Merhabalar,
Eski sevgilimle ayrılalı sanırım 7 ayı geçmiştir.Hatta konu açmıştım burada..Neler neler öğrendim hakkında..Yüzüne baktığım insanlarla beni aldatmış
Tabi ki terk ettim çok yalvarmasına rağmen..
Beni sevdiğine emindim, hala da seviyor ama umrumda değil
Bugün facede gezerken yan tarafta onun ismini gördüm ve üzerine tıkladım..Profiline yazdığı aynen şöyleydi :
------------------------------------------------------------------------------------------
Kalbim emrediyor seveceksin.Beynim İsyanlarda unutmicaksın diyor.Varlığın Yokluğun sadece bir simge, benim ruhum yeter...
Kalbimin onurlu ve namuslu sevgisi hiç bir zaman boyun eymedi. bedenin aldattığı ama ruhun aldatamadığı bir güce sahibim. Şimdi izlerken seni, sana acımıyorum, kemdimle gurur duyuyorum...
------------------------------------------------------------------------------------------
Al ruhunu yaylan
Kalbinin onurlu ve namuslu sevgisine en derinden saygılarımı sunarım
Aman ruhunda aldatsaydı keşke, arkadaşlarımla yattıktan sonra
Vay be bende seninle gurur duydum bunca yaptıklarından sonra kendinle gurur duyabilecek kadar yüzsüz olabildiğin için
İnsanlar nasıl böyle olabiliyor arkadaşlar ??
Bunca haksızlığı yaptıktan sonra nasıl hala kendilerini haklı görebiliyorlar ??
Şaşırıyorum :44:
Eski sevgilimle ayrılalı sanırım 7 ayı geçmiştir.Hatta konu açmıştım burada..Neler neler öğrendim hakkında..Yüzüne baktığım insanlarla beni aldatmış

Tabi ki terk ettim çok yalvarmasına rağmen..
Beni sevdiğine emindim, hala da seviyor ama umrumda değil

Bugün facede gezerken yan tarafta onun ismini gördüm ve üzerine tıkladım..Profiline yazdığı aynen şöyleydi :
Kalbim emrediyor seveceksin.Beynim İsyanlarda unutmicaksın diyor.Varlığın Yokluğun sadece bir simge, benim ruhum yeter...
Kalbimin onurlu ve namuslu sevgisi hiç bir zaman boyun eymedi. bedenin aldattığı ama ruhun aldatamadığı bir güce sahibim. Şimdi izlerken seni, sana acımıyorum, kemdimle gurur duyuyorum...
Al ruhunu yaylan

Kalbinin onurlu ve namuslu sevgisine en derinden saygılarımı sunarım

Aman ruhunda aldatsaydı keşke, arkadaşlarımla yattıktan sonra

Vay be bende seninle gurur duydum bunca yaptıklarından sonra kendinle gurur duyabilecek kadar yüzsüz olabildiğin için

İnsanlar nasıl böyle olabiliyor arkadaşlar ??
Bunca haksızlığı yaptıktan sonra nasıl hala kendilerini haklı görebiliyorlar ??
Şaşırıyorum :44: