amaaaaan "çocuk" de geç =) bu yazdıklarından çocuk olduğu o kadar ortadaki uzun bi süreni zeki olmayan, aklı uçkurunda biriyle geçirmişsin erkenden her şeyi anlayıp ondan kurtulduğun için dua et bence
tatlım ucuz kurtulmuşsun ne diyim. baksana onurdan gurudan bahseden adam çevrendekileri almış koynuna.. ne kadar adice.. sen yoluna bak bunlar ders olmuştur sana zaten. güvenmemek lazım herkese. aslında kimseye güvenmemek lazım zira insanoğlu çiğ süt emmiştir nerede ne yapacağı hiiiç belli olmaz.
İyi ki aklımı kullanabilmişim ve ayrılmışım..Bazen insan içinde olunca objektif yaklaşamıyor ama başardım ayrılmayı1,5 sene az değil ama pişman değilim hayatıma girdiği için..
Çünkü ; şuan çok mükemmel biri var hayatımda..Eğer ben o insan ile tanışmasaydım şuan görüştüğüm kişinin değerini bilemeyebilirdim
hersey iyi hos ayrılmışsınız suandada görüstügünüz biri var kesinlikle dogrusunu yapmıssınız allah birdaha böleleriyle karsılastırmasın inşallah..yalnız düzeltmek istediğim birşey var; "hala seviyor" demişsiniz buna asla katılmıyorum halayı bırakın seven insan aldatmaz özelliklede en yakınlarınızla.sizi bırakmak istememesinin sebepleri ; erkeklik egosu, saplantı, alıskanlık, daha iyisini bulamıycagına inanma, pismanlık, vicdan azabı vb hersey olabilir ama sevgi asla olamaz..burdada benim hayat tecrübem konusuyorama sizi sevmeyen ve arkanızdan böylesine işler çeviren kalkıp gözünüzün önündeki insanlarla aldatıcak kadar virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus bir erkeği terketmekle hayatınızın en doğru kararını vermişsiniz tebrikler
milli mi oldu ne
ego tavan yapmış..yüzüne söyleyemedı birşeylerı..sinmeyınce içine ,o sinmiş köşesine
yasadiklarin kotu ama yazdiklarin cok hos. Basina gelen onca hadiseden sonra hala eski erkek arkadasini hakli cikarmak icin binbir takla atan kizlardan biri olmamana cok sevindi. Oyle kisilerin yazilarini okuyorum ki simdi senin bu eski erkek arkadasinin yazdigini oyle farkli yorumlarlardi ki.. Sen cok guclu ve onurlu bir insana benziyorsun. Yazdiklarindan ben bunu anladim. Onu umursama birak ne hali varsa gorsun..
Ben oyle kisiler tanidim ki aldatmayi bir marifet sayiyorlar. Bunun yetistirilme tarzi ve kultur gibi sebepleri olabilecegi gibi zeka eksikliginden de kaynaklanabildigini dusunuyorum :) Aptalca seyler yapan insanlarin davranislari altinda bir mantik aramakta cok aptalca. O yuzden dusunmem bile. Herkes hayatta kendi dengini bulur umarim.
aslında her kötü olayın ardından mutlaka yüreğine su serpecek yeni güzellikler geliyor. sanırım insan üzüldüğü kadar mutlu oluyor. Allah ayırmasın sizi.yaşanılanlar yeni birer tecrübe olduğu çin piiman olmamak gerek doğrusunu yapmışsın :)
İnsan birini severken başkasıyla olduğunda kendini hakikaten birşey yapmadı sanabiliyor. Tuhaf ama maalesef gerçeği değiştirmiyor.
Milli olunmaz, doğulur
O milli doğmuş aldatmanın bukadar katmerlisini bildiğine göre
Söyleyemiyor, söyleyemez yüzüme..
Hakkı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?