herkesle samimi olmam ! bir iki arkadas yeterli benim icin !

Benim asik suratimla bana ilgi gosteren olduysa, sen coktan bulursun diye dusunuyorum guler yuzluymussun ! millet bazen benden kaciyo vallahi bunun surati asik, soguk bir insan diye halbuki yumusacik bir kalbim vardir ! sahte gulucukleri hic sevmem, gulerken bile gercek gulerim ! simdi ben tekrar evlenemicem diye depresyona girersem hohooooo isin icinden cikamam, sende cik artik bu depresyondan ! ben karamsarligim bana yan etki yapti, alerji yapti , pozitif olmaya basladim !

boyle seylerin guzellikle falan ilgisi yokki
tamamen kismet isi ,
en kisa zamanda sevip-sevilecegin bi es ile karsilasabilmeni umuyorum :KK200:

Back
X