- 18 Haziran 2010
- 5.580
- 1.680
- 773
hayatında mücadele etmen gereken biraz zor bir dönemdesin yara almışsın bu mücadelede kendi gücünle ayakta durmaya çabalıyorsun.yakında bir anlaşmazlık yaşayabilsin yani senin aleyhinde sonuçlanacak bir dava dikkatli ol bu senin zararına olabilir.başkalarınında yardımıyla bir işi başarmaya çalışacaksınız ama 1-2 kişinin yardımıyla istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz çabalarınıza rağmen az bir iş başarmış olacaksınız sonuç sizleri tatmin etmeyecek.bu arada sizi yanlış yönlendiren birisi olabilir çevrenizde bu sevdiğin bir erkek olabilir işle ilgili seni yanlış yönlendirebilir ondan şüphe duymana sebep olabilir
bunlar çıktı canım
QUOTE=gonul323;31493542]rapisa kusura bakma fazla oldum galiba ama.. ben ne zaman bir işe gireceğim bununla ilgili bakabilir misiniz.. aile içinde çok sıkıntılıyım bağımlılıktan kurtulmak istiyorum...[/QUOTE]
bunlar çıktı canım
QUOTE=gonul323;31493542]rapisa kusura bakma fazla oldum galiba ama.. ben ne zaman bir işe gireceğim bununla ilgili bakabilir misiniz.. aile içinde çok sıkıntılıyım bağımlılıktan kurtulmak istiyorum...[/QUOTE]