• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bak dedi,baharı getirdim..

böyle erkek kaldımı ya dünyada diyesim geldi inan.. yaşadığın şeylere inat inşallah cok guzel bır yuvan ve mınık mınık bebişlerin olur..hayatta başna gelen hıcbırsey senn sucun degıl.. kötüler oldugu kadar iyilerde var bu hayatta. o ıy nsanlardan pek göremiyorum çevremde ama var olduklarını bı yerlerde yasadıklarını duymak bıle benı sevındırıyor. sevginiz hiç bitmesin inşallah.. ömür boyu bu sozlerı ona soyeleyebılmenı dilerim...

Kalmış böyle bir erkek.Bende inanmazdım anlatsalardı onu bana.İnşallah onun gibiler daha çok vardır bir yerlerde ve herkese denk gelir.Teşekkürler iyi dilekleriniz için :kkk:

Canim İnsallah hep mutlu olursunn.benim hayat hikayeme o kadar cok benziyorki anlattiklarin.bende iki yasimda anne babami bir trafik kazasinda kaybettim.2 yasimdan beridir babaannemle buyudum.annesizlik babasizlik nedir cok iyi bilirim.
Bende allah bir yerden alir bir yerden verir sozune cok inaniyorum artik.
Belki 21 sene anne baaba hasretiyle buyudum ,bayramlarda,anneler gununde,babalar gununde milletin gozunun icine bakardim aglamadan hic gecmezdi o gunlerim benim.ama allah3 sene once oyle birini cikardiki karsima.o benim hem annem ,hem babam,hem kardesim,hem sevdigim oldu.ben onu hep melegim olarak goruyorum.dunyada onun kadar temiz kalpli,onun kadar iyi biri olamaz herhalde.Allahima o kadarsukrediyorumki onu karsima cikardi diye.gozumun icine bakarken bile sana bakmaya bile kiyamiyorum o kadar cok seviyorumki diye aglayan bir insan.bizde gecen sene nisan yaptik suan askerde.gelincede evlenecegiz ins.o kadar mutluyumki.Allahima her gun sukrediyorum onun gibi birini karsima cikardi diye. Dedigim gibi yaradan gercektende o kadar adaletliki bi yerden alip bir yerden veriyor sukurler olsun.hep mutlu ol ins canim benim

Son düzenleme:
Canim İnsallah hep mutlu olursunn.benim hayat hikayeme o kadar cok benziyorki anlattiklarin.bende iki yasimda anne babami bir trafik kazasinda kaybettim.2 yasimdan beridir babaannemle buyudum.annesizlik babasizlik nedir cok iyi bilirim.
Bende allah bir yerden alir bir yerden verir sozune cok inaniyorum artik.
Belki 21 sene anne baaba hasretiyle buyudum ,bayramlarda,anneler gununde,babalar gununde milletin gozunun icine bakardim aglamadan hic gecmezdi o gunlerim benim.ama allah3 sene once oyle birini cikardiki karsima.o benim hem annem ,hem babam,hem kardesim,hem sevdigim oldu.ben onu hep melegim olarak goruyorum.dunyada onun kadar temiz kalpli,onun kadar iyi biri olamaz herhalde.Allahima o kadarsukrediyorumki onu karsima cikardi diye.gozumun icine bakarken bile sana bakmaya bile kiyamiyorum o kadar cok seviyorumki diye aglayan bir insan.bizde gecen sene nisan yaptik suan askerde.gelincede evlenecegiz ins.o kadar mutluyumki.Allahima her gun sukrediyorum onun gibi birini karsima cikardi diye. Dedigim gibi yaradan gercektende o kadar adaletliki bi yerden alip bir yerden veriyor sukurler olsun.hep mutlu ol ins canim benim

Allah hep yüzünü güldürsün canım.Hep mutlu olalım inşallah.

Benimde gözlerim doldu . Allah tadamadığın mutluluğu, huzuru onunla getirsin sana... Bunu gerçekten cok içten söylüyorum. Yüzün gibi temiz güzel bi ömür... mutluluklar.

bir ömür boyu mutlu olmanızı ve bu güzel sevginizin artarak devam etmesini tüm kalbimle dilerim:nazar:

Aminnn kızlar çok sağolun.
Artık nişanlıyız herşey çok daha güzel gidiyor çok şükür.
:nazar::16:

ÖyLe Bir Şer Sunar ki Yaradan, Şerri Şerbet Sanar İçersin..Şerdedir Hayır Görmezsin EvveL, Sonra Hayra Hayret Edersin...(çok sevdiğim bir söz ve yazdıklarınızı okuyunca bu söz aklıma geldi ..)

Herşeyin en güzelini yaşayın nişanlınla, çok ama çok mutlu olun
Allah ayırmasın, gülen yüzünüz hiç solmasın
Böyle güzel aşk hikayeleri okudukça içim içime sığmıyo, kocaman bi maşallah diyorum :nazar:

Back
X