- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 28
- Konu Sahibi gencanneee
-
Evet tam da bunu düşünüyorum ben de. Temizim ona eminim ama bakimli miyim. Ve kendimi böyle iyi hissetmiyorum sanirim. Temiz olmam beni tatmin etmiyor.Herkesin bakımdan anladığı şey farklıdır.
Kimi fonsuz, kabarık saçlara tahammül edemez, kimi fön çekmez,sadece tarar,kimi her hafta kuaförde manikür pedikür yaptırır,kimi her duştan sonra tırnaklarını kısacık keser, kimi özel cilt bakımı yaptırır, kimi yüzünü yalnizca sabunla yıkar vb.
Siz kendinize nasıl güzel geliyorsanız onu yapın kısacası, pis olmamak, tuysuz olmak bakım değildir bana göre
Bakımlı demek için sırf dış görünüş düşünülse de ben iç kısmı geliştirmeyi de konuya dahil ederim mesela...
Haklisiniz. Teşekkür ederim yine de22 yaşında ki insan zaten fresh dir.
(Evlenme yaşına!takılmamak elde değil)
Ay kiyamamUc tNe cocuktan ıyı vakit bulabiliyorsun Masallah benimde ıkı tane oglum biri on biri 3.5 aylik bebek dogana kadar gayet bakımlıydım bebegım oldu hıc kendime zaman ayıramıyorum oncekı gibi yavas yavas basladım diyelim. Tuvalete bile Gidemiyorum bazen aglıyo
Bu saydiklarinizdan rimel arti sac spreyi el kremi kullaniyorum. Yuzum icin ise nemlendirici ve yuz temizleme jeli kullaniyorum gerisini yapmiyorumDuş, diş fircalama, kıl, tüy en temel seyler zaten.
Kimine yeter kimine yetmez. Duş alip, diş fircalama yuzeysel bir bakim bence.
Saydiklarinizdan hariç sabah aksam cilt temizligi, tonigi, kremi, goz kremini ve haftada 1- 2 peeling mutlaka uygularim. Nadiren maske de yaparim. Suan cok kullanmiyorum.
Manikur yaparim ellerim genelde ojelidir + ayaktaki ölü derileri temizlerim.
Duş sonrasi yağ, losyon, krem, sprey kullanirim.
Evde en azindan bir rimel surerim. Saclarima guzel kokan kopuk veya kremlerden surerim...
Ek olarak spor yapiyorum
Aslan burcuyum aslinda. Temizlik konusunda netim ama bakim konusunda net degilim yeterli hissetmiyorum kendimi. Ve dedigim gibi bakimli kadinlari cok hos buluyorumTerazi burcu musunuz?
Eski erkek arkadaşım teraziydi; günde bin kere yıkanır , her duştan sonra kremlenir, her sivilcesine ayrı renk krem sürerdi.
Adama yine de yeterli gelmezdi
Bu saydiklarinizdan rimel arti sac spreyi el kremi kullaniyorum. Yuzum icin ise nemlendirici ve yuz temizleme jeli kullaniyorum gerisini yapmiyorum
Aradigim cevap bu sanirim. Yapmak istediklerimde bunlar.Sizin yaptığınız bakım değil, kişisel temizlik.
Bakım dediğiniz şey beden ve ruhen beslenimdir.
Cildinize haftalık maskeler(ki artık hazır tek kullanımlık satılıyor alıp kağıt maskeyi 10 dk bekliyorsunuz o kadar), peeling, saça canlandırma bakımı, günlük nemlendirme, düzenli pedikür ve manikür gerekir.
Bana kalsa iyi bir bb krem, dudak balmı ve hafif rimel fresh görüntüdür, makyaj değildir.
Hep kullanılması gerekir.
Hemde cok istekliyim bakima bayiliyorum fakat ne yapabilecegimi de pek bilmiyorum. Tek kullanimlik maskeleri bende denemistim guzel etkileri var. Goz cevresi icin aldim fakat yasim bunun icin genc deyip biraktim. Devam mi etmeliyim sizce? Herhangi bir gozalti ya da cilt problemim yok bu yuzden yuzume cok fazla kimyasal uygulamak istemiyorum. Birde bir guzellik merkezine cilt temizligine gidiyorum 3 4 ayda bir yeterli mi sizce? Oradaki uzmanlar bana yeterli oldugunu soyluyorlar ama gec degil mi sizcede?Bunlara istekliyseniz. Tonik+peeling ve goz cevreniz icin ayri bir nemlendirici de kullanin. Kullandigim zamanlar kil maskelerini cok kullaniyordum deneyebilirsiniz. Bazen tek kullanimlik maskeler de aliyorum.
Rimeli bazen de alligi evdeyken yapiyorum ama disari cikarken biraz da gittigim yere bagli olarak full makyajimi yaparim bu da tercih meselesi ama bence makyaj, kiyafeti saci basi tamamlayici oluyor bazen.
Kağıt maske hariç, hiçbiri maliyetli şeyler değil.Aradigim cevap bu sanirim. Yapmak istediklerimde bunlar.
Hemde cok istekliyim bakima bayiliyorum fakat ne yapabilecegimi de pek bilmiyorum. Tek kullanimlik maskeleri bende denemistim guzel etkileri var. Goz cevresi icin aldim fakat yasim bunun icin genc deyip biraktim. Devam mi etmeliyim sizce? Herhangi bir gozalti ya da cilt problemim yok bu yuzden yuzume cok fazla kimyasal uygulamak istemiyorum. Birde bir guzellik merkezine cilt temizligine gidiyorum 3 4 ayda bir yeterli mi sizce? Oradaki uzmanlar bana yeterli oldugunu soyluyorlar ama gec degil mi sizcede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?