Bakabilir misiniz 🥺

arctcmen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2023
16
5
1
25
Kızlar adetim yaklaşık 10 gün gecikti Ocak ayı sonunda 3 4 kez ağrı kesici ve aferin kullanmıştım o yüzden olabilir mi? Normalde adetim çok düzenli sayılmaz geçen yıl 17 gün sürüp sonraki ay olmadığım falan olmuştu ama son bir kaç aydır 28 34 günde oluyordum. Ara ara batma şeklinde kasık sancım oluyor göğüslerimde çok değil ama biraz hassasiyet var.

Kızlar adetim yaklaşık 10 gün gecikti Ocak ayı sonunda 3 4 kez ağrı kesici ve aferin kullanmıştım o yüzden olabilir mi? Normalde adetim çok düzenli sayılmaz geçen yıl 17 gün sürüp sonraki ay olmadığım falan olmuştu ama son bir kaç aydır 28 34 günde oluyordum. Ara ara batma şeklinde kasık sancım oluyor göğüslerimde çok değil ama biraz hassasiyet var.
Test yapın

Test yap bakalım balım

Ya benim ilişkim 17 Aralık'ta oldu yılbaşında regl oldum 12 ve 19 ocakta kaset test yaptım negatifti. Ama hâlâ regl olmadım. Pozitif olma ihtimali var mı bu saatten sonra
Tâbi aradan ne kadar zaman geçmiş geç döllenme bile olduysa hemen çıkmaz test yapmalısınızz

Ya benim ilişkim 17 Aralık'ta oldu yılbaşında regl oldum 12 ve 19 ocakta kaset test yaptım negatifti. Ama hâlâ regl olmadım. Pozitif olma ihtimali var mı bu saatten sonra
Hayir yok zaten regl olmuşsunuz zaten ama yinede test yapın belki pozitif cikar

Kızlar ben bugün adet oldum ama (garip geldiği için soruyorum)turuncumsu gibi bunun sebebi ne olabilir? Endişelenecek bir durum mu?
Yani normal adete dönmediyse yerleşme kanaması da olabilir. Yarına kadar sökülmezse kan tahlili ver.

Back
X