Merhaba Ablalarım ,
Belki şu an yazdıklarım sizin dertleriniz kadar çok büyük olmasada içimi rahatlatmak istiyorum . Ben neredeyse 4 -5 yıldır kardeşime bir şey olacak diye takıntılıyım .Zaten bu durumdan dolayı derslerim kötüye gidiyordu.Neredeyse o okuldan gelmiyene kadar içim rahatlamıyordu.(Hala bunları yaşıyorum).Bilmiyorum bu halim normal gelebilir.Ama takıntı haline getirdim.Zaten bir yandan babamın ailesinden rahat görmüyoruz.Annemin neredeyse tüm vücudu hastalıklı .Yine şükürler olsun Allah a bizden daha kötüleri var .Artık dayanamıyorum .Ağlayacak gibi oluyorum.Annem yıllardır sessiz kaldı ama ben hiçbir zaman sessiz kalmayacağım .Her gerektiği yerde lafı söylüyorum .Kusura bakmayın sizi de rahatsız ettim .Sizce bu takıntılarım hastalık mı ?
Malum her gün haberlerden duyuyoruz çocukların kaybolduğunu.12 yaşında ve eve saat 7 de geliyor Ondan dolayı korkuyorum . Allah a şükürler olsun hastalığı yok
Malum her gün haberlerden duyuyoruz çocukların kaybolduğunu.12 yaşında ve eve saat 7 de geliyor Ondan dolayı korkuyorum . Allah a şükürler olsun hastalığı yok
Kötülüğü çok anmayın. Siz endişelenince koruma Kalkanı gelmiyor ya. Cep telefonları var artık. Merak edince arar ulaşırsınız. Bu takıntınızın altında bir neden de olabilir. Doktora görünmeyi düşündünüz mü?
Kötülüğü çok anmayın. Siz endişelenince koruma Kalkanı gelmiyor ya. Cep telefonları var artık. Merak edince arar ulaşırsınız. Bu takıntınızın altında bir neden de olabilir. Doktora görünmeyi düşündünüz mü?
kardesin icin endiselendigini anladim da, neye cevap veriyorsun neye susmuyorsun artik, ne oluyor ne bitiyor hic birsey anlamadim. dogru duzgun anlatsaydin keske anlayabilecegimiz sekilde. sifreli gibi yazmissin.
kardesinle ilgilenecek tek kisi sensin galiba, uzerinde buyuk bir sorumluluk hissediyorsun. basina bir sey gelecek diye dusunup durursan, gelir. kehaneti cagristirir gibi kotu seyler dusunmemeye calis.
eğer İstanbul da yaşıyorsan sen de obsesif dünyasına hoş geldin.. endişelerinde haklısın ama sürekli kardeşinin başına kötü bir şey geleceğini düşünerek onu koruyamazsın.. hatta kötüyü çekmek diye bir şey var çok inanırım ben.. sen onu allah'a emanet et, hiç bir şey olmaz inşallah.. çok güzel bir ablasın sen :)