Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yenisini yükle bakayım yanlız burcunu da ekle:)
umarım hersey gonlunuzce olur, sağlık durumunuzla ilgili son zamanlarda artan bir durum gördüm ve hastalığınız sebebiyle birine yük olmuşsunuz (anneniz olarak tahmin ediyorum) yük olma durumunuz piskolojik olabilir. Yani o kişiyi etkilemişsiniz. Size bu konuda destek çıkan çok yakın iki kişi var onların kıymetini bilin. Yakın zamanda (ameliyat olarak düşündüm) sağlık durumunuz değişicek, git gide daha huzurlu olucaksınız. Ancak herşeyden önemlisi enerjik ve güçlü bir insan olduğunuzu unutmayın.
Kalıplı bir adam gördüm o kişinin yanında çalışıyorsunuz diye tahmin ediyorum. Önümüzdeki süreçte iş hayatınızla ilgili pek bir değişiklik yok ancak gelecekte kişiden bağımsız kendi mesleğinize odaklanıcaksınız.
aşk hayatınızda da görüşme halinde olduğunuz biri yok fakat bir arkadaşınızdan gelicek bir haber var bu kişi sert bakışlı.
Vind ilk falına sabah mahmurluguyla baktım ve bir erkek çıkmış. Kafası yok yanı düşünceleri net olmayan biri var hayatında. İş hayatı bu adamın iyi olacak ve çevresinde kolu uzun olacak. Manevi olarak yanı duygusal olarak kararsız biri bu şahıs güvenme ona. Doğru insan değil senin için bu her kimse. Tipi uzunca zayıf biri ama çok değil zayıflığı güzel vücutlu biri. Kafası falda yok görünüyor yüzünü tarif edemiyorum bu yüzden. is hayatında bulunduğun ortamda kimseye güvenip sırlarını dökme dedikodunu yapacaklar ve iyi niyetli değiller rekabetçi bir ortam . İş hayatında 2 yolun var 2 planın. İkisi de çok güzel aslında. Birinde hayatının aşkını bulacaksın maşallah çok iyi bir insan okumuş, iyi bir mevkide, kitap okumayı çok seviyor ve felsefi konuları tartışmakta hoşlanıyor. Cevrende çok kişi var bu iş ortamında çok kötü niyetli düşünceleri olanlar var. İş için özel bakacağım daha sonra yolları ayrintilayacagim
Evet bir tane ağaç var dalında güvenilir biri uzun boylu saçları omuzlarını biraz geçiyor ama sözü geçmeyen biri. Hangi yolu seçeceğini bilmiyorum seçimi sen yapacaksın sadece 1 yoldan yuruyebilirsin sonuçları ona gore değişir. Fala ilk bakışta gorebilirsem goruyorum sabah baktığımda 4 tane kedi vardı şimdi yok. Değişiyor yanı her fala batısında. Üzgünüm net cevap veremiyorum sabah uyanır uyanmaz açıp bakmıştır YAZDIKLARIMI bile tekrar okudum ne yazmisim diye. Hatırladıklarım 6 ay var ve mesleğin ileride yönetici sıfatı taşıyan bir meslek. Satın alma muduru gibi, insan kaynakları muduru gibi yanı altında insanlar çalışacak. Yollardan biri buydu. 6 ayda şimdiki işinden çıkıp cikmamana bağlı. Kalırsan diğer yolu sececeksin bu da demek oluyorki önüne bir fırsat çıkarsa ileride mudurluk yapacağın bir işin olacak. Diğeri belki daha iyidir ona net bakmamistim. Dediğim gibi hangisini seçeceğini hatırlamıyorum
Tamam olur.Hımm :/ Çok teşekkür ederim yine de. Peki tekrar atsam siz uygun olduğunuzda baksanız?