• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bak ya :@

Kova hatunu

✔creativity
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.696
798
Esim dun eve geldi
50 tl yi gosterdi
'Bak bunu yolda buldum ' dedi
bende gulerek 'hadi canim inanmiyorum'dedim
o da basladi'yok bana inanman icin illa kuranlara mi basmam gerek 'cart curt
bende en sonunda 'nesse almasaydin keske' dedim...
ama sonuc trip trip trip ....ayri uyuduk ...burnu kaf daginda
allahtan iyi hamilelik geciriyorum ...normalinden de daha pozitif oldum bu surecte
ama ben bu adamdan biktim....daha dogrusu en ufak seyde triplenip ayri uyumamiza....
ben susarsam sorun yok ,ama carladim mi gitmiyor hic birsey...

Eşim yerde bulduğu parayı eve getirecek, neyse almasaydın keşke deyip normal karşılayacağım? :KK57:

Ay tövbe yarabbi çocuğunuz olsa ancak normal karşılanabilir bu ne koskoca adam!
Siz kendinizi üzmeyin bence bebeğinizi düşünün. Eşiniz normal değil yalnız :KK51:

Esin parayi neden bi yere vermemis ki.
Ayrica benim esim de bana dese bak bunu yerde buldum diye 'hadi ya inanmam' derdim. Cunku esim yerde buldugu parayi hayatta cebine sokmaz eve getirmez. .

Bu normal bir tepkidir. Sen de inanmadigin icin belki de ondan boyle bir seyi beklemedigin icin bu tepkiyi vermissin.
Bence sen esinle bi aile terapistine falan git. Ya da o psikologa gitsin. Cunku cocuk olacak boyle olmaz ki..

ortada sorun yok ama ayrı uyudunuz!
Erkekleri anlamak cidden zor bi anormaller :KK64:
ayrıca yolda bulunan parada helal değil yani hamileyken o parayla bişey alıp yemiyceksiniz umarım.

Çok saçma ona inanmadığın için mutlu bile olmalı onun başkasının parasını alıcak biri olmadığına inandığın için. Ve sonrasında bunu ona sölemeliydin neyse almasaydın keşke demek yerine nie inanmadığını anlatsan utanırdı belki. Ve bu tip olaylardan yatağını ayırıyosa hemen bi aile terapistine görünün

Allah bana sabir versin
bide cocuk yaptim ben bu adama :(
insanin 5 cocugu olsa bosanir boyle bir tripciyle....

Bunun için mi ayrı yattı , neyin kafasını yaşıyor merak ettim
Acikcasi yatak odasina gectim cagirmadim onu
Cagirsaydim belki gelirdi ....ama tenezul etmedim acikcasi...
birde kac kere gecti yolda bulunan para mevzusu
katiyen almam buldugum parayi diyordum
o ise para bulanindir fikrine sahip

Şaka gibi. O parayı alıp eve getirmesi ayrı bir konu. Keşke bir yere bir camiye falan verseymiş. Allah sabır versin erkeğin trip atanı hiç çekilmiyor.
Kendi bilir artik...yolda da buldugu paraya bakis acisina da saygi duyuyorum...fikrini degistirecek degilim
ve
Bebegimi dogurup ve kisa bir sure sonra bebegimle yeni bir hayata baslama gucunu buluyorum sanirim kendimde
zor olucak belki ama gerekirse de olur artik

Hukukta bularak sahiplenme diye bir kavram var canım, sahibinin adı da üstünde yazmadigina göre mal bulana ait olur. Yine de bence ihtiyacı olmayan birinin alması hoş değil ama yanlış da diyemeyiz. Ama niye ayrı yattiniz onu anlamadım. Tabi siz böyle söyleyince küçük düştüğünü hissetmiş olabilir.

Hukukta bularak sahiplenme diye bir kavram var canım, sahibinin adı da üstünde yazmadigina göre mal bulana ait olur. Yine de bence ihtiyacı olmayan birinin alması hoş değil ama yanlış da diyemeyiz. Ama niye ayrı yattiniz onu anlamadım. Tabi siz böyle söyleyince küçük düştüğünü hissetmiş olabilir.
Ya butun tribi
Inanmiyorum deyisime....o yalanci degilmis....

bence acayip olan sizsiniz gibi geldi bana.
peki yerde bulduğuna gerçekten inanmadınız mı? inanmamanıza bozulmuş, ben olsam ben de bozulurum. söylediklerime güvenmiyor musun diye.
ve de eşim 50 tl buldum diye getirse hemen cebime atarım :)

bence acayip olan sizsiniz gibi geldi bana.
peki yerde bulduğuna gerçekten inanmadınız mı? inanmamanıza bozulmuş, ben olsam ben de bozulurum. söylediklerime güvenmiyor musun diye.
ve de eşim 50 tl buldum diye getirse hemen cebime atarım :)
:):) haha...sasirdim bir an ne bilim inanmiyorum kelimesi cikti agzimdan...o da alindi

Sürekli böyle saçma sapan şeylere trib atıyorsa hiç üstüne düşme, herşey normalmiş gibi davran. Sen üstüne düşüyorsan da bu şekilde davranıyor olabilir. önemseme, tınlama bakalım ne yapacak.. yolda bulunan para mevzusuna girmeyeceğim, kimisi alır kimi yanından geçer gider yani. kişinin doğruluk anlayışıyla ilgili birşey. kime hangisi doğru geliyosa onu yapar ama trib mevzusu can sıkıcı yani. erkek bunu sürekli yapıyorsa cidden çok itici..

Back
X