Bak Sen Şunun Kalbinin Onurlu ve Namuslu Sevgisi'ne

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1.cu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1.cu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2009
650
44
123
İstanbul
Merhabalar,
Eski sevgilimle ayrılalı sanırım 7 ayı geçmiştir.Hatta konu açmıştım burada..Neler neler öğrendim hakkında..Yüzüne baktığım insanlarla beni aldatmış
Tabi ki terk ettim çok yalvarmasına rağmen..

Beni sevdiğine emindim, hala da seviyor ama umrumda değil

Bugün facede gezerken yan tarafta onun ismini gördüm ve üzerine tıkladım..Profiline yazdığı aynen şöyleydi :

------------------------------------------------------------------------------------------
Kalbim emrediyor seveceksin.Beynim İsyanlarda unutmicaksın diyor.Varlığın Yokluğun sadece bir simge, benim ruhum yeter...
Kalbimin onurlu ve namuslu sevgisi hiç bir zaman boyun eymedi. bedenin aldattığı ama ruhun aldatamadığı bir güce sahibim. Şimdi izlerken seni, sana acımıyorum, kemdimle gurur duyuyorum...
------------------------------------------------------------------------------------------
Al ruhunu yaylan

Kalbinin onurlu ve namuslu sevgisine en derinden saygılarımı sunarım

Aman ruhunda aldatsaydı keşke, arkadaşlarımla yattıktan sonra

Vay be bende seninle gurur duydum bunca yaptıklarından sonra kendinle gurur duyabilecek kadar yüzsüz olabildiğin için

İnsanlar nasıl böyle olabiliyor arkadaşlar ??

Bunca haksızlığı yaptıktan sonra nasıl hala kendilerini haklı görebiliyorlar ??

Şaşırıyorum :44:

amaaaaan "çocuk" de geç =) bu yazdıklarından çocuk olduğu o kadar ortadaki uzun bi süreni zeki olmayan, aklı uçkurunda biriyle geçirmişsin erkenden her şeyi anlayıp ondan kurtulduğun için dua et bence

amaaaaan "çocuk" de geç =) bu yazdıklarından çocuk olduğu o kadar ortadaki uzun bi süreni zeki olmayan, aklı uçkurunda biriyle geçirmişsin erkenden her şeyi anlayıp ondan kurtulduğun için dua et bence

evet aklı çocukmuş malesef ama insan sinir oluyor böyle okuyunca yinede :)

tatlım ucuz kurtulmuşsun ne diyim. baksana onurdan gurudan bahseden adam çevrendekileri almış koynuna.. ne kadar adice.. sen yoluna bak bunlar ders olmuştur sana zaten. güvenmemek lazım herkese. aslında kimseye güvenmemek lazım zira insanoğlu çiğ süt emmiştir nerede ne yapacağı hiiiç belli olmaz.

İyi ki aklımı kullanabilmişim ve ayrılmışım..Bazen insan içinde olunca objektif yaklaşamıyor ama başardım ayrılmayı 1,5 sene az değil ama pişman değilim hayatıma girdiği için..
Çünkü ; şuan çok mükemmel biri var hayatımda..Eğer ben o insan ile tanışmasaydım şuan görüştüğüm kişinin değerini bilemeyebilirdim

aslında her kötü olayın ardından mutlaka yüreğine su serpecek yeni güzellikler geliyor. sanırım insan üzüldüğü kadar mutlu oluyor. Allah ayırmasın sizi. yaşanılanlar yeni birer tecrübe olduğu çin piiman olmamak gerek doğrusunu yapmışsın :)

milli mi oldu ne
ego tavan yapmış..yüzüne söyleyemedı birşeylerı..sinmeyınce içine ,o sinmiş köşesine

İnsan birini severken başkasıyla olduğunda kendini hakikaten birşey yapmadı sanabiliyor. Tuhaf ama maalesef gerçeği değiştirmiyor.

hersey iyi hos ayrılmışsınız suandada görüstügünüz biri var kesinlikle dogrusunu yapmıssınız allah birdaha böleleriyle karsılastırmasın inşallah..yalnız düzeltmek istediğim birşey var; "hala seviyor" demişsiniz buna asla katılmıyorum halayı bırakın seven insan aldatmaz özelliklede en yakınlarınızla.sizi bırakmak istememesinin sebepleri ; erkeklik egosu, saplantı, alıskanlık, daha iyisini bulamıycagına inanma, pismanlık, vicdan azabı vb hersey olabilir ama sevgi asla olamaz..burdada benim hayat tecrübem konusuyor ama sizi sevmeyen ve arkanızdan böylesine işler çeviren kalkıp gözünüzün önündeki insanlarla aldatıcak kadar virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus bir erkeği terketmekle hayatınızın en doğru kararını vermişsiniz tebrikler

yasadiklarin kotu ama yazdiklarin cok hos. Basina gelen onca hadiseden sonra hala eski erkek arkadasini hakli cikarmak icin binbir takla atan kizlardan biri olmamana cok sevindi. Oyle kisilerin yazilarini okuyorum ki simdi senin bu eski erkek arkadasinin yazdigini oyle farkli yorumlarlardi ki.. Sen cok guclu ve onurlu bir insana benziyorsun. Yazdiklarindan ben bunu anladim. Onu umursama birak ne hali varsa gorsun..

