Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla supersin enerjini burdan hissettim yaaa bende yalnizim ölelim mi yani biz yarin is basi oldugu ivin ailemin yanindam dondum evde tek basimayim insan kapiyi acinca bipe bi garip oluyo keske hayatimda biri olsa diosun ama olmayinca napalim zorla istemedogimiz adamlami olalım hayirlisi diyelim benimde cok tanismalarim oldu ama olmyyo iste biseyler engel oluyo kader degil mi bu bem cok acik anliyorum artik resmen evlilige giden yolda sinav oluyorum Allahim insallah bu sinavi hayirlisisiyla gecerimHic kimseden ilgi gormemen bana cok ilginc geldi acikcasi ! Ne bileyim kendi uzerinde degisiklikler yaparbilirsin, tarzini degistir, daha cok bakim yap vsvs
Birde sunu ekleyeyim bizim sevgilimiz olduda ne oldu sanki, evlendikte ne oldu ahada bosandik ! seni cok fazla karamsara baglamak istemiyorumda ! vallahi yanlizim huzurluyum ! isim'de yok ama yinede sosyal cevreme onem vermeye calisiyorum ! asosyal'da degilim herkesle samimi olmam ! bir iki arkadas yeterli benim icin !
Benim asik suratimla bana ilgi gosteren olduysa, sen coktan bulursun diye dusunuyorum guler yuzluymussun ! millet bazen benden kaciyo vallahi bunun surati asik, soguk bir insan diye halbuki yumusacik bir kalbim vardir ! sahte gulucukleri hic sevmem, gulerken bile gercek gulerim ! simdi ben tekrar evlenemicem diye depresyona girersem hohooooo isin icinden cikamam, sende cik artik bu depresyondan ! ben karamsarligim bana yan etki yapti, alerji yapti , pozitif olmaya basladim !
Sİze çok katılıyorum.insanı derinden yaralayan ilişkiler yaşayacağınıza yanınızda dürüst ve sizi bırakmayan insanlar olsun yeter. Bende çok yalnız hissettiğim bir anda birisiyle nişanlandım.resmen duygu simsarlığı yapıp terketti beni.şimdi de bu enkazı diriltmeye çalışıyorum.Rabbinize şükredin..her şeyde vardır bir hayır..Hee ay bir de kendimden ornek vercektim unuttum. Simdi ben uç ay önce falan yalnızlıktan bunalmış "ne zaman karsima biri cikcak, bu ne yalnızlıktan ölcem. Bu kadar çirkin miyim yalnızım vs vs" diye soyleniyordum. Bir ise girdim kisa süreliğine aman Allah'ım kısmet patlamasi yasadim resmen geçici ve önemsiz bir işti bir de bir ilişkim oldu kısa sureli. Ama beni çok yaraladı biliyor musun. Keske olmasaydı diyorum şimdi de bak. Çünkü yaralandı o kısacık olan olay bile etkiledi beni. İste o zamandan sonra hayirlisi için hayirli zamanda olmasi için dua etmeyi öğrendim..
Ben de öyle düşü düşünüyorum.huzur var mutluluk var..Hic kimseden ilgi gormemen bana cok ilginc geldi acikcasi ! Ne bileyim kendi uzerinde degisiklikler yaparbilirsin, tarzini degistir, daha cok bakim yap vsvs
Birde sunu ekleyeyim bizim sevgilimiz olduda ne oldu sanki, evlendikte ne oldu ahada bosandik ! seni cok fazla karamsara baglamak istemiyorumda ! vallahi yanlizim huzurluyum ! isim'de yok ama yinede sosyal cevreme onem vermeye calisiyorum ! asosyal'da degilim herkesle samimi olmam ! bir iki arkadas yeterli benim icin !
Benim asik suratimla bana ilgi gosteren olduysa, sen coktan bulursun diye dusunuyorum guler yuzluymussun ! millet bazen benden kaciyo vallahi bunun surati asik, soguk bir insan diye halbuki yumusacik bir kalbim vardir ! sahte gulucukleri hic sevmem, gulerken bile gercek gulerim ! simdi ben tekrar evlenemicem diye depresyona girersem hohooooo isin icinden cikamam, sende cik artik bu depresyondan ! ben karamsarligim bana yan etki yapti, alerji yapti , pozitif olmaya basladim !
Allah hepimize Hayır kapılarını açsın inşallah.S
Sİze çok katılıyorum.insanı derinden yaralayan ilişkiler yaşayacağınıza yanınızda dürüst ve sizi bırakmayan insanlar olsun yeter. Bende çok yalnız hissettiğim bir anda birisiyle nişanlandım.resmen duygu simsarlığı yapıp terketti beni.şimdi de bu enkazı diriltmeye çalışıyorum.Rabbinize şükredin..her şeyde vardır bir hayır..
Kesinlikle çok haklısınz herseyin hayırlısı olsun. İnşallah rabbim gönlümuze göre hayırlı eyleyip nasip eder bize. İşte insan arada bunalıp böyle dertlesmek isteyebiliyo. Ama inanıyorum mutlu olcam olcaz inşallah :)Val
valla supersin enerjini burdan hissettim yaaa bende yalnizim ölelim mi yani biz yarin is basi oldugu ivin ailemin yanindam dondum evde tek basimayim insan kapiyi acinca bipe bi garip oluyo keske hayatimda biri olsa diosun ama olmayinca napalim zorla istemedogimiz adamlami olalım hayirlisi diyelim benimde cok tanismalarim oldu ama olmyyo iste biseyler engel oluyo kader degil mi bu bem cok acik anliyorum artik resmen evlilige giden yolda sinav oluyorum Allahim insallah bu sinavi hayirlisisiyla gecerim
Peki nasıl cozebilirim. Ya da şöyle soriyim siz cozebildiniz mi ve nasıl ?Seni çok iyi anlıyorum. Ama konuşarak çözülebilecek bir mesele değil bu. Ben de o şekilde çözebileceğimi zannetmiştim zamanında.
beni de sevin bu aralar depresyondayım çıkamıyorum...Ben seni sevebilirim!