Ben oyle kisiler tanidim ki aldatmayi bir marifet sayiyorlar. Bunun yetistirilme tarzi ve kultur gibi sebepleri olabilecegi gibi zeka eksikliginden de kaynaklanabildigini dusunuyorum :) Aptalca seyler yapan insanlarin davranislari altinda bir mantik aramakta cok aptalca. O yuzden dusunmem bile. Herkes hayatta kendi dengini bulur umarim.

Savunmuyorum tabi ki arkadaşın eski sevgilisinin etik anlayışını ama şimdi şöyle bir şey var. İnsanın gençken birine bağlanması çok zordur. Henüz başlangıcında olduğu hayatı ve sevdiği insan arasında kalır. Bu bocalatır insanı. Hayatını tek bir insan evladına endeksleyecek kadar çok sevmen gerekir. Ciddi ilişki aradığımda ben de bunu isterim toplum düzeninin bana kattıklarına göre ama bir yandan da hastalıklı durumlar yaratıyor bu sahiplenmeler diye düşünüyorum doğam gereği. Nihayetinde hayvanım. Dil olmasa hala gene kıskanır mıydım? Pek zannetmiyorum. Sonuç olarak eğer biriyle gerçek anlamda birliktelik istiyorsan ve yaşın küçükse uğruna hayatından vazgeçmen gerekiyor. Hele uğruna bunu yapmayı başardığın insan seninle ilgilenmezse kendini sulanmadığı için ölüp gidecek bitki gibi hissediyorsun. Tartışmalar çekişmeler başlıyor. Kah aldatmalar kah yalanlar, kavgalar, inatlaşmalar cabası. Gerek var mı tüm bu velveleye bilmiyorum.. Herkes özgür olmalı belki de tamamen. Yüzükler, boyunduruklar olmadan.

Bulamaz zaten..

Ne karakter nede dış güzellik açısından benden daha iyisini bulamaz..

Yanlış anlaşılmasın benden çok daha iyileri vardır ama o bulamaz

Yalnız ben ısrarla beni sevdiğine inanıyorum çünkü gözlerine bakınca bir insanın sizi sevip sevmediğini anlayabilirsiniz..Ben bunu çok derinden görüyordum onun gözlerinde..

En son zamanlarda annesi arayıp oğlum çok kötü bile dedi telefonda, bana yardım et kızım dedi...Ben ilk defa oğlumu böyle görüyorum , ilk defa bir kızı böyle sevdi, ilk defa bir kız ailemizde bu kadar yer edindi dedi..
Ki daha sonraları bulduğum bir facebook mesajında benimle ayrı olduğu dönemde çıkmış olduğu kızlardan birisi ; Sen 1.cu yu çok seviyorsun, çok aşıksın ona insallah barışırsınız..Bana arada yazık oluyor ne olur beni arama çünkü seni seviyorum yazmıştı..

Bu insan beni gerçekten seviyordu ama karakteri sağlam değilmiş..
Erkekler bizim gibi değiller, biz sevdik mi dünya duruyor..Ama onların dünyası kalbi ve şeyi arasında gidip geliyor

O uçkuruna yenik düştü ağlasın şimdi

milli mi oldu ne
ego tavan yapmış..yüzüne söyleyemedı birşeylerı..sinmeyınce içine ,o sinmiş köşesine

Milli olunmaz, doğulur

O milli doğmuş aldatmanın bukadar katmerlisini bildiğine göre

Söyleyemiyor, söyleyemez yüzüme..

Hakkı yok

Çok teşekkür ederim öncelikle..Valla çocuk beni sevsede başıma konduru verdi şirin boynuzları :26: yalan yok..

Baştan acı çektim tabi ama dayandım..İnsanın acısı köreldikçe daha objektif bakıyor olaylara...Şimdi diyorum ki Allah beni kurtarmış..

Umursamıyorum kesinlikle ama onca fedakarlığıma rağmen hala ben haksızmışım onu öğrenince biraz şok oldum Garibim bana acımıyormuş, kendisiyle gurur duyuyormuş

Ben ayrıldıktan sonra bir başkasını hayatıma soktuğum için bir kalemde tüm fedakarlıklarım silindi ve ''tüüü kaka'' oldum ..İlk zamanlar arayıp rahatsız ediyordu, telefon numaramdan msni me kadar değiştirdim kurtulma sürecim hızlansın diye ve sonunda başardım

Çok teşekkür ederim aminn :78: Kesinlikle arkadaşım Allah mükafatını veriyor..
Bu insan hayal ettiğimden bile fazla..
En ufak kötü söz söylemez, olgun, ilgili, abdestinde, namazında aynı zamanda da çok ileri görüşlü..Bana sınırsız güvenen bir insan..E birazcıkta fazla yakışıklı
Tam hayalimdeki eş adayı..
Tek bi durum var Türk değil ama onuda ailem kabullendi gibi..

Tabi yarını bilemeyiz insan oğlu çiğ süt emmiş derler..Şimdi farkettim de eski erkek arkadaşımdan bana engin tecrubelerim ve güvensizlik miras kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…